یکشنبه 18 جولای 10 | 13:53

لاریجانی:من به موسوی تبریک نگفتم

هفته گذشته روز چهارشنبه ساعت 15 جمعی از دانشجویان فعال در دانشگاهها دیداری با علی لاریجانی داشتند كه وی درخصوص مسائل مختلف از جمله حوادث پس از انتخابات ، عملكرد دولت و دانشگاه آزاد نكاتی را مطرح كرد.آنچه در جلسه گذشته است از زبان یكی از دانشجویان حاضر در جمع در ادامه می آید.


هفته گذشته روز چهارشنبه ساعت 15 جمعی از دانشجویان فعال در دانشگاهها دیداری با علی لاریجانی داشتند كه وی درخصوص مسائل مختلف از جمله حوادث پس از انتخابات ، عملكرد دولت و دانشگاه آزاد نكاتی را مطرح كرد.آنچه در جلسه گذشته است از زبان یكی از دانشجویان حاضر در جمع در ادامه می آید.

لاریجانی در این جلسه در خصوص تجمع دانشجویان در برابر مجلس گفت:استاندار تهران با ایشان تماس گرفته اند و گفته اند بسیج دانشجویی از ما مجوز كتبی گرفته بود ولی ما آن را تلفنی بخاطر تماس وزیر اطلاعات با استاندار مبنی بر اینكه این تجمع به صلاح نیست، لغو كردیم .
لاریجانی چندان با این تجمع موافق نبود و اعتقاد اشتند راه های بهتری برای حل مساله وجود داشت و گفتند كه من از اول هم با این مصوبه مخالف بودم و قبلا هم به طراحان آن تذكر داده بودم و اصلا خودم در جلسه به منشی اشاره كردم كه اخطار قانون اساسی را اشاره كن تا من هم آن را تایید كنم تا به نوعی مانع از تصویب آن شویم .
لاریجانی، از برخی شعارها مثل مجلس جاسبی گرا یا … نیز مقداری شاكیت داشت و گفت اصلا مجلس اینطور نیست و دغدغه اصلی نمایندگان بخاطر حوزه های نمایندگی خودشان است كه سریعتر در آنها دانشگاه آزاد تاسیس گردد تا در واقع محیط حوزه نمایندگیشان علمی تر شود .
وی همچنین از اینكه این تجمع در بی بی سی فارسی پخش شد نیز ابراز ناراحتی كرد و با آوردن آیین نامه مجلس و خواندن بندی از آن ادعا داشتند كه قانونا ایشان نمی توانسته اند، آن مصوبه را از دستور مجلس خارج كنند و باید رای نمایندگان خواسته می شده است .

وی در ادامه گفت كه آقای جنتی همان شب با من تماس گرفتند و گفتند كه از تلویزیون تذكر قانون اساسی شما را دیدم و من هم موافق حرف شما هستم اما اگر شورای نگهبان رد كند و به مجلس بازگردد، و دوباره همان قبلی تصویب شود به مجمع تشخیص خواهد رفت كه من به ایشان هم گفتم كه چنین نخواهد شد و ما فضای مجلس را آماده خواهیم كرد .
آقای لاریجانی گفتند كه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد قانونگذاری شده است و گه گاه وارد مسایلی نیز می شودكه هیچ ربطی به آن ندارد مثل تصویب موسسه سعدی و اشاره كردند كه این دعوای میان مجلس و شورا همیشه بوده است و رهبری شورا را به عنوان دیده بان فرهنگی می دانند،
لاریجانی از اینكه یكی از سایت های اصولگرا او را با كروبی مقایسه كرده بسیار بسیار ناراحت بود، و گفت كه منظور از دریده گو نیز دانشجویان نبوده اند بلكه همین سایت مذكور بوده است .

دانشجویان در پاسخ به سخنان آقای لاریجانی گفتندكه اینكه شما میفرمایید من از اول هم مخالف بودم چندان صحیح بنظر نمی رسد زیرا حدود دو هفته قبل از جلسه علنی مجلس، یكی ازمعاونان جاسبی از نامه ای به رهبری با امضای شما در حیطه مسایل دانشگاه آزاد خبر داده بود، ضمن آنكه همان روزهای قبل از تصویب آن مصوبه ننگین بسیاری از نمایندگان از حضور معاونان و اعضای دانشگاه آزاد در پشت صحن علنی مجلس برای لابی خبر می دادند كه این نیز بسیار مهم است . ضمن آنكه مردم از مصوبه مجلس فقط شاكی نبودند زیرا حدود یكسال است كه مردم از اینكه می بینند پول هایی كه برای تحصیل فرزندانشان به حساب دانشگاه آزاد واریز می كرده اند در ستاد موسوی و بعد از آن در طول فتنه،بخصوص 13 آبان و 16 آذر خرج می شده است ناراحت بودند . و حتی در 22 خرداد امسال نیز باز هم شنیدیم كه دانگاه آزاد برخی از كلاس ها خود را تعطیل كرده است تا دانشجویان به خیابان بیایند . لذا مردم شكایتشان نه از یك مصوبه كه در طول یكسال شكل گرفته است .

