یکشنبه 10 ژوئن 12 | 19:00

«شهر بی‌اذان» در شماره جدید موعود

در شماره‌ی خردادماه موعود به موضوعاتی چون مجامع مخفی که بر مناسبات کلان جوامع تأثیرگذارند، توصیف حکومت جهانی،جایگاه کعبه در ادیان آسمانی و هم‌چنین سنت و سیره‌ی پیامبر اعظم پرداخته شده است. این شماره نگاه ویژه‌ای به اذان به عنوان شعار و نماد اسلام دارد که این روزها در هیاهوی زندگی مدرن در شهرهای بزرگ به حاشیه رانده شده و شنیده نمی‌شود.


به گزارش تریبون مستضعفین شماره‌ی جدید نشریه «موعود» از ابتدای این ماه منتشر شده است.

در شماره‌ی خردادماه موعود به موضوعاتی چون «مجامع مخفی» که بر مناسبات کلان جوامع تأثیرگذارند، توصیف حکومت جهانی، شنیده نشدن صدای اذان در شهرهای بزرگ کشور و هم‌چنین اهمیت اذان و اذان‌گویی، جایگاه کعبه در ادیان آسمانی و هم‌چنین سنت و سیره‌ی پیامبر اعظم پرداخته شده است.

«اسماعیل شفیعی سروستانی» مدیرمسئول و سردبیر موعود در سرمقاله این شماره با عنوان «یک اسکناس پانصد تومانی و هزاران آرزو!» می‌نویسد: «تا برای مردم و برای مؤمنان خود را به زحمت نیافکنده باشیم تا در جانمان این اتفاق نیافتاده باشد و انفاق در جانمان و عملمان متجلی نشده باشد، راه به جایی نخواهیم برد. به صرف دست به دعا برداشتن، نماز مستحبی فراوان خواندن و بی‌خبر از آن‌چه بر خلق روزگار می‌گذرد، روزگار گذراندن، چیزی عایدمان نخواهد شد.»

این شماره نگاه ویژه‌ای به اذان به عنوان شعار و نماد مهم اسلامی دارد که این روزها در هیاهوی زندگی مدرن در شهرهای بزرگ به حاشیه رانده شده و شنیده نمی‌شود. در یکی از گزارش‌های این بخش از قول واعظ مشهور «محمدعلی ماندگاری» آمده است: «یکی از اصول دین‌مداری این است که ما آرایش و تشخص‌های زندگی را که به آن افتخار می‌کنیم، اسلامی باشند؛ اما متأسفانه در جامعه‌ی ما تفاخر دینی در اولویت مردم نیست. اذان گفتن یکی از تفاخرات دینی ماست، داشتن محاسن برای آقایان و عفاف و حجاب برای بانوان و بسیاری موارد دیگر نیز همین‌طور، اما امروزه ماشین و خانه و تفاخرات دنیوی جای تفاخرات دینی را گرفته‌اند.»

آخرین شماره موعود در ۶۴ صفحه و به بهای ۱۵۰۰ تومان در مراکز عرضه محصولات فرهنگی و مذهبی و روزنامه‌فروشی‌ها در دسترس علاقه‌مندان معارف مهدوی قرار دارد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.