یکشنبه 19 جولای 09 | 21:27

پاسخی برای ابهامات انتصاب مشایی وجود ندارد

انتصاب دوباره و حتي بدتر از آن ارتقاء اين آقايان و امثالهم -بدون كوچك‌ترين توضيح و اقناعي-، در وهله‌ی اول دهن‌كجي به مردم و حاميان مردمي دولت است. آنان‌كه دل در گرو آرمان‌ها دارند و نه افراد، كوركورانه پشت سر كسي به راه نمي‌افتند، بلكه درصورت لزوم تنها به تذكر لساني اكتفا نخواهند كرد و به خاطر اصول‌شان دست به اقدام عملي خواهند زد.


بسم الله الرحمن الرحیم

بسیج دانشجویی

بسیج دانشجویی

جناب آقای دكتر محمود احمدی نژاد

رئیس جمهور محترم و منتخب ملت ایران

با سلام و تحیت

انتخاب دوباره حضرتعالی آن هم با رای قاطع 24.5 میلیونی ملت در یكی از پرشورترین و باشكوه ترین انتخابات های تاریخ جمهوری اسلامی، بی تردید انتخاب دوباره‌ی مسیر اسلام ناب محمدی (ص) و آرمان‌های حقیقی امام (ره) توسط ملت ایران بود. این رای، رای به حقیقت یك تفكر در برابر جسد آن بود. رای به شما، نه رای به شخص حضرتعالی، كه یك نه بزرگ به شیخوخیت و صحابی‌گری مدرن بود كه قصد داشت با سو استفاده از نام امام و تحریف راه و آرمان‌های ایشان، پرده‌ای بر حقیقت مسیر او كه همان مسیر ولایت فقیه است بپوشاند. جریانی كه در اندیشه بود تا به كمك سابقه‌ی خود و به محاق بردن آن حكمت بالغه‌ی به یادگار مانده از آن رهبر فرزانه كه “میزان حال فعلی افراد است”، خود را نماینده‌ی خط امام و حامی مستضعفان و دلسوز مردم ایران معرفی كند. اگرچه رأی تمامی ملت، عزیز و ماجور است، اما تشخیص اكثریت مردم، انتخاب شما به عنوان نماینده‌ی مردم در پیشروی در مسیر این آرمان‌ها بود. پس میزان سنجش اعمال شما، همین آرمان‌ها، و مفسر حقیقی آن آرمان‌ها -یعنی ولی فقیه- هست و خواهد بود.

مردم با كسی عقد اخوت نبسته اند؛ هرگاه تشخیص دهند كه شخصی از آن مسیر كه تفسیر ، تشخیص و ره‌بری‌اش با ولی فقیه است منحرف شود، امر به معروف و نهی از منكر خواهند كرد و بسته به ابعاد هر مسئله و مراتب امر به معروف، در جهت اصلاح اقدام خواهند كرد.


جناب آقای رئیس جمهور

حامیان حضرتعالی با معیارهایی شما را انتخاب كرده‌اند و تك‌تك حركات شما و دولت دهم را با همان معیارها خواهند سنجید. حامیان شما و مردمی كه به شما رای دادند، از آنانی نیستند كه چشم‌بسته پشت سر شما به راه بیفتند و هر عمل شما را ولو خلاف اصول اسلام ناب، قانون و منطق باشد، مورد تایید قرار دهند. همان‌طور كه این رای قاطع ملت، پشتوانه اصلاحات اساسی در جهت پیشرفت انقلابی كشور است، به همان میزان نیز، سدّی محكم‌تر از گذشته در برابر انحرافات در عملكردهای دولت دهم خواهد بود.