دانشجوها از نطق لاریجانی كه فردای تجمع در مجلس مطرح كرد نیز گلایه مند بودند و از اینكه لاریجانی بخاطر چندشعار عده ای قلیل كلیت تجمع را زیر سوال برده است، شكایت كردند و بیان داشتند كه چطور شما در انتخابات می گفتید باید جساب عده ای از معترضین از فتنه گران اصلی را كنار گذاشت اما در تجمع ما حاضر نشدید بگویید كه باید حساب برخی افراد محدود و شعارهای تندشان را از كلیت تجمع بسیجیان دانشجو كنار گذاشت .
دانشجویان تاكید كردند كه ما از وضع برخی نمایندگان و فرزندانشان و مراحل گرفتن مدارك تحصیلیشان آگاهی داریم لذا نفرمایید كه برای علم در شهرستانشان و یا تاسیس دانشگاه آزاد در آن دغدغه مند هستند زیرا بسیاری از دانشگاه های دیگر نظیر پیام نور در شهرستان ها شعبه دارند و واقعیت این است كه بسیاری از نمایندگان وام دار جاسبی هستند و شما نیز احتمال زیاد از آن خبر دارید .
ضمنا بچه ها به لاریجانی اشاره كردند كه صحبت های رهبری در باب شورای انقلاب فرهنگی واضح است و اینكه شما با یك مثال كوچك مثل بررسی اسانامه موسسه سعدی می خواهید آن را كمرنگ جلوه دهید، تطابق ندارد و همانطور كه خود شما نیز در جلسه اشاره كردید، رهبری فرموده اند در مواردی كه شورا در آن ورود می كند مجلس وارد نشود كه چندین ماه بود كه شورا وارد این مساله شده بود و نباید مجلس دخالت می كرد .یكی از دوستان نیز بخشی از یكی از سخنرانی های آقا در سال 74 را قرائت كرد كه مصوبات شورا را عین قانون دانسته اند .

هیچ ضمانتی هم برای اینكه مصوبه بعد از رجوع شورای نگهبان دوباره تصویب و به مجمع تشخیص ارسال نگردد وجود نداشت، كما اینكه بارها نیز این اتفاق افتاده بود و تجمع دانشجویان از آن جلوگیری كرد .
مقایسه كروبی با شما نیز قابل دفاع نیست اما واضح است كه قاطعیت عملكرد كروبی بیشتر بود كه لاریجانی در پاسخ پیام آقا به كروبی را مصداق حكم حكومتی می دانست اما این سخنان واضح را خیر .
فتنه و موضع گیری دو پهلو
دكتر لاریجانی در باب فتنه و ایرادی كه بچه ها به موضع هایی كه باید می گرفت اما نگرفت و سكوت اختیار كرد و یا موضع گیری های دو پهلویش داشتند اینگونه پاسخ داد كه ما به اندازه كافی صحبت كردیم و فیلم و صوت سخنانم هست، البته ایشون معتقد بود كه ما همراه با شیب كارهای اونها موضع گیری می كردیم و هرچه اونها تندتر می شدند ما هم تندتر می شدیم .ضمنا گفتند كه وظیفه ما حمایت از مواضع رهبری است كه ما هم این كار رو كردیم .
لاریجانی از فضای رسانه ها هم كلی گلایه كرد و از اینكه چندبار تا حالا گفته شده كه لاریجانی با موسوی تماس گرفته و پیروزی اش در انتخابات را تبریك گفته، گلایه می كرد و اون رو دروغ خواند. میگفت كه یكی از نمایندگان هم كه بارها این حرف رو تكرار كرده و حتی چندبار در دفتر من هم آمده و می داند هم كه دروغ می گوید هر دفعه این مساله را تكرار می كند و از اینكه چرا اینقدر فضای رسانه ها مسموم و آغشته به تهمت شده، صحبت كرد.

