بسم الله الرحمن الرحیم
 
خاطرات انتخاباتی و بعد انتخاباتی خود را تعریف کنید
سرمقاله
مجموعه‌ی دروغ‌ها *
محمدصالح مفتاح

موسوی در بیانیه اعلام کاندیداتوری خود را کاندیدای جبهه مستضعفین معرفی کرده بود، اما نه قبل و نه بعد از انتخابات هیچ وقت معلوم نشد که منظورش کدام مستضعفین هستند و او هیچ وقت به این سوال و انبوه سوالهای دیگر پاسخ نداد که مستضعفان امروز در کدام جبهه ایستاده‌اند؟ موسوی امروز می گوید:‌ «اقشار مستضعف جامعه که دل در ارزش های اسلامی دارند بالقوه خواستار تحقق اهدافی هستند که جنبش سبز نیز بدنبال آن است…» اما موسوی نمی‌گوید که امروز جبهه‌ی «بالفعل» مستضعفین که به قول خودش دل در گرو ارزش‌های اسلامی دارند چگونه در مقابل او و اشرافیت همراه او ایستاده‌اند؟

پرونده‌های ویژه
پرونده‌ای ویژه منشور روحانیت
حمایت
با قرار دادن کد زیر در سایت یا وبلاگ خود، می‌توانید در نشان دادن حقایق در برابر این هجمه‌ی رسانه‌ای که علیه حقیقت وجود دارد، همکاری کنید.
تریبون مستضعفین
آخرین مطالب
» چوپان دروغگو جشن تولد نگرفت؟
» مجموعه‌ی دروغ‌ها *
» فرح پهلوی نشان سلطنتی”شجاعت” را به موسوی و کروبی اعطا کرد
» حوزه، قطب تمدنی اسلام
» عقیم کردن انقلاب فرهنگی باعث رشد جریان فتنه شد
» سخنان عجیب هاشمی در دومین دیدار با انجمن قانون‌شکن دانشگاه تهران
» پادکست: پیامبر! اشراف را رها کن
» پاسخ به ایما«نما»یان
» جشن پایان سال و نوروزنامه اشا
» تحول جزیره‌ای به جایی نمی‌رسد
» خروج خاتمی از کشور با کت و شلوار محقق نشد
» رسانه باید نشان دهد زهر از کجا وارد شریان می‌شود
» مصائب روحانیتِ اسلام ناب در برابر تحجر و سرمایه‌داران زالوصفت
» به رنگ فیلم-هندی
» فردا دیر است
» ماجرای «داماد کرکوک» در عراق جدی شد!
» میلیون‌ها دلار به هواداران موسوی کمک کردیم
» گمان کنم کسی از غیب داده دستوری / که از محاکمه‌ی فتنه گر بپرهیزید
» درخت‌کاری توسط رهبر انقلاب + عکس
» خونه تکونی شب عید!
» به کبودی یاس، به مظلومیت فرهنگ
» سرکرده‌ی پژاک به صورت نمایشی دستگیر و آزاد شد
» فراموشی اسلام انقلابی، انحراف ایدئولوژیک مدیریت فرهنگی است
» مسجد الاقصی در خطر است!
» جزئیات دستگیری رهبر گروهک تروریستی پژاک
» روباه مکار و گرگ خودخواه
» احوال‌پرسی گرم سعید مرتضوی با کروبی
» چهارشنبه انتظار یا چهارشنبه سوری؟
» جایزه ادبی شهید فهمیده برگزار می‌شود
» این‌ها از اول هم داخل نظام نبودند
از سایر رسانه‌ها
 ویژه نامه همایش 8ماه نبرد سایبری (+فیلم+گزارش تصویری+صوت+کاریکاتور)
(فرهنگ نیوز)


 نظر شهيد همت درباره ولايت مطلقه فقيه
(روشنگری)


 جنبش وبلاگی برای حمایت از حمید معصومی‌نژاد، خبرنگار دستگیر شده در ایتالیا…
(روایت)


 رزم ناو اشرافیت در قلب تهران !!

 تلاش برای ارسال قیر به ایران، یکی از اتهامات معصومی نژاد

 لوح فشرده مستند “شاخص” منتشر شد

 دانلود نسخه سوم نرم افزار صحيفه امام خميني (ره)
(یاسین مدیا)


  دستور احمدی نژاد برای خروج خلبانان روسی

 محاكمه مهدی هاشمی، انقلاب اسلامی را برای مدت ها بیمه خواهد كرد

  كيهان! تو رو سننه؟!

 راه‌اندازی بخش یاد
(khamenei.ir)


 ظلم هاي مهمترين دشمن اسلام به پيامبر رحمت(ص)
(خبرنامه دانشجویان ایران)


  نماهنگی به مناسبت خجسته ميلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)

 نگاهی به حمله اغتشاش‌گران به پایگاه قدس

 فیلم// حمله وحشیانه پلیس امریکا به یک سیاهپوست
(برنا)


 ریگی به گل نشست
(فرهنگ نیوز)


 فيلمي از ادب، اخلاق و شعور چند سبز!
(آهستان)


 رجانیوز اسناد دیوانه بودن موسوی را ارائه کرد!

