حجتالاسلام سیدکمیل باقرزاده مدرس حوزه، درباره سالروز سوم تیر و مطرح شدن گفتمان عدالتطلبی در فضای سیاسی کشور اظهار داشت: گفتمان سوم تیر در حقیقت بازگشت به گفتمان اصیل انقلاب اسلامی است که در راس آن گفتمان امام و مقام معظم رهبری قرار دارد.
باقرزاده با بیان اینکه گفتمان سوم تیر را باید محصول تلاش گفتمانساز امام و رهبری دانست و نه اشخاص دیگر ادامه داد: در طول سالهای پس از رحلت امام که دولتهای سازندگی و اصلاحات سر کار بودند با وجود انحراف گفتمانی آنها از مسیر انقلاب، رهبر انقلاب با تلاش خود گفتمان اصیل انقلاب را زنده نگه داشتند و آن را در بین جوانان و نسل سوم ترویج کردند.
این استاد حوزه ادامه داد: مقام معظم رهبری در این مجاهدت گفتمانساز خود باعث شدند که در سوم تیر ۸۴ مردم به کسی رای دهند که وی را مدافع آن گفتمانی میدانستند که رهبر انقلاب ۱۶ سال آن را تبلیغ و تشریح کرده بودند و در راس آن بحث عدالت وجود داشت.
وی با تاکید بر اینکه عدالت همواره از آرمانهای امام راحل و از اساسیترین اهداف انقلاب اسلامی در کنار استقلال و آزادی بوده است خاطرنشان کرد: عدالت و رفع تبعیض چیزی نیست که برای اولین بار توسط احمدینژاد مطرح شده باشد.
باقرزاده با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب همواره تاکید داشتند سازندگی باید بر محور عدالت باشد تصریح کرد: در زمانی که بحث جامعه مدنی در دولت اصلاحات مطرح بود آقا گفتند که اصلاحات واقعی مبارزه با فقر و فساد و تبعیض است که این نیز به معنای عدالت است.
رای مردم در سوم تیر ۸۴ رای به گفتمان انقلاب بود
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه مردم در انتخابات ۸۴ به کسی رای دادند که خودش را مدافع این گفتمان معرفی میکرد افزود: در واقع رای مردم رای به گفتمان انقلاب بود.
وی تاکید کرد: مردم از رئیس جمهور توقع گفتمانسازی ندارند چرا که قوه مجریه باید بتواند بر مبنای سیاستهای رهبر معظم انقلاب جامعه را اداره و قوانین را اجرا کند و در واقع حوزه فعالیت رئیسجمهور کارهای اجرایی است.
باقرزاده خاطرنشان کرد: امروز گفتمان سوم تیر زنده است و به راه خود ادامه میدهد چرا که این شعار همان شعار انقلاب اسلامی است هرچند ممکن است کسانی که خودشان مدعی این گفتمان بودند از مسیر صحیح فاصله گرفته باشند.
این مدرس حوزه در ادامه با اشاره به گفتمان سالهای اصلاحات یادآور شد: شعارهایی که در دوران اصلاحات سر میدادند گرتهبرداری و ترجمهای از حرفهایی بود که در خود غرب نیز منسوخ شده بود. لذا آنچه به عنوان توسعه سیاسی مطرح میکردند و شعار آزادی آنها به نفع ابتذال و ترویج اندیشههای منافی با مبانی انقلاب بود.
وی تصریح کرد: در آن زمان این مدعیان علیه امام حسین (ع) و مقدسات مردم مطلب مینوشتند و حرف میزدند و در واقع هدف آنها توسعه فضای سیاسی نبود بلکه این شعارها هدفی جز براندازی نرم از داخل نظام نداشت که با توجه به نقش بینظیر رهبر معظم انقلاب خنثی و برطرف شد.
Sorry. No data so far.