این روزها به زمان انتخاب اعضای دولت دهم نزدیك می‌شویم و این اولین آزمون سنجش دولت جدید با سنگ محك اصول انقلاب خواهد بود. كسانی می‌توانند به پیشروی كشور در مسیر امروز انقلاب یعنی “پیشرفت و عدالت” كمك كنند كه اولاً خود به خط انقلاب -یعنی خطی كه به تببین معمار كبیر انقلاب، سكانداری آن در دستان ولی فقیه است- عملاً پایبند باشند، نه این‌كه در صفوف ریاكاران ظاهرساز یا تكنوكرات‌های نمازخوان باشند. ثانیاً توانمندترین فرد بین پایبندان عملی و متعهدین برای برداشتن بار از دوش مردم و خدمت‌گزاری در آن مسئولیت باشند، نه این‌كه خود باری بر دوش مردم و مستضعفان شوند و با بی‌هنری خود، مایه‌ی خفت دولت منتخب مردم و در نتیجه مردم و محرومین شوند. ثالثاً با مجموعه‌ی همكاران خود، یك تیم واحد و منسجم را تشكیل دهند، نه این‌كه در یك مجموعه هركس بار خدمت به مردم را به یك سمت بكشد و در نهایت آن بار آواری بر سر مستضعفان گردد. این سه ملاك، هر سه مهم‌اند و نباید یكی فدای دیگری شود كه اگر چنین شود، بیش از دولت كه مشغول كار و تلاش است، مستضعفان و حامیان انقلابند كه دلسرد خواهند شد، و این دشمنان داخلی و خارجی قسم‌خورده اند كه به تمسخر خط انقلاب و گوشه و كنایه زدن به ره‌بری و پیروان انقلاب خواهند پرداخت.


رئیس جمهور منتخب ملت

همان‌طور كه ملت نه یك بار و نه با یك رای ساده و مسبوق به سابقه، كه دو بار آن هم با بی‌نظیرترین رأی به یك رئیس جمهور در تاریخ جمهوری اسلامی، شما را در آزمون این ملاك‌ها موفق دانسته‌اند، تمامی همكاران شما را در دوره‌ی گذشته سنجیده و منتظر اثربخشی نتایج این سنجش‌اند. بسیاری از اعضای دولت نهم به خوبی توانستند تا با دولت كار و تلاش همراه شوند. آن عده نیز كه نتوانسته‌اند یا هم مسیر نبوده‌اند، در میانه‌ی راه تعویض شدند یا اكنون باید در صف افرادی باشند كه در دولت دهم تعویض خواهند شد. ارزیابی كلی ما از دولت نهم، این‌ طور نشان می‌دهد که کم نبودند مواردی که افراد انتخاب شده، نمرات قابل قبولی در ملاك‌ها می‌گرفتند، اما بالاترین نمره‌ها را در بین افراد موجود نداشتند. واقعیت تلخی كه باید متذكر شویم این است كه به وضوح در دولت نهم دیده می‌شد كه از تمام ظرفیت‌های اصولگرایان واقعی (و نه جناحی) استفاده نشد. خصوصاً به اسم ملاك سوم -یعنی همراهی و انسجام كابینه-، عده‌ی زیادی از بهترین‌ها كه در همین انتخابات اخیر نیز سرفرازانه و بی‌منت از آزمون بیرون آمدند، به حاشیه رانده شدند. درحالی‌كه رئیس‌جمهوری كه بازوی اجرایی توانمند خط انقلاب شده است، اگر از تمام ظرفیت‌های اصولگرایی حقیقی (و نه جناحی) استفاده نكند، ضمن بی‌مهری به این مسیر، هم فرصت آشنایی و مجرب شدن نیروهای انقلابی و دلسوز، و هم فرصت پیشرفت بیشتر را از مردم گرفته است. درست است كه ملاك سوم -یعنی انسجام-، یكی از ملاك‌های انتخاب است، اما تنها یكی از ملاك‌هاست و تمام آن و حتی مهم‌ترین آنها نیست. درضمن توقعی كه از رئیس‌جمهور اصولگرا می‌رود، این است كه دایره‌ی خدمتگزاران را بازتر و بازتر كند و تمامی دلسوزان كشور را به این مسیر رهنمون كند و اجازه هدررفت كوچكترین ظرفیت خدمت‌گزاری اصولگرایانه را نیز ندهد، نه این‌كه عده‌ای از بهترین‌های امتحان‌پس‌داده را نیز در بیرون دایره قرار دهد.

