سه‌شنبه 27 جولای 10 | 08:00

او ‌را غیبتی‌ است که جاهلان درباره‌ آن سرگشته، و باطل‌گرایان نابود شوند

تریبون – ضمن عرض تبریک به خوانندگان محترم، ۱۲ حدیث از اهل بین علیهم السلام به مناسبت پانزدهم شعبان، زادروز امام مهدی (عج) تقدیم می‌شود: امام مهدی (عج): چگونگی بهره‌مند شدن از من در روزگار غیبتم همچون بهره‌مند شدن از خورشید است، آن‌گاه که در پس ابر از دیدگان پنهان شود. من مایه امنیت زمینیانم […]


تریبون – ضمن عرض تبریک به خوانندگان محترم، ۱۲ حدیث از اهل بین علیهم السلام به مناسبت پانزدهم شعبان، زادروز امام مهدی (عج) تقدیم می‌شود:

امام مهدی (عج): چگونگی بهره‌مند شدن از من در روزگار غیبتم همچون بهره‌مند شدن از خورشید است، آن‌گاه که در پس ابر از دیدگان پنهان شود. من مایه امنیت زمینیانم همچنان که ستارگان مایه امنیت آسمانیان هستند.

امام عسکری (ع): فرزندم محمد، اوست امام و حجت پس از من. هر که بمیرد و او را نشناسد به مرگ جاهلی مرده است. بدانید که او را غیبتی است که جاهلان درباره‌ی آن سرگشته شوند و باطل‌گرایان به نابودی افتند. کسانی که برای ظهور او زمان تعیین کنند دروغ گویند. پس از آن غیبت ظهور می‌کند. گویی پرچم‌های سفید را می‌بینم که در نجف کوفه بر فراز سر او در اهتزازند.

امام صادق (ع): همانا صاحب این امر را غیبتی است که نگهداشتن دین در آن زمان  همچون کندن خارِ گَوَن از بالا به پایین و با دست است؛  حضرت مدتی خاموش ماند و آن‌گاه  فرمود: همانا صاحب این امر را غیبتی است. پس بنده باید تقوای خدا پیشه کند و به دین خود چنگ آویزد.

امام صادق(ع) (خطاب به ابن سنان) : به زودی در شبهه‌ای خواهید افتاد و بدون نشانه‌ای نمایان و امامی رهنما خواهید ماند. از این شبهه رهایی نیابد مگر آن‌که دعای غریق را بخواند. عرض کردم دعای غریق چگونه است؟ فرمود : می‌‌گویی: خدایا! بخشایشگرا! مهربانا! ای دگرگون‌ساز دل‌ها! دل مرا بر دینت استوار گردان. عرض کردم ای دگرگون‌ساز دل‌ها و اندیشه‌ها! دل مرا بر دینت استوار گردان. فرمود : البته خداوند دگرگون ساز دل‌ها و اندیشه‌هاست؛ اما تو همان بگو که من می‌گویم: ای دگرگون‌ساز دل‌ها! دل مرا بر دینت استوار گردان.

امام رضا(ع): همانا فرج و گشایش پس از نومیدی می‌آید.

امام صادق(ع): به خدا قسم امر ظهور به سراغتان نیاید مگر پس از آن‌که به کلی نومید شوید، نه به خدا، مگر پس از آن‌که از هم بازشناخته شوید.

امام کاظم(ع): انتظار فرج خود، گشایش است.

امام صادق(ع): قیام قائم رخ نخواهد داد تا آن‌که هر گروه و دسته‌ای حکومت بر مردم را بدست گیرد تا کسی نگوید اگر حاکم می‌شدیم عدالت را می‌گسترانیدیم. بعد از این قائم حق و عدل گستر قیام می‌کند.

امام علی(ع): هرگاه آواز دهنده‌ای از آسمان آواز برآورد که «همانا حق در میان خاندان محمد است» در آن هنگام مهدی بر سر زبان‌های مردم می‌افتد و جام محبت او را سرمی‌کشند و جر نام و یاد او بر زبان ندارند.

امام باقر(ع): اگر مردم می‌دانستند که هر گاه قائم قیام کند چه کشتاری به راه می‌اندازد بی‌گمان بیشتر آنان دوست داشتند که او را نبینند … چندان که بسیاری از مردم می‌گویند: او از خاندان محمد نیست، اگر از خاندان محمد بود رحم می‌کرد.

امام باقر (ع): قائم فرمانی تازه، کتابی تازه و قضاوتی تازه می‌آورد. بر عرب‌ها سخت می‌گیرد، سر و کارش فقط با شمشیر است، کسی را توبه نمی‌دهد و در راه خدا به سرزنش هیچ نکوهش‌گری توجه نمی‌کند.

امام صادق(ع): زمانی که قائم قیام کند، کسانی که گمان می‌شود از خاندان او هستند از صف آن حضرت خارج می‌شوند و کسانی که به خورشید و ماه‌پرست می‌مانند به صف او در آیند.

[منبع: میزان الحکمة، صفحات ۱۰۰، ۱۰۱، ۱۰۳]

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.