«محمود احمدینژاد» ظهر امروز (دوشنبه) پس از افتتاح چند پروژه عمرانی در استان کرمانشاه در مراسمی در محل نیروگاه سیکل ترکیبی زاگرس افزود: آنها با دروغ گویی و اتهامات بیاساس به راحتی دیگران را متهم میکنند در حالی که نمیتوانند حرفهای خود را ثابت کنند.
وی تصریح کرد: آنان متوجه حرفها و اقدامات خود نیستند و فکر میکنند با دروغ گویی و خراب جلوه دادن کشور خود را مشهور میکنند.
رییس جمهوری ادامه داد: برخی در کشور هر چه دلشان میخواهد علیه دیگران میگویند و تصویر بدی از جامعه و کشور به دنیا مخابره میکنند؛ در حالی که در آن سوی دنیا همین مسایل را منتشر میکنند.
احمدینژاد یادآور شد: در کشور مشکلاتی وجود دارد اما این مشکلات ادعاها و تهمتهایی نیست که برخی در کشور آنها را مطرح و با دروغ گویی بیان میکنند.
وی خاطرنشان کرد: کشورهای خارجی از این مسایل و از این سخنان گزارش تهیه و اسباب تخریب گسترده چهره ایران را در مقابل دنیا فراهم میکنند.
رییس قوه مجریه با بیان اینکه «منکر وجود افراد متخلف در کشور نیستیم»، افزود: باید عادلانه و نه سیاسی، با هر کس در هر جا که حضور دارد برخورد و آن را مجازات کنند.
احمدینژاد، تهمتها و افتراهایی را که علیه ملت ایران از این طریق مطرح میشود، بزرگترین جفا در حق این ملت دانست و گفت: ملت ایران، ملتی است که دنیا به آن امید بسته است.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: آنهایی که علیه ما مطالب کذب مطرح میکنند به حرف ما گوش نمیدهند و وقتی آنها را نصیحت میکنیم، حملات خود را چند برابر میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ساختن ایران اسلامی را مهمترین وظیفه و ماموریت اصلی مسوولان و همه مردم عنوان کرد و گفت: ساختن و آبادانی ایران اسلامی باید متکی بر استعداد، سرمایه گذاری، توان مهندسان و کارگران ایرانی، اندیشه و فرهنگ ایرانی باشد و این مهمترین ماموریت مسوولان و مردم است.
رییس قوه مجریه به بهره برداری از واحدهای مسکن مهر در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: امروز نزدیک به ۱۶ هزار واحد مسکونی در قالب طرحهای مسکن مهر آماده و در اختیار مردم شهرها و روستاهای استان کرمانشاه قرار گرفت که برای تکمیل و احداث این پروژهها جمع کثیری از توان مهندسی و علمی کشور بسیج شده است.
احمدینژاد یادآور شد: پروژههای مسکن مهر به لحاظ طراحی، ساخت و کیفیت در سطح بالایی قرار دارد.
وی افزود: به لطف خداوند متعال تا پایان سال ۱۱۷ هزار واحد باقی مانده در استان کرمانشاه به پایان میرسید و در اختیار مالکان قرار میگیرد.
رییس دولت دهم با تاکید بر اینکه پروژه مسکن مهر طرحی گسترده و عظیم است، افزود: ساخت ۴ میلیون واحد در برنامه احداث وجود دارد، احداث این واحدها آغاز راه است، باید به سمتی برویم که شهرسازی، معماری و مهندسی ما دگرگون شود.
احمدینژاد اظهار داشت: باید شهرسازی در ایران از لحاظ طراحی و مهندسی مطابق با مهندسی روز دنیا باشد و از لحاظ معماری نیز ویژگیهای انسانی و متعالی در ساخت مسکن رعایت شود، زیرا شهر و مسکن باید در خدمت آرامش، تعالی، روح و روان، ارزشهای الهی و انسانی و در خدمت همدلی و انسجام باشد.
رییس قوه مجریه همچنین با اشاره به افتتاح نیروگاه گازی زاگرس کرمانشاه و آغاز عملیات اجرایی راه آهن کرمانشاه – خسروی، اظهار داشت که پروژه احداث راه آهن از طرحهای بزرگ کشور محسوب میشود.
احمدینژاد ادامه داد: با تکمیل فاز قبلی این پروژه که از ملایر آغاز شده و افتتاح بخش جدید آن و پیوستن به شبکه ریلی کشور شاهد تحول بزرگی در جابجایی مسافر و کالا خواهیم بود که همین امر زمینه رشد، پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی را فراهم خواهد کرد.
وی با بیان اینکه امروز در مجموع یک هزار و ۶۵۶ میلیارد تومان، طرح و پروژه در استان کرمانشاه مورد بهره برداری قرار گرفت، اظهارامیدواری کرد که با همت همه دست اندرکاران، این پروژهها زودتر تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.
