یکشنبه 11 جولای 10 | 15:10

ترس پكن از فیس بوك

آكادمی علوم اجتماعی چین در گزارش سالانه خود شبكه های اینترنتی اجتماعی مانند فیس بوك در چین را ابزاری در دست آمریكا برای تخریب سیاسی این كشور دانست.


آكادمی علوم اجتماعی چین در گزارش سالانه خود شبكه های اینترنتی اجتماعی مانند فیس بوك در چین را ابزاری در دست آمریكا برای تخریب سیاسی این كشور دانست.

فیس بوکدر گزارش آكادمی علوم اجتماعی چین با موضوع ” توسعه رسانه های جدید در چین ” با اشاره به مشكلات منطقه سین كیانگ آمده است: شبكه های اجتماعی از جمله فیس بوك به ابزاری در دست كشورهای غربی از جمله آمریكا برای تخریب سیاسی چین تبدیل شده اند.

مقامات چین بیش از یك سال است كه در پی شورش های خونبار قومی بین اقلیت مسلمان ترك زبان اویغور دسترسی به اینترنت را در استان سین كیانگ در منطقه مسلمان نشین شمال غربی این كشور به شدت محدود كرده اند.

مقامات چینی ، اویغورها را به استفاده از اینترنت به عنوان ابزاری برای سازماندهی تظاهرات متهم كرده اند .

نویسندگان گزارش سالانه آكادمی علوم اجتماعی معتقدند ” شبكه اجتماعی فیس بوك به وعده گاهی برای سازمان های مستقل سین كیانگ در خارج از این كشور تبدیل شده است “.

بر اساس آمارهای رسمی اواخر سال 2009 میلادی 176 میلیون كاربر اینترنت در چین از شبكه های اجتماعی استفاده می كردند و بیشتر آنها را جوانان بیست تا 29 سال تشكیل می دادند .

گزارش آكادمی علوم اجتماعی چین حاكی است اگرچه شبكه فیس بوك در كشور چین مسدود شده از سال 2008 تاكنون سایت های گوناگون چینی مانند كایشین به سرعت توسعه پیدا كرده است .

آكادمی علوم اجتماعی چین در مقاله دیگری كه به موضوع گوگل اختصاص داشت نیز این شركت آمریكایی را به داشتن ارتباط با سرویس های اطلاعات آمریكا متهم كرد .

آكادمی علوم اجتماعی چین در این گزارش همچنین واشنگتن را به استفاده از اینترنت برای تقویت سلطه سیاسی خود متهم كرده است.

چین با داشتن بیش از چهارصد میلیون كاربر اینترنتی در رده نخست شمار كاربران اینترنتی جهان قرار دارد .

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.