- تریبون مستضعفین - http://www.teribon.ir -

یک شهید قلابی دیگر برای اغتشاشگران

اخیراً به دنبال خودکشی فردی به نام محمد جواد پرنداخ اهل گیلانغرب کرمانشاه و دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، پیامک‌هایی با مضمون “شهید دیگری در راه آزادی میهن! ” از سوی مراکزی خاص ارسال شده و برخی سایت‌های دوم خردادی و همچنین سایت‌های معاند نظام همصدا با منافقین به انتشار مطالبی غیرواقعی در این خصوص پرداخته‌اند.

اغتشاشگران در تازه‌ترین قدام خود در راستای شهیدسازی قلابی، افراد خودکشی کرده را به نام شهید خود ثبت می‌کنند.
به گزارش فارس، اخیراً به دنبال خودکشی فردی به نام محمد جواد پرنداخ اهل گیلانغرب کرمانشاه و دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان، پیامک‌هایی با مضمون “شهید دیگری در راه آزادی میهن! ” از سوی مراکزی خاص ارسال شده و برخی سایت‌های دوم خردادی و همچنین سایت‌های معاند نظام همصدا با منافقین به انتشار مطالبی غیرواقعی در این خصوص پرداخته‌اند.

این مراکز دروغ‌پراکنی در حالی مدعی می‌شوند پراندخ از سوی مأموران انتظامی و امنیتی به قتل رسیده است که نامبرده حدود ساعت ۱۰:۳۰ صبح مورخ ۴ شهریور ۸۸ با پرت کردن خود از پل عابر پیاده واقع در بلوار کشاورز اصفهان اقدام به خودکشی کرده و پزشک وی نیز این موضوع را تأئید کرده است.


تمام حقوق برای سایت تریبون محفوظ است