جمعه، ۲۶ تیر ۱۳۸۸ | Print This Post

او توانست بیشترین حد نصاب تقلب در انتخابات را در جهان از آن خود بکند! او با به کار گیری بیش از 500 هزار نفر از عوامل اجرایی متلقب که عمدتاً از افراد فرهنگی و معلمین و معتمدین این جامعه بودند، توانست به‌گونه ای تقلب کند که بیش از 11 میلیون رأی از نفر دوم پیش بیفتد و نه تنها بازنده انتخابات نباشد، بلکه در نهایت پیروز لقب بگیرد! علاوه بر آن او توانست با خریدن بیش از 90هزار از ناظرینی که در پای 45 هزار صندوق بودند و عمدتاْ به رقبای ایشان تعلق داشتند، چشم‌شان را در مقابل تخلفات و تقلبات در انتخابات ببندد! و به نوعی چشم بندی یا تردستی سیاسی و ماهرانه خود را به رخ رقیبان بکشد!

63655422تقلب و دروغ اتهاماتی است که این روزها بیش از پیش به رئیس جمهور وارد می شود، با توجه به بیانات آقای موسوی و طرفداران ایشان، دروغ هایی که رییس جمهور به عنوان آمار به مردم نشان داد و یا تقلب گسترده ایشان در انتخابات ریاست جمهوری و جابجایی ۱۱ میلیون رأی، نشان داد که شایسته ترین فرد برای نشستن بر صندلی ریاست جمهوری خود احمدی نژاد است

چرا که با توجه به استدلالات آقای موسوی، او توانسته است:

۱ـ نه تنها آمارهای تمامی مراجع رسمی و مراکز داخلی مانند بانک مرکزی، اداره آمار و معاونت راهبردی ریاست جمهوری و .. را با خود همسو ساخته و توانسته است شاخص‌های اقتصادی مانند تورم، نرخ بیکاری و اشتغال، رشد اقتصادی، تولید ناخلص ملی، درآمد سرانه خانوار و ضریب جینی را با دستکاری در آمارهای این مراکز به نفع خود تغییر دهد، بلکه علاوه بر آن با دست‌کاری آمارهای مراکز بین المللی مانند بانک جهانی ، صندوق بین المللی پول و موسسات بین المللی مانند اکونومیست را به گونه‌ای دستکاری کند که آمارهای داخلی را تأئید کنند! او نه تنها می تواند آمارهای داخلی را تغییر دهد بلکه می تواند آمارهای جهانی را نیز به نفع خود دستکاری کند! نفوذ او در همه جا به اثبات رسیده است!

۲ـ احمدی نژاد توانست با خریدن تمامی مراکز افکار سنجی داخل کشور مانند صداوسیما، تمامی نظر سنجی ها را به نفع خود منتشر کند! و علیرغم موج سبزی که در کشور بوجود آمده بود، نظر سنجی‌ها به گونه ای تنظیم شده بودند که حکایت از دو برابر بودن آراء احمدی نژاد می­کردند! او حتی به این نیز اکتفا نکرد و توانست در نظرسنجی موسسات جهانی (مانند نظر سنجی موسسات اروپایی و آمریکایی) نیز دست برده و آرا را دو به یک به نفع خود تغییر دهد و حتی نشریات جهانی و منطقه ای را نیز به مدیریت خود درآورد تا این نظر سنجی ها را منتشر کنند!

۳ـ  او توانست بیشترین حد نصاب تقلب در انتخابات را در جهان از آن خود بکند! او با به کار گیری بیش از ۵۰۰ هزار نفر از عوامل اجرایی متلقب که عمدتاً از افراد فرهنگی و معلمین و معتمدین این جامعه بودند، توانست به‌گونه ای تقلب کند که بیش از ۱۱ میلیون رأی از نفر دوم پیش بیفتد و نه تنها بازنده انتخابات نباشد، بلکه در نهایت پیروز لقب بگیرد! علاوه بر آن او توانست با خریدن بیش از ۹۰هزار از ناظرینی که در پای ۴۵ هزار صندوق بودند و عمدتاْ به رقبای ایشان تعلق داشتند، چشم‌شان را در مقابل تخلفات و تقلبات در انتخابات ببندد! و به نوعی چشم بندی یا تردستی  سیاسی و ماهرانه خود را به رخ رقیبان بکشد!

