آیتالله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به شخصیت و جایگاه والای شهید بهشتی در نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: آیتالله بهشتی مجتهد مسلم، بصیر، جهاندیده، محکم، باتدبیر، خلاق، دشمنشناس و هوشمند در برابر جریانهای انحرافی، التقاطی و منافقین بود.
وی به بیانات امام خمینی (ره) در مورد شخصیت شهید بهشتی اشاره کرد و افزود: شهید بهشتی از شخصیتهای تراز بالای نظام اسلامی بود که بنیانگذار کبیر انقلاب به اعتقاد فوقالعادهای داشتند؛ همانطور که فرمودند «بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام شد» و یا اینکه «بهشتی یک امت بود»؛ امام خمینی (ره) در مورد کمتر کسی چنین بیاناتی را داشتهاند.
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: از ویژگیهای منحصر بهفرد شهید بهشتی سازمانی و تشکیلاتی بودن ایشان بود؛ شهید بهشتی در ابتدای انقلاب اسلامی وسیعترین و مهمترین تشکیلات را در نظام جمهوری اسلامی با نام حزب «جمهوری اسلامی» راهاندازی کردند که کادرسازیهای زیادی در آن صورت گرفت.
وی تصریح کرد: البته ایشان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نیز علاوه بر مبارزه با استبداد، به فکر بسط اسلام برای دنیای معاصر بود و برای رسیدن به این هدف مدل طراحی میکرد.
کعبی با بیان اینکه یکی از خصلتهای آیتالله یهشتی آیندهنگری بود، گفت: این شهید بزرگوار به فکر آینده بود و نسبت به فقاهت و اندیشه اسلامی در برابر جریانهای منحرف ایستادگی و مقاومت میکرد و روزنههای نفوذ را بر این جریانها میبست.
وی همچنین خاطرنشان کرد: نخبهپروری و به کار بردن نخبههای صالح در عرصههای مختلف از دیگر ویژگی آیتالله بهشتی بود؛ ایشان هرجا نیروی کارآمد و نخبهای شناسایی میکرد، در جای خود به کار میگرفت؛ به ویژه با نقشی که در قوه قضاییه داشت، نیروهای جوان حزباللهی را به کار گرفت و وارد سیستم قضایی کرد که تا امروز منشأ خیرات و برکات زیادی در این قوه شده است.
کعبی به نقش شهید بهشتی در تدوین قانون اساسی پرداخت و گفت: آیتالله بهشتی در تدوین قانون اساسی نقشی محوری و کلیدی داشت و علیرغم اینکه در مجلس خبرگان قانون اساسی نائبرئیس بود، اما ایشان جلسات را مدیریت و قوانین را طراحی میکرد و در این مسیر خلاق و توانمند بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه طراحی دشمنان انقلاب اسلامی برای ترور ایشان به دلیل تاثیرگذاری در نظام جمهوری اسلامی بود، گفت: گروههای مخالف و منحرف بعد از اینکه برای به حاشیه کشاندن شهید بهشتی و یاران ایشان، مأیوس شدند و تمام گزینهها را در برابر خود بسته دیدند، اقدام به ترور ایشان زدند که نشان از استیصال منافقان و پیروزی شهید بهشتی بود.
وی تصریح کرد: بعد از شهادت آیتالله بهشتی به همراه یارانش در هفتم تیرماه، تفکرات ایشان تأثیرگذاری بیشتری در جامعه یافت و موجب شد که مردم بیشتر با تکفرات ایشان و خط انقلاب اسلامی آشنا شوند.
کعبی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با شهادت آیتالله بهشتی تضمین شد، گفت: شهادت ایشان در سلامت خط انقلاب اسلامی و سرکارآمدن نیروهای حزباللهی و حذف منافقین و لیبرالها و منحرافان تأثیر بالایی داشت.
وی با تأکید بر اینکه امروز نیز به حضور حوزویان تحصیلکرده و خوشفکر و زمانشناس در زمینههای مختلف نیاز داریم، اظهار کرد: حضور شخصیتهای سطح بالای حوزوی در عرصههای مختلف در بُعد کادرسازی، تربیت نیرو و صلابت و استحکام در برابر منافقان و جریانهای التقاطی و انحرافی میتواند بسیار مؤثر باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانی از شهید بهشتی خطاب به آمریکا به عنوان بزرگترین دشمن انقلاب اسلامی گفت: این شهید بزرگوار در سخنی خطاب به آمریکا عنوان کرد «از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر»؛ این جمله دشمنشناسی شهید بهشتی را نشان میدهد.
وی خاطرنشان کرد: کسانیکه میخواهند رهرو راه شهید بهشتی باشند باید در برابر استکبار به ویژه آمریکا و اذناب داخلی آنها محکم بایستند و در برابر جریانهای انحرافی تیزهوش و هوشمند باشند و اجازه نفوذ به آنها را ندهند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان تأکید کرد: شهید بهشتی علیرغم اینکه قدرت جذب بالایی داشتند، اما با اندیشههای التقاطی و انحرافی تساهل و تسامح نمیکردند و در مورد تولی و تبری قاطع و محکم بودند.
Sorry. No data so far.