«محمد محسن أبوالنور» نویسنده جوان مصری طی مقالهای که در سایتهای مصری منتشر شد، توصیه کرد که بهتر است برای از بین بردن بازماندگان رژیم «حسنی مبارک» دیکتاتور سابق مصر، از ابتدای انقلاب اسلامی ایران الگوبرداری شود.
وی در ابتدای مقاله خود، تاریخچه کوتاهی درباره سال و چگونگی رخ دادن انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) را شرح داده و پس از آن مینویسد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران در سال ۱۹۷۹ میلادی، دادگاههای انقلاب اسلامی تشکیل شد و بازماندگان رژیم شاه پهلوی را محاکمه و مجازات کرد.
«محمد محسن أبوالنور» همچنین در ادامه این مقاله خود افزود: در تاریخ ثبت شده که از فوریه ۱۹۷۹ میلادی، یعنی پس از پیروزی انقلاب به یک ماه، تا ماه نوامبر همان سال، یعنی حدودا در طول ۹ ماه دادگاه انقلاب در ایران حکم اعدام ۵۵۰ از بازماندگان رژیم سابق را صادر کرد.
وی میافزاید: بسیاری از افراد محاکمه شده، از مسئولان سازمان امنیت و اطلاعات (ساواک) و مسئولان سازمان اطلاعات ارتش سابق بودهاند که به اعدام محکوم شدند. برخی از وزرای رژیم پهلوی نیز در میان محکومان بودند. البته بسیاری از آنان به اروپا و آمریکا فرار کردند اما به طور غیابی محاکمه و به اعدام محکوم شدند.
این نویسنده جوان مصری همچنین نوشت: در رأس دادگاههای انقلاب ایران، از ابتدای فعالیت مردی بسیار قاطع بود به نام «صادق خلخالی» که با نام «قاضی قرمز» شناخته میشد و دلیل این مسأله کثرت احکامهای اعدامی که در حق بازماندگان رژیم شاه صادر کرد، بود. او به صدور فوری و اجرای بسیار سریع حکم اعدام معروف بود. وی حتی نخست وزیر سابق، «امیر عباس هویدا» را در ۷ آوریل ۱۹۷۹ میلادی یعنی کمتر از دو ماه پس از تأسیس دادگاه انقلاب، اعدام کرد.
«محمد محسن أبوالنور» در ادامه نوشت: او حتی «نعمت الله نصیری» رئیس سازمان امنیت و اطلاعات (ساواک) را اعدام کرد. برخی کارشناسان میگویند پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیش از ۶۰ هزار حکم اعدام برای بازماندگان رژیم پهلوی صادر شد.
این نویسنده مصری در پایان نتیجه میگیرد و مینویسد: با توجه به اینکه مصر پس از سقوط رژیم سابق نتوانسته به ثمر بنشیند، پس میتوان نتیجه گرفت که امام خمینی و حکومتش کار درست را انجام داده و منطقی رفتار کردند. اکنون بیشتر جوانان میدان التحریر پشیمان هستند که چرا پس از انقلاب به طور مسالمت آمیز رفتار کردند و پس از صدور حکم ناچیز در حق «حسنی مبارک» و وزیر کشورش و نیز تبرئه شدن دو فرزندش، انقلابیون مصر به شدت پشیمان هستند. اکنون این پرسش مطرح میشود که آیا مصر نیز به «قاضی قرمز» نیاز دارد؟!
Sorry. No data so far.