رییس جمهوری در سخنان خود همچنین به برنامههای دولت برای اجرا و تکمیل پروژههای آبی در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: طبق گزارشهای ارایه شده تمامی طرحهای آبی در استان کرمانشاه در حال احداث است که یکی از آنها با احتساب شبکههای پایین دستی و آبیاری، در حدود ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است و امیدواریم تا پایان سال ۹۲ آماده و مورد استفاده مردم قرار گیرد.
احمدینژاد افزود: ملت ایران نشان داد که میتوان در دورهای ۸ ساله به میزان سه برابر دورههای قبل کار و تلاش کرد و طرحهای عظیم تحولی را در کشور پیاده و اجرا کرد.
وی با بیان اینکه ظرفیت ملت ایران برای انجام کارهای بزرگ، بیپایان و ممتاز است، تصریح کرد: این ملت نشان داده که میتواند بار بزرگ امانتهای عظیم و کارهای تاریخ ساز را بر دوش خود به پیش ببرد.
وی، بخش کشاورزی را یکی از بخشهای دارای اولویت برای تحول و جهش کشور ذکر و اضافه کرد: در طول ۳۳ سال گذشته کارهای بزرگی در بخشهای مختلف کشور و از جمله کشاورزی انجام شده و مجموع تولیدات کشاورزی کشور که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سالانه ۲۵ میلیون تن بود امسال از مرز ۱۱۷ میلیون تن فراتر رفته است.
رییس جمهوری یادآور شد: از وسعت ۱۸۷. ۳ میلیون هکتاری ایران منهای ۲۵ میلیون هکتار کویر که استعدادهای خاص خود را در بخشهای معدن و محصولات خاص و گرانقیمت کشاورزی دارد، حدود ۱۰۴ میلیون هکتار مرتع، حدود ۶۰ میلیون هکتار زمین در اختیار ملت ایران قرار دارد.
احمدینژاد تصریح کرد: از این میزان ۲ میلیون هکتار به عرصه شهرها و روستاها اختصاص یافته و بیش از ۵۸ میلیون هکتار زمین قابل کشت در کشور وجود دارد.
وی توضیح داد: از این میزان در بهترین حالت با توجه به اقدامات سالهای اخیر در بهینه کردن روشهای آبیاری، حدود ۹ میلیون هکتار کشت آبی و کمتر از ۹ میلیون هکتار کشت دیم در کشور داریم که نیمی از این میزان هر سال کشت میشود.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد بالای فارغ التحصیلان کشاورزی، منابع آبی و مالی مناسب، میتوان میزان اراضی زیر کشت آبی را حداقل ۲ میلیون هکتار در یک سال افزایش داد که علاوه بر افزایش قابل توجه حجم تولیدات، اشتغال قابل توجهی نیز ایجاد خواهد کرد.
احمدینژاد با بیان اینکه ممکن است برخی بگویند منابع آبی کشور محدود است، گفت: با توجه به متوسط بارش سالیانه کشور، حداقل ۴۰۰ میلیارد متر مکعب در کشور ریزش باران داریم که با کسر هدر رفت این میزان بارش سالیانه که ۲۷۰ میلیارد متر مکعب عنوان میشود و مجموع ۹۰ میلیون هکتار مصرف سالیانه بخش کشاورزی، صنعتی و شرب، حداقل ۴۰ میلیارد متر مکعب دیگر در کشور آب قابل استفاده وجود دارد.
وی ادامه داد: با اضافه این میزان آب به منابع ذخیره شده آبی کشور و اصلاح روشهای آبیاری در بخش کشاورزی، میتوان سطح اراضی زیر کشت کشور را حداقل چهار برابر افزایش داد.
رییس قوه مجریه تاکید کرد که در حال حاضر حتی در مناطق کویری نیز شیوههای غرق آبی برای آبیاری اراضی مورد استفاده قرار میگیرد که باید این روشها اصلاح شوند.
احمدینژاد با طرح این موضوع که برخی عنوان میکنند در کشور منابع مالی کافی برای اجرای طرحهای پیشرفت کشور وجود ندارد، اظهار داشت: سال گذشته بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو در کشور شماره گذاری شده است که اگر حداقل قیمت این تعداد خودرو را در نظر بگیریم رقمی بیش از ۲۳ هزار میلیارد تومان فقط برای خرید خودرو در سال ۹۰ هزینه شده است.
وی با اشاره به حجم ۳۵۰ هزار میلیارد تومانی سپردههای مردمی در بانکهای کشور تصریح کرد: حجم نقدینگی کشور نیز بیش از ۳۵۰ هزار میلیارد تومان است که با توجه به چهار بار گردش مالی آن در سال، حجم گردش مالی اقتصاد کشور در سال به رقمی بیش از ۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان میرسد.
وی ادامه داد: دولت امسال بخشی از این منابع را به صورت اختصاصی برای توسعه کشاورزی کشور در نظر گرفته است.
رییس جمهوری افزود: اواخر سال ۹۰ دولت ۳۳۰۰ میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی را در اختیار بانک کشاورزی قرار داد.
