غلامحسين الهام اظهار داشت: بايد با هوشمندي و بصيرت مراقب برنامهريزي جريان در دورههاي بعدي انتخابات بود و در راستاي پايداري بيش از پيش اين گفتمان گام برداشت و در همين جهت مردم را به مباني اعتقادي گره بزنيم.
وزير دولت نهم با بيان اينكه تصميم انتخاباتي به معناي تعيين سرنوشت است، تصريح كرد: ارزش يك رأي در انتخابات معادل ايستادن در برابر دشمن است.
الهام با تاكيد بر اينكه خنثي كردن فتنه هشت ماهه به اندازه يك جنگ هشت ساله ارزش دارد، خاطر نشان كرد: پيچيدگي اين جريان از اين باب بيشتر بوده كه دشمن در خانه و دوست و مدير ارشد ادوار گذشته بود.
الهام بيان داشت: جامعه ولايي جامعه امام شناسي است و بايد اين نكته عميق شناخت امام و حركت در مسير رهبري را تقويت كرد.
وي با بيان اينكه فتنه موجب بيثباتي، ناامني و مشكلات احتمالي ميشود، افزود: دشمن توانست از ميدان خوديها عليه انقلاب اسلامي لشكركشي كرده و براي خودش نيرو سازماندهي كند كه اين نيروهاي سايبري و سربازان جبهه جنگ نرم و محيط مجازي و ارتباط الكترونيكي نوين گامهايي عليه جمهوري اسلامي برداشتند كه براي انقلاب تجربهاي رقم زد.
وي ادامه داد: شبكههاي مالي گستردهاي در عقبه اين جريان قرار گرفت كه مشخص نبود منابع مالي خودشان را از كجا تامين ميكنند كه نياز است دستگاه قضا، اين موارد را مورد بررسي جدي قرار بدهد.
الهام افزود: اين جريانات از آغاز دولت نهم احساس كردند مديريت فضاي سياسي و به ويژه قوه مجريه از دستشان گرفته شده و در همين راستا به برنامه ريزيهايي پرداختند تا به هر قيمتي قدرت را مجدداً در دست بگيرند كه مشاركت فراگير مردم، مسئولان و بصيرت اين مجموعه دليل اصلي ناكامي اين جريانات را رقم زد.
الهام اظهار داشت: اتفاقي كه در دور دوم افتاد دو پيام داشت يكي احياي گفتماني كه انديشه امام در آن بود و ديگري احياي عدالت و تفكر امام و رهبري بود.
وي درباره مهمترين دستاوردهاي نظام در اين فتنه يادآور شد: مردم حق را از باطل تشخيص دادند و اين مهمترين دستاورد نظام است، در حال حاضر نبايد اين جريانات فتنه را فراموش كرده و پايان يافته تلقي كرد.
وي در پايان افزود: بايد با هوشمندي و بصيرت مراقب برنامهريزيهاي جديد جريان فتنه در دورههاي بعدي بود و با پاسداري فرهنگ اعتقادي و ارزشي خدمت رساني به مردم را نهادينه كرد و فرامين مقام عظماي ولايت را سرلوحه همه فعاليتها در جمهوري اسلامي قرار داد.
Sorry. No data so far.