چهارشنبه 27 ژوئن 12 | 11:49

کلینیک علوم انسانی راه‌اندازی می‌شود

مدیر موسسه اندیشه ولایت دانشگاه تهران با اشاره به وجود مراکز متعدد علمی و دینی در قم گفت: قم می تواند محور آسیب شناسی علوم انسانی کشور باشد.


سعید دژمی در حاشیه بازدید از مرکز رشد علوم انسانی قم گفت: ایجاد مرکز رشد علوم انسانی در شهر مقدس قم فرصت مناسبی است تا اندیشه‌های ولایی وارد بدنه علوم انسانی کشور شود.

وی در ادامه به معرفی و تشریح عملکرد مرکز اندیشه ولایت پرداخت و گفت: مرکز اندیشه ولایت به عنوان مرکز تحقیقاتی مطابق با فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه تهران تاسیس شد که با نگاه به فرمایشات ایشان در اجرائی کردن این منویات در بدنه اجرائی کشور تلاش‌های خوبی صورت گرفته است.

استفاده از ظرفیت بیش از ۸۰۰ نخبه در مرکز

مدیر مرکز اندیشه ولایت اذعان داشت: با گذشت ۷ سال از عمر این مجموعه تاکنون موفق به اجرای ۶۲ پروژه در سطح نهاد‌ها و سازمان‌های کشور شده و توانسته‌ایم در اقدامی مهم ۸۰۰ نفر از نخبگان تهران را در دل این مرکز جای داده و از پتانسیل و ظرفیت خوب این مرکز در جهت انجام برنامه‌ها و دست یابی به اهداف در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری استفاده کرده‌ایم.

دژمی در ادامه تصریح کرد: یکی از منویات و سخنان با ارزش مقام معظم رهبری توجه به فضای علوم انسانی و علوم اسلامی در کنار هم است‎، زیرا فضای علوم انسانی کنونی تا حدودی آغشته به علوم انسانی غربی و نیهیلیسم است که از دغدغه‌های مهم ایشان در دانشگاه‌ها این مساله است که در این ارتباط مقام معظم رهبری همواره بر تحقق توجه به علوم نسانی و اسلامی در کنار هم تاکید داشته‌اند تا دانشگاهی حکمت بنیان در این زمینه تاسیس شود.

راه اندازی کلینیک علوم انسانی

این کار‌شناس مسائل علوم انسانی راه اندازی کلینیک علوم انسانی را راهگشای رفع این مشکل خواند و افزود: کلینیک با ماهیت درمانگاهی خود در تلاش است با آسیب‌شناسی و شناسایی چالش‌ها، به درمان اختلال‌هایی که دامنگیر علوم انسان است بپردازد و مطالعاتی را در پروسه زمانی مشخص در جهت رفع مسائل و مشکلات انجام می‌دهد.

مدیر موسسه اندیشه ولایت در این زمینه افزود: در جهت ارزیابی مسائل مهم، پژوهش‌ها را به بدنه دانشگاه تزریق می‌کنیم و با آسیب‌شناسی در جهت افکار سنجی مشاهدات و اطلاعات را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

وی یکی دیگر از برنامه‌های مرکز را برگزاری مشاوره‌های تخصصی برای دانشجویان برشمرد و گفت: بهره گیری ازمشاوره‌های تخصصی به منظور رفع چالش‌ها و مشکلات دانشجوئی یکی از برنامه‌های مهم مرکز بود که در این ارتباط ۱۷۰ استاد برجسته در حوزه‌های مختلف در تهران با سوابق اجرائی شناسائی شد که این افراد در حوزه‌های آموزش و مشاوره و تبلیغات دینی فعالیت داشتند و عمده موضوعات مشاوره‌ای در زمینه مشاوره‌های خانوادگی، مشکلات دانشجوئی، ازدواج، مشاوره‌های فردی و… برعهده گرفتند.

وی با بیان اینکه می‌توانیم با توجه به فضای فرهنگی و معنوی قم همخوانی بسیاری با مرکز رشد علوم انسانی داشته باشیم تصریح کرد: در حوزه اندیشه ولایت آنچه ویژه و خاص این فضا است اجرائی کردن منویات مقام معظم رهبری مطابق با نیازسنجی‌ها و فاصله نگرفتن از اهداف مجموعه است با توجه به فعالیت مرکز رشد در قم فضای کلینیک علوم انسانی و علوم اسلامی می‌تواند همخوانی مشترکی داشته باشد.

راه اندازی سایت انقلاب با محوریت امام (ره)

وی اظهار داشت: متاسفانه با گذشت سی سال از پیروزی شکوه‌مند انقلاب اسلامی هنوز سایت جامع پیرامون انقلاب اسلامی وجود ندارد که در این ارتباط با توجه به اهمیت موضوع اقدام به راه اندازی سایت انقلاب با ۴ گیگابایت اطلاعات کرده‌ایم تا با بررسی آسیب‌ها و خلاء‌ها به ویژه در زمینه شناخت آرمان‌ها و اهداف بلند امام خمینی (ره) در حفظ انقلاب بتوانیم رسالت خود را در این راه انجام دهیم.

دژمی یکی دیگر از برنامه‌های راهبردی که با مشارکت نخبگان و دانشجویان امکان پذیر است را برگزاری نشست‌های آزاد اندیشی دانست و گفت: در سال گذشته ۱۱ کرسی در این راستا در دانشگاه‌ها تشکیل شد که خوشبختانه با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بسیاری از موضوعات روز با مشارکت معاونت فرهنگی وزارت علوم در این کرسی‌ها بررسی شده است.

وی در پایان ولایت مداری را عاملی مهم در برابر توطئه دشمنان خواند و گفت: در این فضای پرالتهاب می‌توانیم با ولایت مداری در برابر توطئه‌های دشمن به ویژه در دانشگاه‌ها نقشه‌های دشمن را از میان ببریم و با تعهد بر آرمانهای رهبر انقلاب و گوش سپاری به سخنان ارزشمند مقام معظم رهبری به قطبی قدرتمند در جهان مبدل شویم.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.