احمدینژاد یادآور شد: ۳۳۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز بزودی از همین محل به صندوق بانک کشاورزی واریز شود و مطابق توافق دولت و بانک کشاورزی، این بانک ۶۶۰۰ میلیارد تومان برای تامین تسهیلات کشاورزی اختصاص دهد.
وی اضافه کرد: دولت رقم سود تسهیلات تخصیص داده شده از منابع صندوق توسعه ملی را برای بخش کشارزی صفر در نظر گرفته تا میانگین سود تسهیلات این طرح، با توجه به سود ۱۴ درصدی وامهای بانک کشاورزی نصف شده و سود نهایی این تسهیلات ۱۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی ۷ درصد باشد.
رییس جمهوری با اشاره به تشکیل ستادی ویژه در همه استانهای کشور برای اجرای طرح تحول بخش کشاورزی گفت: دولت برای تسهیل شرایط ایجاد تحول در بخش کشاورزی ستادی ویژه تشکیل داده که تمامی اختیارات وزرا و دولت در بخش کشاورزی به آن واگذار شده است.
احمدینژاد اظهار داشت که در ستاد کشاورزی مسوولیت هر ستاد استانی بر عهده استاندار است تا با رفع موانع بوروکراتیک، شاهد انقلابی در بخش کشاورزی کشور باشیم.
وی با بیان اینکه دایره تولیدات کشاورزی بسیار وسیع، متنوع و گسترده است، افزود: تمام سرزمین ایران استعدادهای نابی در عرصه محصولات کشاورزی دارد و گاهی استعدادهایی استثنایی و منحصر به فرد در ایران یافت میشود که از جمله آنها در بخش تولید گیاهان دارویی است و شامل محصولاتی بسیار گرانقیمت، پرسود و اشتغال آفرین است.
رییس جمهوری تصریح کرد که ایران ۱۱ اقیلم از ۱۳ اقلیم شناخته شده جهان را در جغرافیای خود دارد، در انواع خاک بخشهای مختلف کشور بیش از ۲۴۰۰ گونه گیاهی رشد میکنند که بیش از ۸۰۰ گونه آنها دارای خواص دارویی بسیار ارزشمند هستند.
احمدینژاد اضافه کرد: ایران سالیانه حدود ۴ میلیارد دلار واردات دارویی دارد و این در حالی است که خاک کشور، مرکز داروهای خدادادی است و با ایجاد سازوکارهای مناسب و آموزش نیروها برای جمع آوری و فرآوری این گیاهها میتوان سالانه حداقل ۱۰ میلیون دلار صادرات گیاهان دارویی داشت.
وی با بیان اینکه البته دشمنان نمیخواهند جمهوری اسلامی ایران مراتب رشد و پیشرفت را طی کند، تصریح کرد: دشمنان به دنبال غافل کردن ملت ایران از مسیر تعالی و افق پیشرفت کشور هستند و متاسفانه برخیها نیز در داخل دانسته یا نادانسته این خط را ادامه میدهند.
رییس جمهوری تاکید کرد: اما ایران در حال رقابت با دیگر کشورها در عرصه پیشرفت است.
احمدینژاد افزود: در طول سالهای گذشته اقدامات و تلاشهای زیادی انجام شده است، اما آن نقطهای که ایران میتواند به آن صعود کند، خیلی بالاتر از جایگاه فعلی این ملت و کشور است و همه هیاهوهای دشمنان برای آن است که ایران به آن نقطه نرسد.
وی با تاکید بر اینکه آنچه کشور را به جلو پیش میبرد، کار و تلاش عالمانه، پیگیرانه و دلسوزانه است، ادامه داد: متاسفانه برخیها غافل از آن هستند که با ناکارآمد و ناتوان جلوه دادن کشور چه ستمی بر این کشور و ملت روا میدارند.
احمدینژاد یادآور شد: ایران نیز همانند همه کشورهای دیگر فهرستی از خوبیها و توانمندیها را در کنار برخی ضعفها توامان دارد.
وی همچنین گفت: متاسفانه عدهای در مسیر رقابتهای سیاسی ناسالم حرفهایی میزنند که البته با ضعفهای واقعی موجود در کشور نیز همخوانی و تطبیق نداشته و فقط اسباب سواستفاده دشمنان برای تخریب چهره پاک این ملت را فراهم میآورد.
رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود، مردم استان کرمانشاه را مردمانی مومن، پرتلاش، مصمم و انقلابی توصیف کرد و اظهار داشت: مردم این استان نزدیک به یک هزار و ۴۰۰ سال در خط مستقیم توحید، عدالت و اسلام ناب محمدی (ص) زندگی کرده و افتخارات فراوانی را تقدیم ملت ایران و جامعه بشری کردهاند.
احمدینژاد تاکید کرد: مردم این دیار در طول تاریخ و در دامان پرمهر خود مجاهدان، علما و برجستگان بسیاری را تربیت کرده و به ایران اسلامی و جامعه بشری تقدیم کردهاند.
Sorry. No data so far.