- تریبون مستضعفین - http://www.teribon.ir -

جاسبی: بدنبال رقابت با اکسفورد و هارواردیم!

رئیس دانشگاه آزاد گفت: این دانشگاه رقابت با دانشگاه‌های ‌مطرح دنیا نظیر کمبریج، آکسفورد، هاروارد، و MIT را در دستور کار خود دارد.

[1]عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی و آموزشی واحد ساوه که با حضور مسئولان شهری و دانشگاهی برگزار شد،اظهار داشت: استکبار جهانی و رسانه‌های غربی که همواره در حال تبلیغات منفی علیه جمهوری اسلامی ایران هستند، چرا در مقابل این دستاورد بزرگ سکوت کرده‌اند؟

جاسبی ادامه داد: رسانه‌های غربی که کوچکترین اشکال را در حکومت جمهوری اسلامی ایران بزرگنمایی می‌کنند در مقابل این دستاورد بزرگ که جمعیت دانشجویی کشور به بیش از ۲۰ برابر افزایش یافته و اعضای هیأت علمی که پیش از انقلاب تنها ۱۰ هزار نفر بود و امروز به ۵۰ هزار نفر رسیده است، سکوت اختیار کرده‌اند.

وی اضافه کرد: با گذشت ۲۸ سال از فعالیت مجموعه عظیم دانشگاه آزاد اسلامی که با هدیه یک میلیون تومانی امام(ره) کار خود را آغاز کرد، امروز این مجموعه دانشگاهی دارای سه و نیم میلیون فارغ التحصیل، یک و نیم میلیون دانشجو، ۴۰۰ واحد و مرکز دانشگاهی و ۳۰ هزار عضو هیأت علمی است که همه این موفقیت‌ها خواست و کار خداست.

جاسبی ادامه داد:کارهای بزرگی در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است و هدف ما در مسیر ارتقای کیفیت، فتح قله‌های علم و تکنولوژی است.

رئیس دانشگاه آزاد افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در دهه چهارم فعالیت‌های خود که دهه انقلاب پژوهشی است به بزرگ‌ترین و معتبرترین دانشگاه جهان تبدیل می شود به طوری که رقابت با دانشگاه‌های‌ مطرح دنیا نظیر کمبریج، آکسفورد، هاروارد، و MIT را در دستور کار خود دارد.

وی گفت: برخی‌ها در حالی که امام(ره) را تجلیل می‌کنند، ولایت فقیه را تضعیف می‌کنند، در صورتی که اصل ولایت فقیه بزرگ‌ترین میراث امام و انقلاب است و حضرت امام خمینی(ره) ولایت فقیه را محورو ستون نظام و انقلاب می‌دانستند.

جاسبی ادامه داد:در حال حاضر دشمن با شیطنت جدید خود، تحریم اقتصادی ایران را تشدید کرده است و هجمه‌های بیشتری را به آن وارد می‌کند و ما باید با اتحاد و یکپارچگی اختلافات سطحی را کنار بگذاریم و همان طور که امام(ره) و مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند وحدت و یکپارچگی خود را حفظ کنیم چرا که دشمن در صدد از بین بردن اتحاد و یکپارچگی جمهوی اسلامی ایران است.

رئیس دانشگاه آزاد ضمن تبریک اعیاد مبارک شعبانیه و نیمه شعبان، گفت: انتظار ظهور حضرت مهدی(عج) از مسائل مهم جهان تشیع است و ما باید با شناخت و معرفت کامل منتظران واقعی آن حضرت باشیم و با آگاهی از فلسفه انتظار منتظران واقعی امام زمان(عج) باشیم.

قابل ذکر است اخیرا مجموعه سخنان جاسبی در قالب کتابی تحت عنوان «سخن سبز» منتشر شده است.


تمام حقوق برای سایت تریبون محفوظ است