دانشجوها در این قسمت به آقای لاریجانی گفتند در اینكه شما كمتر موضع گیری كرده اید، و یا سخنان دوپهلو داشته ایدخیلی شكی نیست و همین كه می فرمایید ما باید از مواضع رهبری حمایت كنیم این مساله مشخص می شود،زیرا حمایت از مواضع رهبری در سخن جمله زیبایی است اما باید ما اینقدر از خود هزینه كنیم كه رهبری نیازی به سخن نبیند و بالعكس ایشان از مواضع ما حمایت كند، لذا اینكه رهبری بارها نخبگان را به موضع گیری و پرهیز از سكوت دعوت می كردند از همین منظر قابل بیان است والبته اشاره هم داشتند كه نخبگان در فتنه اخیر مردود شدند كه واقعیت آن است كه نخبگان سیاسی مطرح جامعه افراد چندان زیادی نیستند و این پی بردن به اشتباهات اونها در عدم موضع گیری رو راحت تر می كند .

دانشجوی دیگری گفت در ماجرای اعتراض مردم به سید حسن خمینی در سالگردارتحال امام، عده ای از جمله خود سید حسن و اعوان و انصارش بسیار كوشیدند تا بگویند كه معترضان عده قلیلی بیش نبودند و آنها را هم احتمالا دولت و یا مصطفی نجار تحریك كرده اند اما خود شما می دانید كه فارغ از اینكه تا چه حد شكل این اعتراض صحیح بود یا غلط، اما بالاخره مردم به عملكرد ایشان در فتنه بخصوص بخاطر سكوت هایش و در پنهان، همراهی هایش اعتراض داشتند و البته این اعتراض ناشی از تصاویر سید حسن با سران فتنه در عروسی ها و مجالس دیگر نبود زیرا این تصاویر عمدتا در سایت ها و اینترنت منتشر می شد و با توجه به اینكه فقط عده ای كم از جامعه ما، آن هم عمدتا دانشگاهیان به اینترنت دسترسی دارند، و با توجه به اقشاری كه در سالگرد امام شركت می كنند و اكثرا مردم عادی كوچه بازار هستند، بعید است كه این تصاویر انگیزه اصلی بوده باشد، بلكه بالا رفتن ضریب بصیرت و آگاهی مردم است كه باعث شناختن سید حسن شده است، و این اعتراض امروز در میان جوامع انقالابی كشور تقریبا نسبت به شما نیز موجود دارد و اگر بخواهید عینك واقع بینی خود را همچون سید حسن بردارید و فقط این و آن را متهم كنید، خود ضرر می نمایید . زیرا در صحبت های همین جلسه شما و دیگر سخنرانی های علنیتان آشكار است كه عمدتا اشكالات را از ناحیه دیگران بخصوص برخی از دولتمردان می بینید، حتی در سخنرانی بعد از اعتراض های دانشجویی گفتید كه بعضی بخاطر قوه دیگری ( دولت ) به مجلس اعتراض می كنند در حالیكه معترضین همین ما بودیم كه البته به دولت هم در ماجرای مشایی و خیلی مسایل دیگر انتقادت جدی داریم و علنی نیز بیان كرده ایم اما شما همه اعتراض های بخودتان را از ناحیه سایت ها و افراد خط دار میبینید و این نصیحت ما بخاطر دلسوزی است كه به شما به عنوان كسی كه از نیروهای انقلابی بوده اید داریم و باید به راحتی بگوییم كه علی لاریجانی صداسیما و شورای عالی امنیت ملی با علی لاریجانی مجلس خیلی متفاوت است .

بچه ها بحث اینكه در طول فتنه سخنان شما خوراك رسانه های دوم خردادی بود را نیز مطرح كردند و گفتند چرا آقای هاشمی وقتی گزینه های خود را برای دولت وحدت ملی مطرح می كرد یكی از آن 3 نفر شما بودید و یا چرا وقتی فائزه هاشمی در آن صوتی كه از او پخش شده است بعد از جسارت های هتاكانه به رهبری، یكی از گزینه های اصلاح طلبان برای ریاست جمهوری دهم را شما می دانست و یا چرا تئوریسین های دوم خرداد گه گاه شما را كاندیدای خود می پنداشتند ؟

لاریجانی جواب داد كه خوب دولت به اصل 44 خوب عمل نمی كند و رهبری هم از این امر ناراحت است و ما صدتا پیغام و نامه مخفی دادیم اما گوش نمی كنند و یا موارد دیگری كه دولت به قانون عمل نمی كند، آنگاه من مجبور میشوم علنی صحبت كنم چون راه دیگری نیست !!
در باب اینكه چرا من گزینه اصلاح طلبان هستم و یا آقای هاشمی، اولا آنكه آقای هاشمی هیچگاه با بنده در رابطه با انتخابات صحبت نكرد و اگر هم میكرد من قبول نمی كردم،كه دانشجویان گفتند ما هم نگفتیم با شما صحبت كرد، بحث بر سر این است كه چرا شما را مطرح كرد ؟

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.