رییس جمهوری اسلامی ایران گفت: روح و اندیشههای شهید بهشتی همچنان در زمان جاریست و مطمئنم که در پیچ و خمهای تند انقلاب به فریاد ملت خواهد رسید و آنان را یاری خواهد کرد.
محمود احمدینژاد شامگاه سه شنبه به طور سرزده در مراسم گرامیداشت شهدای حزب جمهوری اسلامی در محل یادمان شهدای هفتم تیر حضور یافت.
وی در حاشیه این مراسم در گفتگویی با خبرنگاران با اشاره به ویژگیهای شخصیتی آیت الله دکتر شهید بهشتی گفت: سال ۱۳۶۰ برای انقلاب اسلامی و حرکت تاریخی ملت ایران سالی ویژه است، چرا که مرزبندی روشنی بین آرمانهای انقلاب و اسلام ناب محمدی با جریانی که در مسیر تلاش برای تحقق آرمانهای انقلاب خالص نبود، ایجاد شد.
رییس جمهور افزود: در پی تحولات این سال همچنین مرزبندی ملموسی بین جریانی که به دنبال خدمت، تحقق ارزشها، استقرار عدالت، توحید و اعتلای انقلاب اسلامی بود با جریانی که کسب قدرت را دنبال میکرد، کشیده شد.
دکتر احمدینژاد تاکید کرد: شهید بهشتی انسان خودساختهای بود که با همه وجودش در خدمت ملت، عدالت و توحید بود؛ ایشان از اندیشهای منسجم و سازمان یافته، منطقی و آرمانی برخوردار و مدیری برجسته و بینظیر بود که در سختترین شرایط کشور، ماندگارترین سند انقلاب اسلامی را که همان قانون اساسی است، تدوین کرد.
رییس جمهور گفت: شهید بهشتی در تحولات و شرایط سالهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، نظم و سازمان را پی ریزی کرد و در واقع افکار بسیار روشنی داشت که او را در تمام حوزهها به صاحب نظری با احاطه کامل بر مسایل تبدیل کرده بود.
دکتر احمدینژاد با بیان اینکه شهید بهشتی از نظر اخلاقی در اوج بود، اظهار داشت: هر کس یکبار با ایشان برخورد میکرد، شیفته و جذب شخصیت او میشد؛ شهید بهشتی در واقع دریای علم، تواضع، حلم و شجاعت بود.
رییس جمهور با اشاره به اینکه شهید بهشتی در سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی و در سختترین شرایط، یکی از زیباترین و والاترین جلوههای صبر تاریخ ملت ایران را به نمایش گذاشت، تصریح کرد: این شخصیت بزرگوار از جهات گوناگون مورد هجمه قرار گرفت و زشتترین شیوههای ترور شخصیت علیه ایشان به کار گرفته شد، اما او به خاطر انقلاب و اسلام سکوت میکرد و سکوت ایشان نیز سکوتی الهی بود.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: شهید بهشتی جلوههایی از صبر را به نمایش گذاشت که فقط از انسانهایی که جوهره و عمق وجود خود را برای شرایط دشوار پالایش و آماده کردهاند، قابل انتظار است.
رییس جمهور با بیان اینکه قدر و عظمت شهید بهشتی ناشناخته بود و در واقع این شهید بزرگوار مظلوم واقع شده بود، گفت: دشمنان، ایشان را به درستی شناخته و به همین دلیل او را شهید و ملت را از وجود پر خیر او محروم کردند.
احمدینژاد با اشاره به نقش و اهمیت رسانهها در انتقال پیام شهید بهشتی به ملت ایران اظهار داشت: رسانهها جز انتقال حقیقت و زمینه سازی برای استقرار عدالت، پاکی، اخلاص و احیای حقوق ملت وظیفه دیگری ندارند.
Sorry. No data so far.