بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر

بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر

علی جهانشاهی جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در هفته دوم فروردین بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر بیانیه‌ای اعتراضی نسبت به عملکرد قوه قضاییه منتشر کرد و برقرار شدن یکسان عدالت برای همه مجرمین را خواستار شد که پس از آن مسئول این تشکل به صورت تلفنی و بدون اینکه عنوان اتهام ذکر شود، به دادستانی تهران احضار شد.

وی با بیان اینکه در روز ۱۲ فروردین مجددا با وی تماس گرفته شد و از او خواسته شد تا در صبح روز شنبه ۱۴ فروردین حتماً در دادستانی حاضر شود و همچنان پاسخی به سوال وی از موضوع و علت احضار، داده نشد، ادامه داد: پس از آنکه مسئول بسیج دانشگاه امیرکبیر به علت رسمی و قانونی نبودن احضار، به دادستانی نرفت، دادیار شعبه ۱ تلفنی وی را به خاطر این عدم حضور، مورد بازخواست قرار داد و با اشاره به احضار مدیرمسئولان رسانه‌هایی که بیانیه بسیج دانشجویی امیرکبیر را منتشر کرده بودند، موضوع اتهام را زیر سوال بردن تلاش‌های فراوان مسئولان قوه قضائیه بیان کرد.

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه یکشنبه ۱۵ فروردین از پلیس امنیت با وی تماس گرفته و از وی خواستند برای دریافت احضاریه‌ای مکتوب به پلیس امنیت مراجعه کند، تصریح کرد: پس از پیگیری سازمان بسیج دانشجویی مقرر شد وی صبح روز سه شنبه ۱۷ فروردین در دادستانی تهران حاضر شود و به ۳ اتهام خود یعنی؛ افترا، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه قوه قضائیه پاسخ دهد.

جهانشاهی در ادامه گفت: وی پس از حضور در دادستانی و ارائه‌ی توضیحات مفصل مکتوب پیرامون چگونگی روند صدور بیانیه و ارسال به رسانه‌ها، ۳ اتهام خود را نپذیرفته و صدور این بیانیه را در راستای وظیفه‌ی جنبش دانشجویی مبنی بر مطالبه‌ حداکثری، و موجب تقویت و کمک به مسئولین سالم و کاردان دستگاه‌های نظام خواند، و از این برخورد دستگاه قضائی اظهار تعجب کرد.

وی اضافه کرد: دادیار شعبه ۱ نیز پس از شنیدن دفاعیات، برای مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر، قرار بازداشت صادر کرده و آن را به کفالت ۳۰۰ میلیون ریالی تبدیل کرد.

جانشین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در ادامه صحبت‌های خود افزود: موضوعی که باعث تحیر و تعجب جنبش دانشجویی شده است، این است که چرا افرادی که با دلسوزی و عدالتخواهی به مطالبه‌گری از دستگاه‌های نظام می‌پردازند باید مورد بازخواست قرار گیرند، در حالیکه مطالبه‌گری حداکثری از مسئولین نظام از وظایف مهمی است که رهبر عزیز انقلاب بر عهده جریان‌های دانشجویی قرار داده‌اند.

جهانشاهی با طرح این سوال که آیا تصور می‌شود با برخورد با این نوع اعتراض‌ها مشکلات و مسائل موجود در کشور حل خواهد شد؟ تاکید کرد: ما معتقدیم که مطالبه‌گری و عدالتخواهی جریان‌های دانشجویی در داخل چارچوب‌های نظام، عاملی برای اصلاح مسیر حرکت انقلاب، افزایش کارآمدی آن و جلوگیری از ایجاد انحراف و فساد در هر نهادی است.

وی با بیان اینکه در این ۹ سال بعد از فرمان ۸ ماده‌ای رهبر عزیز انقلاب، انتظار جنبش دانشجویی، برخورد سریع و قاطع با مفسدین بوده است که متأسفانه شاهد آن نبوده‌ایم، گفت: اگر قوه قضاییه همین حساسیت و پیگیری سریع و مصرانه ای که در یک هفته اخیر نسبت به بیانیه ما انجام داد را درباره مسائل و مشکلات جدی کشور و برخورد با مفسدین و مسببین اصلی فسادهای اقتصادی و سیاسی انجام می‌داد، بسیاری از مشکلات موجود در کشور پدید نمی‌آمد.