تریبون مستضعفین- ایالات متحده آمریکا این هفته تحریم‌های جدیدی را علیه شرکت نفتی PDVSA ونزوئلا و شش شرکت نفتی دیگر به اتهام مبادلات نفتی با ایران اعمال کرده بود.

این اقدام جهت اعمال فشار به بخش انرژی ایران و برای متوقف ساختن برنامه غنی سازی هسته‌ای این کشور می‌باشد؛ برنامه‌ای که غرب ادعا می‌کند که با هدف توسعه سلاح‌های اتمی است و ایران تاکید بر صلح آمیز بودن آن دارد.

به گزارش AFP اوایل این هفته ونزوئلا «رد قطعی» تحریم های «خصمانه» آمریکا بر علیه شرکت نفتی PDVSA را اعلام کرد.

نیکلاس مادورو، وزیر امور خارجه ونزوئلا تصریح کرد که نیاز است اثر واقعی این اقدام آمریکا بررسی شود تا مقابله به مثل مناسبی علیه آنها انجام پذیرد.
با وجود مواضع ضد امپریالستی و ضد آمریکایی هوگو چاوز، اعضای آمریکای جنوبی در اپک روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت به آمریکا صادر می کنند.
بر اساس آمار های رسمی ونزوئلا روزانه ۳٫۱ میلیون بشکه نفت خام تولید می کند که البته براساس آمارهای اپک ۲٫۳۲ میلیون بشکه در روز می باشد.

رییس شرکت ملی نفت ونزوئلا درباره تحریم‌ این شرکت توسط آمریکا به دلیل همکاری با ایران، گفت که امپریالیست‌ها می‌توانند به جهنم بروند. وی تصریح کرد: امپریالیست‌ها می‌توانند به جهنم بروند. تحریم‌های آنان معنایی برای ما ندارد. هیچ کسی نمی‌تواند این نوع اعمال را به ما تحمیل کند.» وزیر نفت ونزوئلا تاکید کرد که « ما کاری را انجام می‌دهیم که برای منافع مردم ونزوئلا و دولت ونزوئلا بهتر باشد.»

واشنگتن در گذشته تحریم‌هایی علیه ۱۶ نهاد و گروه دیگر اعمال کرده است که از جمله آنها گروهی از چین به علت تجارت با ایران و همچنین سوریه و کره شمالی به علت مبادلات سلاح های کشتار جمعی و موشکی با ایران می باشد.