شنبه 26 می 12 | 17:30

گونتر گراس این بار به اروپا حمله کرد

گونتر گراس با شعری تازه سیاست اروپا در قبال یونان را نقد كرده است.


گونتر گراس نویسنده برنده نوبل آلمانی که حدود دو ماه پیش با سرودن شعری جنجالی به شدت اسراییل را به نقد كشيده بود، اکنون با شعری تازه سیاست اروپا در قبال یونان را نقد كرده است.

در این شعر تازه که صبح امروز ۲۶ مه (۶ خرداد) با عنوان «رسوایی اروپا» در نشریه زوددویچه سایتونگ منتشر شده، گراس از این مساله اظهارتاسف می‌کند که یونان به عنوان کشوری بدهکار از سوی اروپا رسوا شده و اروپا ارزش بسیار اندکی برای این کشور قایل شده است.

وی در ادامه این کشور را سرزمینی فاقد قانون توصیف می‌کند که در آن قدرت کسانی که حق را به جانب خود می‌بینند به شدت جلوی هزینه‌ها را می‌گیرد.

گراس ۸۴ ساله مهم‌ترین نویسنده حال حاضر کشور آلمان به شمار می‌رود. او در سال ۱۹۹۹ موفق به کسب جایزه نوبل ادبیات شد. شعر قبلی وی با عنوان «آنچه باید گفته شود» که حدود دو ماه پیش در نشریه زوددویچه سایتونگ به زیر چاپ رفت، انتقادی شدید علیه قدرت اتمی غیر متعارف اسراییل بود که انتشار آن جنجال بسیاری برانگیخت.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.