شنبه 23 ژوئن 12 | 17:50

طرح مشتمل بر کناره گیری اسد، از ابتدا غیر قابل اجراست

لاوروف وزیر امور خارجه روسیه گفت به وضوح روشن است که هر طرحی که مشتمل بر کناره گیری اسد از قدرت باشد از ابتدا قابلیت اجرا ندارد. سوری ها اسد، شخصیت او، حزب و سیاست او را در انتخابات اخیر انتخاب نمودند.


به گزارش الانتقاد، وزیر امور خارجه روسیه سرگی لاوروف اعلام کرد رییس جمهور سوریه از قدرت کناره گیری نمیکند چرا که حداقل نیمی از سوری ها آینده و امنیت خود را با اسد مرتبط میدانند.

او اضافه کرد: به وضوح روشن است که هر طرحی که مشتمل بر کناره گیری اسد از قدرت باشد از ابتدا قابلیت اجرا ندارد زیرا او از قدرت کنار نمیرود. انتخابات اخیر نیز این موضوع را به اثبات رساند که حداقل نیمی از سوریها اسد را به دلیل ارتباط امنیت و آنیده اشان به اسد ، او را انتخاب نموده اند. سوری ها اسد، شخصیت او، حزب و سیاست او را در انتخابات اخیر انتخاب نمودند.

او تاکید کرد که سوری ها از آن میترسند که دخالتهای غرب موجب شود تا اسلامگرایان تندرو به قدرت دست یافته و برای آنان که ارتباطی با این تندروها ندارند مشکلاتی ایجاد شود.

سوری ها اسد، شخصیت او، حزب و سیاست او را در انتخابات اخیر انتخاب نمودند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.