۴ـ علیرغم وابستگی برخی از جریانات مطرود اطلاعاتی کشور به رقبای ایشان و بیدار بودن رقبا تا صبح برای جلوگیری از تقلب در انتخابات، او توانسته است به گونه ای تلقب کند که تا کنون هیچ سندی از تقلبات گسترده در انتخابات منتشر نشده است و رقبا مجبور شوند مواردی مانند توهین به شخصیات های نظام و … را به عنوان تقلبات انتخاباتی منتشر کنند!

۵ـ او با به‌کار گیری شبکه های مافیایی وعوامل مختلف مانند سازمان ثبت اقدام تولید بیش از ۱۱ میلیون شناسنامه و کارت های ملی جعلی کرده است! تقلبات او و استفاده از امکانات دولتی برای این تقلب به اینجا ختم نشده است و عملاً احمدی نژاد با همکاری موسسه رویان و با استفاده از سلول‌های بنیادین نیز توانسته است که به یک انقلاب علمی در جهان دست یافته و بیش از ۱۱ میلیون اثر انگشت نیز جعل کند که این یک رکورد حیرت آور محسوب می شود!

با این وجود به علت توانایی مفرط رییس جمهور در جعل و آمار سازی نهاد داخلی و خارجی، مدیریت تمامی نشریات، روزنامه ها و موسسات افکار سنجی داخلی و خارجی، پیشرفت های علمی که در انتخابات شاهد آن بودیم مانند تولید بیش از ۱۱ میلیون اثر انگشت و توانایی ایشان در تقلب در انتخابات به گونه‌ای که هیچ سند و مدرکی به جا نماند و ناظرین کاندیداها نیز چیزی نفهمند، حکایت از توانایی عظیم احمدی نژاد در عرصه مدیریت داخلی و خارجی دارد. آیا کسی، فردی شایسته تر از ایشان در مدیریت سراغ دارد که هم نهاد‌های درون را هدایت می‌کند و هم نهاد‌ها و موسسات خارجی را؟!


منبع: ایمیل وارده
به اشتراک بگذارید:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • E-mail this story to a friend!
  • FriendFeed
  • Technorati
  • Tumblr
  • Twitter
 

۲ نظر »

  • hossein :

    # ۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۶:۰۷ ب.ظ

    سید احمد خمینی و پاریس رفتن و…خواب دیده شده آیت اله خمینی و با دلار آمریکائی ها برای بر اندازی و شورش مخملی برگشته ایران
    البته که ریخته شدن خون بی گناهان به دوش بی بی سی هم می باشد . اصلا این بی بی سی کیست ؟ چه می خواهد ؟چرا دلسوز شا شده اند و دلسوز همه مردم دنیا نیستند ؟موقعه ای که پرنس دیانا را کشتند کجا بودند؟ موقعه ای که ۱۱ سپتامبر اتفاق افتاد و بوش دیوانه جنگ افروزی کرد . موقعه ریختن خون مردم غزه ..زندانی کردن و اذیت مسلمان ها در آمریکا و کانادا….
    آقای موسوی و فرزندان رفسنجانی فتنه ای را آغاز کردند و با همه هشدار ها با لج بازی به کار غیر قانونی خودشان ادامه دادند .
    منافقین خلق من خبر داشتم قبل از انتخابات و بعد از آن از کانادا بر می گردند ایران برای فتنه گری .
    چطور این همه امکانات . پول یک شبه برای بر اندازی حکومت ایران در خارج سازماندهی می شود ؟
    پول آقازاده های در پشت این توطعه ها ست ؟
    مردمی که در خیابان ها بودند مگر عقل نداشتن که با دیدن آتش و خون به منا زل شان بر گردند و اجازه دهند مسئولان دعوا های همیشگی خود را خودشان حل کنند؟
    طبیعی است چه در ایران و آمریکا با خرابکار مسلح و فد دیوانه با خشونت بر خورد شود .
    موسوی و فرزندان رفسنجانی چرا محاکمه نمی شوند در دادگاهی کاملا آزاد و در مقابل همان خبر نگرا ران بی بی سی . من خود حاضر هستم به عنوان شاکی حضور پیدا کنم و قول خواهم داد صد در صد این ها طبق قوانین بین المللی محکوم خواهند شد .
    چرا آقای موسوی و فرزندان رفسنجانی شکایت نکردند ؟به رهبری نامه می دادند و یا به قوه قضائیه . شورش راه انداختند و این هم نتیجه آن . و اکنون با دلار های به غارت رفته در خارج دارند همین
    فتنه ها را سازمان دهی می کنند من که در خارج هستم اطلاع کامل دارم .
    خانم گوگوش دنبال رقص و پول بود چطور یک شبه دلسوز مردم ایران می شود ؟..

  • محمد :

    # ۲۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۸ ق.ظ

    از حضور شما در این فضا واقعا خوشحالم.
    بنابربر وظیفه از شما تشکر میکنم و دستتان را می بوسم.

RSS برای نظردهی این مطلب

نظر دهید

لازم است

لازم است، نمایش داده نمی‌شود


ویژه