مستندی درباره غائله ۱۴ اسفند؛ زمینهها و عواقبش
من از آقای بنی صدر می خواهم که ما بین قبل از ریاست جمهور و بعد از ریاست جمهور در اخلاق روحی شان تفاوتی نباشد. تفاوت بودن دلیل بر ضعف نفس است…من به اینها باز نصیحت می کنم که شما بیایید و حسابتان را از این منافقین که قیام بر ضد اسلام کردند حسابتان را جداکنید، نه اینکه بگویید که خشونت شما نکنید، آن وقت به من هم بگویید که شما هم خشونت نکنید، این معنایش این است که ما و آنها مثل هم هستیم
امام خمینی در مراسم تنفیذ حکم بنی صدر فرمودند:”من از آقای بنی صدر می خواهم که ما بین قبل از ریاست جمهور و بعد از ریاست جمهور در اخلاق روحی شان تفاوتی نباشد. تفاوت بودن دلیل بر ضعف نفس است…و من از همه کسانی که در مقامی هستند، چه مقامهای کشوری و چه مقامهای لشکری می خواهم که به مقامات خودشان مغرور نباشند، و در راه اعتلای اسلام و اعتلای ملت مسلمان و اعتلای کشور ایران کوشا باشند…”
“من به اینها باز نصیحت می کنم که شما بیایید و حسابتان را از این منافقین که قیام بر ضد اسلام کردند حسابتان را جداکنید، نه اینکه بگویید که خشونت شما نکنید، آن وقت به من هم بگویید که شما هم خشونت نکنید، این معنایش این است که ما و آنها مثل هم هستیم .”
عاشورای ۵۹ و طرح ادعای شکنجه در زندانهای جمهوری اسلامی … غائله ۱۴ اسفند …
بنی صدر: «اگر این کارها را ادامه دهید فکر میکنم شماها یک عده چماق دار دیگری هستید…»
مجاهدین خلق: «برای حمایت از بنی صدر شب ها بر پشت بام الله اکبر بگویید…»
برای دانلود کامل این مستند به این آدرس مراجعه کنید
