حسين اسرافيلي با گلايه از تناقض در ادعاها و رفتار برخي مسئولان در خصوص جانبازان و ايثارگران گفت: متأسفانه تا خود پيگير حل مشكلات نباشيم، مسئلهاي رفع نميشود و آنقدر بايد پشت در اتاق مسئولان منتظر بمانيم تا جواب بگيريم.
نايب رئيس انجمن جانبازان نخاعي ايرانيان ادامه داد: جانبازان و ايثارگران زماني كه مسئوليت و تكليف برعهدهشان بود، براي دفاع از اسلام و نظام اسلامي بر اساس دستورات حضرت امام (رحمةاللهعليه) پا به ميدان گذاشتند و اكنون، اين وظيفه مديران جامعه است كه پيگير حل مشكلات آنها باشند.
اسرافيلي تأكيد كرد: مسئولان كشور بعد از گذشت 20 سال از پايان دفاع مقدس تازه به فكر پيگيري برخي مسائل افتادهاند؛ همه به جانبازان ابراز ارادت ميكنند اما در مرحله اجرا و عمل اين ارادتها فراموش ميشود.
وي خاطرنشان كرد: البته ادعا نميكنم كاري انجام نشده است ولي توان و ظرفيت كشور براي خدماترساني به ايثارگران بيشتر است.
دبير گروه پيگيري امور جانبازان نخاعي كل كشور با طرح اين پرسش كه آيا مسئولان به وظايفشان در خدمترساني به ايثارگران خوب عمل كردهاند يا خير، تأكيد كرد: البته جانبازان هيچگاه توقعي بيش از آنچه كه قوانين عنوان شده، ندارند چون با خداوند معامله كردهاند اما «مسئوليت» يك بدهكاري است كه بايد پرداخت شود.
اسرافيلي با گلايه از رفتار برخي مسئولان بنياد شهيد و امور ايثارگران اظهار داشت: برخي مسئولان، عليرغم ادعايي كه دارند در عمل با جانبازان و ايثارگران صادق نيستند.
وي ادامه داد: اواخر خرداد به دفتر معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران رفتم و از ايشان خواستم تا براي جلسهاي در دفتر معاونت يا مجمع جانبازان نخاعي ايرانيان قراري را تعيين كنند تا در ابتداي كار علاوه بر آشنايي با نقطهنظرات معاون جديد فرهنگي بنياد شهيد، مسائل و مشكلات فرهنگي پيشروي جامعه ايثارگري را بدون واسطه و شفاف به اطلاع او برسانيم.
اين جانباز 70 درصد گفت: بعد از دو هفته پيگيري برگزاري جلسه از دفتر ايشان، گفتند تاريخ جلسه را فردا صبح اطلاع ميدهيم كه خبري نشد لذا 27 تير مجدداً به دفتر ايشان مراجعه كردم و بعد از گفتوگوي سرپايي با معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران، ايشان از دفتر خواستند كه وقت ملاقاتي تعيين شود و دو روز بعد از دفتر ايشان تماس گرفته و قرار جلسه را براي 3 مرداد تعيين كردند.
اسرافيلي ادامه داد: روز جلسه، بنده به همراه 13 نفر از جانبازان قطع نخاع عضو مجمع، رأس ساعت 14 منتظر جناب مؤمنين بوديم؛ دفتر معاونت فرهنگي نيز اعلام كرد كه جناب مؤمنين تا 5 دقيقه ديگر ميرسد و ما همچنان منتظر ايشان بوديم تا ساعت از 15:30 گذشت.
وي افزود: با دفتر معاونت تماس گرفتيم و علت را جويا شديم و پاسخ شنيديم كه «آقاي دكتر با راننده به خيابان مقدس اردبيلي،خيابان فرخ آمده بودند اما پژوهشكده (مجمع جانبازان نخاعي) را پيدا نكردند»؛ در حالي كه پژوهشكده در همان خيابان فرخ و با چندين بنر از فاصله دور نيز قابل رويت است.
اسرافيلي بيان داشت: آيا اين اقدام معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران توهين به جانبازان نيست كه 13 جانباز قطع نخاع بعد از هفتهها پيگيري و تماس تلفني 4 ساعت منتظر مديري شوند كه همه هم و غمش بايد رسيدگي به مسائل آنها و شنيدن حرفهايشان باشد؛ واقعاً اگر براي آقاي مؤمنين ديدار با جانبازان اهميت و اولويت ندارد، اولويت برنامههاي ايشان چيست.
اين جانباز 70 درصد اظهار داشت: سؤال اينجاست كه جناب مؤمنين بدون ارتباط مستقيم و نشنيدن سخنان و درد دلهاي جانبازان و از نزديك با مشكلات جامعه ايثارگري آشنا نشدن، چگونه ميتواند برنامههاي كاري خود را دقيق طراحي كند و هدفگذاري درستي داشته باشد.
وي ادامه داد: آيا معاون فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران ميتواند بدون مشورت با ايثارگران و جانبازان براي اين قشر برنامههاي فرهنگي مناسب و هدفمند طراحي كند تا به معناي حقيقي كلمه در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت مؤثر باشد.
اسرافيلي گفت: رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران خود را خادم خانواده شهدا و ايثارگران معرفي ميكند اما معلوم نيست برخي معاونان ره به كجا ميبرند و به چه ميانديشند.
نايب رئيس انجمن جانبازان نخاعي ايرانيان تأكيد كرد: جانبازان نخاعي عضو اين مجمع در انتظار پاسخ مناسبي از سوي بنياد شهيد و امور ايثارگران هستند.
Sorry. No data so far.