به گزارش تریبون مستضعفین کیهان فرهنگی ۳۰۴-۳۰۵ منتشر شد.
در این شماره گفتارهایی از آیات عظام مکارم شیرازی، عبدالله جوادی آملی ،مجتبی تهرانی و استاد رحیم پور ازغدی به همراه گفتگو با دکتر یعقوب توکلی و حجت الاسلام دکتر خسرو پناه منتشر شده است.
در این شماره می خوانیم:
کاربرد دستور اخلاقی «مرنج و مرنجان» در سیاست/ مدیر مسئول
کار آمدی مجلس مانند هر نهاد دیگری منوط به موفقیت در نیل به اهداف است که برای تحقق آنها مبادرت به تشکیل و تاسیس نهاد مذکور کردهاند. این موفقیت متوقف بر انجام درست وظایف است. زنده بودن و سالم بودن با شاخصه های آن، دو خصوصیتی است که از نگاه رهبری لازمه مجلس شورای اسلامی است.
اجتماع، اخلاق، بصیرت/ در محضر عالمان
عدل یعنی هر چیزی را در جای خود قرار دادن، تنها خداوند که همه چیز را آفریده است جای هر چیزی را می داند و الا سازمان ملل دستش خالی است زیرا منبع ندارد، به همین خاطر حزب الله را تروریست می نامد. او از عدل می گوید اما ظالمانه فکر می کند چون منبع ندارد. غرب وقتی با دست خالی به سراغ مبانی رفت، مواد حقوقی دلخواه از خود در می آورد.
تاریخنگاری انقلاب اسلامی، ماهیت دیدگاه ها و راهبردها/ گفتگو با دکتر یعقوب توکلی
عمده استادان تاریخ دانشگاه های ما در ایران هنوز تاریخ انقلاب را به عنوان دوره تاریخی مورد توجه قرار نداده اند. دانشگاهیان تاریخی ما چه بخواهند یا نخواهند و یا دانشمندان تاریخی ما بخواهند یا نخواهند در این مسیر کارهای گسترده ای در حوزه تاریخ در حال انجام است و متون زیادی هم در حال نوشتن است.
نگاهی به مبادی فکری اندیشه های شهید آوینی/ گفتگو با حجت الاسلام دکتر خسروپناه
به باورم با استفاده از میراث گذشته تاریخ و تمدن اسلامی می توانیم ناظر به نیاز ها و پاسخ هایی که در دنیای مدرن برای انسان ایجاد شده است تمدن نو بنیاد اسلامی ایجاد کنیم و با استفاده از مبانی هستی شناسی و معرفت شناختی می توانیم مدلی از پیشرفت را ذکر کنیم.
امام جنگ عقیده/ پیام فضلی نژاد
لیبرالیسم و مارکسیسم دو ایدئولوژی سکولاری بودند که هویت غرب مدرن را می ساختند و در عین حال، قرن بیستم را به صحنه جنگ و جدال های ایدئولوژی های خود تبدیل کردند. امام خمینی هر دوی آنان را در کنار صهیونیسم هدف گرفت و مبارزه بی امان تاریخ سازی را کلید زد. امام بت تمدن غرب را شکست و از مغالطه های بزرگ سکولار ها پرده برداشت.
ضرورت پانتومیم گریزی در انتقال تجارب انقلابی به جریان بیداری اسلامی/ استاد رحیم پور ازغدی
این جا انقلاب مادر است. انقلاب مادر به انقلاب های بعدی الهام می دهد ولی این الهام فعلا از راه دور است. با پانتومیم و لبخولنی و از راه دور نمی شود با انقلاب ها حرف زد. اگر حوزه و دانشگاه ما پای کار بودند و آماده بودند، امروز باید اگر نه هزاران، بلکه صد ها نفر متفکر مسلمان حوزوی و دانشگاهی به سراسر جهان عرب مدام در رفت آمد بودند و یا از طریق رسانه ها با این ها در ارتباط بودند و تاثیر گذاری می کردند و این تجربه را آنجا منتقل می کردند.
Sorry. No data so far.