در كنار این مسئله، در آزمون‌هایی دولت نهم نمره‌ی منفی در كارنامه خود ثبت كرد. نمره‌ی منفی‌ای كه مردم نشان دادند هنوز امید اصلاح آن را دارند و نباید امیدشان به یأس مبدل گردد. به وضوح و صراحت خدمت‌تان عرض می‌كنیم كه ما در آزمون انتصاب و ابقای آقایان مشایی، رحیمی و كردان به دولت نهم نمره‌ی منفی می‌دهیم. اگر بگذریم از نقاط تاریك و مبهم در پرونده‌ی شخصی آقایان رحیمی و كردان كه قبولی آن‌ها را در ملاك اول -یعنی مهم‌ترین ملاك كه همان پایبندی عملی به خط انقلاب است- نیز در پرده‌ی ابهام فرو می‌برد؛ همچنین اگر بگذریم از سخنان مختلف آقای مشایی كه نه یك بار و دو بار كه به تواتر تكرار شده است و هر بار به نوبه‌ی خود دردسری برای دولت نهم به وجود آورده است؛ اگر فرض كنیم كه در تمامی این موارد اشتباه سهوی رخ داده یا مردم و حامیان دولت تحت تأثیر رسانه‌ها قرار گرفته‌اند، باز هم یك چیز مشخص است كه هر اندازه كه این آقایان پاك و حتی توانمند هم باشند، به عمد یا به سهو، از روی ضعف اطلاع‌رسانی دولت یا از روی ضعف تفكر مردم و حامیان دولت، به هر حال وجودشان مایه‌ی قرارگیری دولت در موضع تهمت است. حتی اگر با این نگاه حداقلی هم نگاه كنیم، باز هم با توجه به قاعده‌ی لزوم پرهیز مومن از موضع تهمت، چنین افرادی شایستگی حضور در دولت انقلابی را ندارند. گرچه نقاط تاریك و ابهام در باب نمره‌ی این افراد، در تمامی ملاك‌های ذكر شده -از صدر تا ذیل- همچنان به جای خود باقیست و اگر برای عده‌ای قلیل هم بتواند مرتفع شود، بعید است كه بتوان برای تمامی مردم مومنی كه در این انتصاب‌ها سوال دارند، پاسخی درخور ارائه داد.


آقای رئیس جمهور

توقعی كه مردم و حامیان مردمی حضرتعالی دارند، مشورت‌پذیری واقعی، و اثربخشی به تذكرات بجای آنهاست. انتصاب دوباره و حتی بدتر از آن ارتقاء این آقایان و امثالهم -بدون كوچك‌ترین توضیح و اقناعی-، در وهله‌ی اول دهن‌كجی به مردم و حامیان مردمی دولت است. فراموش نكنید كه اگر حامیان شما كسانی بودند كه تحت تأثیر جو یا فشار رسانه‌ها و عده‌ای نخبگان قرار گرفته بودند، اساساً نباید به شما رای می‌دادند یا دست كم نباید برای انتخاب مجدد شما از دل و جان مایه می‌گذاشتند و هزار تهمت و لقب نصیب خود می‌كردند. البته منتی بر شما نیست، چون این كار را در جهت آرمان‌های انقلاب‌شان می‌دانستند، و آنان‌كه دل در گرو آرمان‌ها دارند و نه افراد، كوركورانه پشت سر كسی به راه نمی‌افتند، و اگر ببینند او به چاه می‌رود او را همراهی نمی‌كنند (آنچه كه متأسفانه در شرایط امروز كشور از عده‌ای سر می‌زند)، بلكه درصورت لزوم تنها به تذكر لسانی اكتفا نخواهند كرد و به خاطر اصول‌شان دست به اقدام عملی خواهند زد.


جناب آقای دكتر احمدی نژاد

فراموش نكنید كه شما نماینده‌ی منتخب خط حقیقی امام شده‌اید. آسیب اشتباه شما، تنها به شخص شما یا دولت نخواهد رسید، بلكه هر اشتباه این دولت -چه در انتصابات و چه در عملكردها- چندین برابر به كند شدن بالندگی این جریان و ناامیدی مستضعفان و مردم حامی‌اش خواهد انجامید. بدانید كه فرزندان امام و رهبری به خاطر اصول‌شان قاطعانه با هر انحرافی كه از این خط سر بزند برخورد خواهند كرد و از آنجا كه در این شرایط خطیر كشور -كه دشمنان داخلی و خارجی خط امام در كمین نشسته‌اند-، هر خطای دوستان، هزینه‌های جبران‌ناپذیری را وارد خواهد نمود، در صورت عدم اثرگذاری تذكر زبانی و قانع نشدن، بدون اغماض و مسامحه دست به اقدام عملی برای اصلاح خواهند زد.

