سرمقاله
انقلاب همه چیز را عوض کرد
سید حسن نصر الله

من با اینکه خیلی به زبان فارسی وارد نیستم ولی تصمیم گرفتم که ان شاء الله در این مجلس با این زبان مبارک صحبت کنم. یقین دارم که آن مطالب و مسائل که قصد دارم بیان کنم، نمی توانم بیان کنم. ولی فکر کردم اگر با زبان فارسی شکسته مستقیماً صحبت کنم شاید حرف از دل، به دل بنشیند.

پرونده‌های ویژه
پرونده‌ای برای دانشگاه آزاد و مسائل مربوط به آن
پرونده‌ای برای تغییر رشته و انتخاب رشته
پرونده‌ای برای سید شهیدان اهل قلم؛ سید مرتضی آوینی
نوروزنامه تریبون مستضعفین
پرونده‌ای ویژه منشور روحانیت
آخرین مطالب
» برنامه‌های نمایشگاه بین‌المللی قرآن
» وزیرارشاد: مجوزی به خوانندگان لس‌آنجلسی نداده‌ایم
» سه مجسمه برنزی از مشاهیر ایران در پارک لاله نصب می‌شود
» گلایه گروه پیگیری امور جانبازان نخاعی از برخورد دوگانه مسئولان بنیاد شهید
» همه فیلم‌های حاضر در جشن خانه سینما
» بنی‌صدر همراه با موسوی افشاگری می‌کند!
» سیگار «مارلبورو» صهیونیستی و آلوده به مواد هسته ای است
» وزیر اطلاعات : عوامل جنایت زاهدان دستگیر شدند
» انتقاد وزیر ارشاد از برگزار نشدن جلسات هیئت نظارت بر مطبوعات
» ایران دومین ارتش سایبری بزرگ دنیا را دارد
» راه اندازی نخستین “مسجد نت” در ایران
» سهم عمده‌ای از تولید یک اثر سینمایی فاخر، بر عهده نویسنده آن است
» مساجد از ظهر تا پس از نماز مغرب و عشاء بازند
» «هوای نفس»، بلای جان ما در جنگ نرم
» پیش‌بینی الجزیره از جنگ آینده صهیونیست‌‌ها علیه لبنان
» تلویزیون‌های لس‌آنجلسی در مسیر ورشکستگی
» پلیس سایبری ضرورت امروز کشور
» دیدار یاسر خمینی با یک متهم ضد امنیتی + عکس
» تبلیغات نستله در تهران به زبان عبری!
» بازخوانی مواضع امام (ره) درباره انجمن حجتیه
» آغاز پخش سری جدید «یک فیلم، یک تجربه» از اول ماه رمضان
» معروفترین جاسوسان زن جهان + عکس
» هاشمی رفسنجانی: موسوی در خدمت جنگ نبود بلکه کارشکنی می‌کرد
» رفاه طلبی پس از جنگ، بزرگترین آفت برای تداوم انقلاب
» فرار بنی‏صدر و مسعود رجوی به فرانسه
» فرح از خیانت انور سادات پرده برداشت!
» افشای ۹۰ هزار سند جنگ افغانستان سرپوش کدام واقعیت؟!
» ۱۰ دروغ بزرگ رسانه‌ای درباره اسرائیل
» انقلاب همه چیز را عوض کرد
» گزارش تصویری جشن میلاد امام عصر در حسینیه پیروان مهدی تهران
از سایر رسانه‌ها
یکشنبه، ۷ تیر ۱۳۸۸ | Print This Post

رئیس‌جمهوری آمریکا که پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران بارها تاکید کرده بود، قصد مداخله در امور داخلی ایران را ندارد، به حمایت آشکار از میرحسین موسوی پرداخت و با نام بردن از وی گفت: «موسوی منشأ الهام بخش آن دسته از افرادی در ایران است که خواهان گشایش به سوی غرب هستند. به بیان دیگر، وی نماینده بسیاری از افرادی است که در خیابان‌ها هستند و شجاعت فوق‌العاده‌ای از خود نشان می‌دهند».

حمایت صریح اوباما از موسوی :

موسوی منشأ الهام‌بخش تمایل به غرب است

mir2

رئیس‌جمهوری آمریکا که پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران بارها تاکید کرده بود، قصد مداخله در امور داخلی ایران را ندارد، به حمایت آشکار از میرحسین موسوی پرداخت و با نام بردن از وی گفت: «موسوی منشأ الهام بخش آن دسته از افرادی در ایران است که خواهان گشایش به سوی غرب هستند. به بیان دیگر، وی نماینده بسیاری از افرادی است که در خیابان‌ها هستند و شجاعت فوق‌العاده‌ای از خود نشان می‌دهند». البته این نخستین اقدام اوباما در نقض آشکار سخنانش نبود چراکه وی به‌رغم تاکید مکرر بر اینکه وقایع اخیر ایران بر مذاکرات مستقیم واشنگتن با تهران تاثیر نمی‌گذارد، در کنفرانس خبری مشترک با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در کاخ سفید گفت: «هیچ تردیدی وجود ندارد که حوادث روزهای اخیر، دیپلماسی و گفت‌وگوی مستقیم با تهران را تحت تاثیر قرار می‌دهد». وی در ادامه با رد درخواست محمود احمدی‌نژاد برای عذرخواهی گفت: «من بیانات پرزیدنت احمدی‌نژاد درباره عذر‌خواهی را قبول ندارم بویژه حال که ایالات متحده قدم‌های بیشتری هم برداشته و گفته ‌است که در روند انتخابات ایران دخالتی نمی‌کند». رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به مذاکرات کشورهای عضو گروه ۱+۵ اشاره کرد و افزود: «ما با شرکای خود در اروپا، همچنین چین و روسیه همکاری خواهیم کرد تا مانع دستیابی ایران به تکنولوژی تولید سلاح هسته‌ای شویم و به ایران توصیه می‌کنیم، راه احترام به قواعد بین‌المللی را در پیش بگیرد؛ مسیری که به امنیت بیشتر و خوشبختی مردم ایران می‌انجامد.»
منبع : روزنامه وطن امروز

به اشتراک بگذارید:
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • FriendFeed
  • Technorati
  • Tumblr
  • Twitter
 

نظر دهید

لازم است

لازم است، نمایش داده نمی‌شود


حمایت
تریبون مستضعفین
ویژه