سه تن از اعضای تشکل موسوم به «جبهه نصره اهل الشام» (از شاخههای القاعده) نحوه به عضویت درآمدن خود در این تشکل و برنامه ریزی برای به کارگیری خودروهای انتحاری را تشریح کردند.
«محمد امین عبد الله» دانشجوی پزشکی دانشگاه دمشق و یکی از اعضای این جبهه ضمن تشریح نحوه تهیه مواد منفجره و همکاری اعضای شبکه گفت که عاملان انتحاری دو انفجار مهیب پنجشنبه خونین در دمشق یک اردنی و یک سوری فلسطینی تبار بودند.
ماه گذشته دو انفجار مهیب به فاصله یک دقیقه از یکدیگر در جنوب دمشق رخ داد که ۵۵ کشته و ۲۷۳ زخمی و ۱۵ کیسه بقایای اجساد متلاشی شده بر جای گذاشت.
وی گفت: عموما مجریان عملیات انتحاری کسانی هستند که از بیرون مرزهای سوریه وارد میشوند و عوامل داخلی سوریه مقدمات لجستیکی و اجرای عملیات را فراهم میکنند.
به گفته این فرد تروریست اکثر عملیات توسط عراقیهای وابسته به سازمان القاعده اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه اعضای «جبهه نصره اهل الشام» در همه استانهای سوریه حضور دارند تاکید کرد که ارتباط میان هستههای این تشکیلات پیچیده است و جز مسئولان بلافصل عاملان انتحاری هیچ فرد دیگری از زمان و مکان اجرای عملیات اطلاع ندارد و خود افراد انتحاری نیز تنها یک ساعت قبل از عملیات درخصوص زمان و مکان عملیات توجیه میشوند.
این فرد تروریست گفت که تشکل یاد شده با تشکل دیگری موسوم به «ارتش آزاد سوریه» در چارچوب کلی همکاری میکند اما در تعیین اهداف و نحوه اجرای عملیات استقلال دارد.
وی که مسئولیت نظارت بر اجرای عملیات انتحاری را بر عهده داشت، گفت که اعضای اصلی القاعده افراد مستعد را شناسایی و سپس مساله شست و شوی مغزی توسط افراد ماهر صورت میگیرد.
این فرد گفت: افراد مرتبط با عملیات انتحاری از روی اعتقاد کامل قلبی فعالیت میکنند و معتقدند پس از کشته شدن بیدرنگ وارد بهشت میشوند و لذت اصلی زندگی را در آنجا خواهند برد.
فرد دیگری به نام «عمر عباس المصری» عامل امداد رسانی عملیات انتحاری منطقه القصاع دمشق نیز ضمن تشریح نحوه وابستگی خود به القاعده گفت که در این عملیات یک هزار کیلوگرم مواد منفجره به کار رفت.
این فرد گفت که عناصر بالادستی در القاعده دلیل انتخاب نام «جبهه نصره اهل الشام» را بدنام شدن القاعده نزد مردم میدانستند و تاکید میکردند پس از استقبال مردم از آنها در سوریه به آنها خواهند گفت که این تشکل همان القاعده است.
عموی فرد انتحاری نیز در سخنانی تاکید کرد برادرزادهاش معتاد به مواد مخدر بود و به همین علت در لبنان دستگیر و روانه زندان شد و در زندان با افرادی آشنا شد که ذهن او را شستشو دادند و او را برای پیوستن به القاعده آماده کردند.
وی گفت که فرد انتحاری پس از خروج از زندان بسیاری از افراد را تکفیر میکرد و تنها روایتهایی که در زندان آموخته بود، میپذیرفت.
«سعید حماده» تروریست سوری دیگری است که تاکید کرد القاعده به «خلافت» اعتقاد دارد و منطقه خاورمیانه را به چند قسمت تقسیم کرده است و هر قسمتی «امیر» (زمامدار) دارد.
او افزود که امیر چند مسئول درزمینههای نظامی، اداری و امور دیگر دارد که از میان افراد پایبند به مسائل دینی انتخاب میشوند.
به گفته این فرد اساسا مسئولیتها به افرادی واگذار میشود که اندیشه افراطی سلفی داشته باشند.
این فرد تروریست افزود که راهبرد القاعده در دمشق مبتنی بر عملیات انتحاری است و جز در حالت اضطرار به رویارویی مسلحانه با نیروهای دولتی نمیپردازند.
وی در ادامه گفت: پس از اجرای هر عملیات انتحاری، عناصر امدادی به یکدیگر تبریک میگویند و با خیالی آسوده در میان مردم تردد میکنند.
خانوادههای عناصر انتحاری نیز در تشریح زندگی فرزندانشان عموما بر این نکته تاکید میکردند که فرزندانشان به دلایل مختلف برای مدتهای طولانی از انظار پنهان میشدند و هر از گاهی که آنها را میدیدند، با اندیشهها و برخوردهای بسیار افراطی آنها مواجه میشدند.
Sorry. No data so far.