«اذا جاء نصرالله و الفتح * و رایت الناس یدخلون فی دین الله افواجاً * فسبّح بحمد ربّك و استغفره انّه كان تواباً»

بسیج داشجویی دانشگاه‌های

امام صادق(ع)، امیرکبیر، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، شریف، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، علم و صنعت

  1. امير
    23 جولای 2009

    برادران بسيجي سياست پيچيده تر از اين حرفها است ، ما احمدي نژاد را با تمام تفكرات و اعتقادات قبول داريم و بايد از او انتظار نتيجه داشته باشيم نه براي او تعيين تكليف كنيم ، هركس با انتخاب رئيس جمهور مخالفت كند با رئيس جمهور منتخب مردم مخالفت نموده و به 24ميليون نفر اهانت كرده است و بايد مجازات شود . لطفاً بر اساس پرداخته هاي دشمنان فضا را تحريك نكرده و شايعه پراكني نكنيد . اميد كه حق پيروز شود. آمين

  2. محمد
    27 جولای 2009

    سایت سلام:
    محمد باقر قالیباف شهردار تهران در دیدار با برخی نمایندگان مجلس نسبت به انتصاب مشایی به عنوان معاون اولی دولت دهم واکنش نشان داد.

    قالیباف در این جلسه می گوید: من تعجب می کنم چگونه وقتی کسی چون احمدی نژاد دم از ولایت پذیری می زند، اینگونه با حکم حکومتی رهبری مقابله می کند، چرا که اساساً احمدی نژاد اعتقادی به ولایت ندارد.

    قالیباف گفت: چگونه فردی چون مشایی با چنین تفکراتی در معاون اولی رییس جمهوری قرار می گیرد که ادعای دروغین ولایت پذیری اش گوش فلک را کر کرده.

    شهردار تهران در ادامه در مورد مشایی می گوید: من صدای سخنرانی ایشان را دارم که آقای مشایی می گوید: اسلام ظرفیت اداره ی جامعه را ندارد! اینها اعتقادی به انقلاب ندارند.

    قالیباف می افزاید: آقای مشایی خودش طرفدار منافقین بوده، حتی همسر آقای مشایی منافق است و سه سال در زندان بوده و مشایی نیز بازجوی همسرش در زندان بوده و در زندان با یکدیگر آشنا و زدواج کرده اند.

  3. محمدحسن
    9 آگوست 2009

    بسم الله الذي من خشيته ترعد السّماء و سكّانها

    رياست محترم جمهوري اسلامي ايران جناب آقاي دكتر احمدي نژاد (دام عزّه)

    سلام

    بدنبال نصب گره كور دولت نهم به عنوان چشم دولت دهم همراه با شعار طرح ملي خدمت و شايسته سالاري از سوي شما از طرفي و نارضايتي رنجديدگان و دلسوختگان نظام بالاخص مقام عظماي ولايت از طرف ديگر و همچنين تعلل شما در پاسخ به نامه ي ايشان و جواب عجيب و كوتاهتان و نصب مجدد آقاي مشائي به سمتي مهم در دولت دهم حقير را بر آن داشت تا دست به قلم شده و مطالبي را از سر درد با شما مطرح نمايم.

    در آغاز سخن از صراحت لهجه ام پوزش مي خواهم ولي اينجا ديگر جاي تعارف و رودرواسي نيست مگر نميبينيد كه استكبار جهاني و ايادي داخليش اينبار قداره از رو بسته وبه مصاف با ولايت آمده اند و علنا در جلسات خود از اشتباهات منجر به شكست دوران قبلي قدرت ميگويند به منظور اينكه اينبار ديگر تكرار نشود

    حال كه شيعه بعد از گذشت چند قرن و در سايه ي زحمات مراجع و مجاهدتهاي خواص امت اسلام و به بهاي گران قيمت خونهاي عزيز و بناحق ريخته به حكومت رسيده و سكّان عالي ترين مقام اجرائي آن به دست شما سپرده شده. آيا گمان ميبريد بشود چون بازيچه اي با آن رفتار كرد؟

    جواب شما به آن همه زحمات ثبت شده در تاريخ چه خواهد بود؟

    و مهمتر از آن شما كه تمام سخنان و برنامه هاي خود را معطر به عطر ياد حضرت ولي عصر(عج) مي كنيد و درخواست شهادت در ركاب آن حضرت را داريد چه توجيه و توضيحي براي حضرت ولي امر(عج) داريد؟

    ميدانيد چه زماني يك نفر از فرد ديگر ميرنجد؟ زماني كه به او دل بسته و اميدوار است. زماني كه از او انتظارهائي دارد. هيچ گاه كسي از فرد ديگر كه از او انتظاري ندارد نمي رنجد.

