مدیرکل ارشاد خوزستان اعلام کرد: برای بهرهبرداری از مقبره قیصر امینپور در سالگرد درگذشت این شاعر (آبانماه) به طور جدی برنامهریزی کردهایم.
حجت الاسلام سیدلطفالله سپهر با اعلام این خبر گفت: کار کاشیکاری مقبره که توسط هنرمندان اصفهانی طراحی شده بود، تمام شده و اکنون کار سنگ کردن کف در حال انجام است.
وی افزود: نمای بیرونی کامل شده است و ظرف یک ماه آینده، خطوط خوشنویسیشده از شعرهای شاعر که با متریال برنجی طراحی شدهاند، بر روی مقبره نصب میشوند. همچنین لوستر داخلی مقبره بر اساس شعرهای قیصر امینپور طراحی و ساخته شده است و به زودی نصب میشود.
سپهر ادامه داد: در نظر داریم که متناسب با طرح مقبره، اطراف آن را با طراحی دیواری، محصور کنیم تا اگر زمینهای حاشیه را در اختیارمان قرار دادند، فرهنگسرای قیصر امینپور را در کنار مقبره او بنا کنیم.
به گفته مدیرکل ارشاد خوزستان، این فرهنگسرا شامل کتابخانه و سالن اجتماعات خواهد بود.
وی گفت: مشکل کنونی ما برای ساخت فرهنگسرا، واگذاری زمین است که در جلسهای که با شورای شهر و فرمانداری گتوند داشتیم، قرار شده این مشکل برطرف شود.
سپهر بار دیگر تاکید کرد: مراسم بهرهبرداری از مقبره قیصر امینپور را با حضور وزیر ارشاد، در سالگرد درگذشت این شاعر برگزار میکنیم زیرا حسینی خود قول داده بود که در این مراسم شرکت میکند.
قیصر امینپور متولد دوم اردیبهشتماه سال 1338 در گتوند خوزستان بود که هشتم آبانماه سال 1386 درگذشت.
“تنفس صبح” و “در کوچهی آفتاب” (1363)، “آینههای ناگهان” (1372)، “گلها همه آفتابگردانند” (1380) و “دستور زبان عشق” (1386) از مجموعههای شعر این شاعر برای بزرگسالان هستند. “گزینهی اشعار” او هم در سال 1378 منتشر شد.
همچنین “توفان در پرانتز” (نثر ادبی) و “منظومهی ظهر روز دهم” (برای نوجوانان) (1365)، “مثل چشمه، مثل رود” (برای نوجوانان) (1368)، “بیبال پریدن” (نثر ادبی برای نوجوانان)، “گفتگوهای بیگفتگو” (1370)، “بهقول پرستو” (برای نوجوانان) (1375)، “سنت و نوآوری در شعر معاصر” (1383) و “شعر و کودکی” (1386)، از دیگر آثار او هستند.
Sorry. No data so far.