    برادر عزيز ما به شما دل بسته ايم و از شما انتظار داريم. چرا در همين گام آغازين قلبمان را لرزاندي. به تاريخ انقلاب بنگريد. آيا نمونه ي ديگري سراغ داريد كه شخص اول مملكت براي امري چنين خرد مستقيما و آشكارا اظهار نظر كرده باشند؟ چرا از وجهه ي موجهتان هزينه ميكنيد؟ چرا رهبري را وادار به دخالت در امور غير ضروري ميكنيد؟ آيا واقعا اينقدر ساده ايد يا مردم را ساده انگاشته ايد؟

    هنوز هم آن دو سئوال اساسي شما در مورد عدم مشروعيت ر‍‍‍ژيم صهيونيستي (كه شايد در نتيجه ي همان سئوالات جلاد صبرا و شتيلا براي هميشه از صحنه ي سياسي اسرائيل حذف شد ) را به خاطر دارم. و از خود سئوالات و نحوه ي طرح آنها لذت ميبرم. تدبرتان در امور سياسي كشور منطبق با نظرات امام راحل (ره) و مورد تائيد زحمت كشيدگان انقلاب است. از طراح چنين سئوالات اساسي انتظار كار خام و نسنجيده نميرفت.

    نميدانم شما در وجود آقاي مشائي چه چيزي ميبينيد و چه كشف كرده ايد كه ديگران از آن عاجزند؟ مگر نه اينست كه (آزموده را آزمودن خطاست.)

    ايشان خوش چهره است؟ قبول. خوش اندام و قد بلند است؟ قبول. پاك و صادق است؟ قبول. اما شما هم قبول كنيد فاقد شم سياسي است و قدرت اجرائي مديريت كلان را (برابر تجارب 4سال گذشته) ندارد و اينها حداقل موارد لازم براي تصدي سمتهاي كليدي در نظام است.

    نامه ی دو سه خطی شما به مقام معظم رهبری حاوی چه پیامی بود؟ خدای ناکرده تقلید از جواب خارج از عرف مصدق به آیت الله کاشانی که نبود؟ که در پی سرمستی از باده ی غرور حمایت مردمی اصل اساسی تبعیت از مرجعیت را فراموش کرد. و البته در عرض مدت کوتاهی توسط همان مردم وبا هدایت استکبار سرنگون شد.

    اگر این حرکت شما سیاست است؟ این چه سیاستی است که که در آغاز موجب رنجش دوستان شد؟ واگر غفلت است؟ به خود آئید ما باور داریم تعمدی در کار نبوده. ان شاء الله

    آقای رئیس جمهور شما باده ی نا خورده در بن تاک این مردمید مبادا کمترین مسامحه و اهمالی از شما سر بزند که این مردم بهای گزافی پرداخته اند و حیف است این سرمایه ی عظیم ضایع شود. کمترین هدیه ی ما برای حفظ کوچکترین ارزشهای نظام نقد جان ناقابل ماست. معیار حب و بغض نزد ما میزان تبعیت از ولایت است. با کسی عقد اخوت کورکورانه نبسته ایم. در زمان تبلیغات با تمام وجود در کنارتان بودیم اما ای کاش شما هم موقع تحمل لبخندهای استهزاء آمیز مخالفنتان بعد از شنیدن انتصاب دور از ذهن مشائی در کنار ما بودید. ما به شما امیدها بسته ایم. هنوز ایتام بسیاری سر در گریبان مادر شرمنده شان شب را با تحمل گرسنگی سحر میکنند هنوز قابل شمارش نیستند مو سپیدانی که صورت خود را با سیلی سرخ نگه میدارند و ملجائی برای مطرح کردن آنچه فشار فقر بر سرشان آورده غیر از خدا ندارند. اینها همه و همه چشم براه خدمات دولت تحت نظارت شما هستند. خیلی حیف است این لحظات ارزشمند را به بازیهای سیاسی بگذرانید. نمیدانم صاحب چه عملی نزد خدا هستید که چنین فرصتی در اختیار شما گذاشته شده؟ (فرصت خدمت گذاری) این کم چیزی نیست وصد البته ماندنی هم نیست. ای کاش یک هزارم این توفیق الهی را من میداشتم.

    این توفیق عظیم و این فرصت زود گذر را قدر بدانید واقعا قدر بدانید.

    ازدرگاه خدای رحمان ورحیم آرزوی توفیق روز افزون در خدمت به مسلمین را خواستارم

    (و ما علینا الا البلاغ المبین)

    بااحترام-محمدحسن

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.