حجتالاسلام عليرضا پناهيان ظهر امروز در جمع دانشجويان برگزيده استان كرمانشاه در تالار مجتمع بعثت كرمانشاه اظهار داشت: تنها عاملي كه به دشمن جرأت ميدهد چنين اقداماتي انجام دهد اين است كه در داخل نظام كساني هستند كه مايه اميد دشمنان هستند و به صورت پنهاني به آنان چراغ سبز نشان ميدهند و دشمن نيز از حضور اين افراد آگاه است و چنين اقداماتي را با حمايت اين افراد انجام ميدهد.
وي ادامه داد: اگر چنين افرادي داخل نظام نبودند نه تنها عليه ما قطعنامه صادر نميشد بلكه آنان مجبور بودند براي مذاكره با ما چندين امتياز به ما بدهند و اگر همين فتنههاي سبز اخير نبود اين تحريمها و محاصرههاي اقتصادي اخير نيز مطمئناً شكل نميگرفت اما باز هم مقام معظم رهبري با سعه صدر به اين فتنهگران فرصت ميدهند كه شايد هدايت شوند.
حجتالاسلام پناهيان تاكيد كرد: در همين فتنه سبز رشد بسيار بالايي در جامعه صورت گرفت و بينش و بصيرت مردم بالا رفت و در اين بين نيز افرادي ريزش كردند كه بايد گفت در رويشهاي آخرالزمان ريزشهايي هم صورت ميگيرد.
وي با تشريح ولايت و رهبري امام و مقام معظم رهبري گفت: يكي از ويژگيهاي فوقالعاده امام خميني (ره)اين بود كه ايشان يك استراتژيست بودند و بعد از امام (ره) نيز استراتژيكترين فرد در بين تمام شخصيتهاي سياسي و معنوي در جمهوري اسلامي ايران شخص مقام معظم رهبري هستند.
اين روحاني سرشناس با تببين اين موضوع كه امام از نظر استراتژيكي در زمان خود فوقالعاده بودند اظهار داشت: امام راحل(ره) در بررسي و تعيين اولويتها در همه مباحث و همه دوران بسيار دقيق و حساب شده عمل نمودند و اين نشأت گرفته از تفكر استراتژيك ايشان بود.
وي تاكيد كرد: امام (ره) بعضي اوقات از طرف مومنين به بيديني متهم ميشدند و در اين بين به امام تهمتهاي زيادي ميزدند كه در اثر چنين اقداماتي، برخي از علماي انقلابي نيز از انقلاب بريدند.
حجتالاسلام پناهيان افزود: برخي در زمان امام هم بصيرت نداشتند و در همان زمان امام هم درست عمل نكردند و به بيراهه رفتند كه آقاي منتظري يكي از اين افراد بود و يكي از افرادي كه در زمان امام از امام فاصله گرفت و شايسته برخوردهاي زيادي بود، شخص آقاي منتظري بود و حرفهايي ميزد كه ضدانقلاب وقتي ميخواست صحبتي انجام دهد به حرفهاي منتظري استناد ميكرد.
وي افزود: حرفهايي كه آقاي منتظري ميزد به دليل اينكه از بينش استراتژيك برخوردار نبود، بسيار به ضرر انقلاب و حكومت بود و ايشان مصاحبههايي انجام ميداد كه حضرت امام(ره) بهخاطر اين مصاحبهها آرزوي مرگ كرد تا جايي كه فرمودند: كه آقاي منتظري بهخاطر اينكه از قعر جهنم نجات يابد، بايد توبه كند كه وي تا پايان عمر نيز چنين توبهاي نكرد.
پناهيان تاكيد كرد: درست است اين شخص مجاهدتهاي زيادي داشته و حتي در اين مجاهدتها، شكنجههايي هم متحمل شده بود اما يكدفعه به دليل مخالفت با امام به فردي ضدانقلاب تبديل شد و با دست خود، خود را به مسير ديگري برد.
وي افزود: امام در آن زمان داراي بينش استراتژيك بسيار بالايي بود اما اين نكته را بايد مدنظر داشته باشيم كه امام به دليل داشتن سعه صدر در بحث انتخاب آقاي منتظري فرمودند: من از همان اول نيز با انتخاب آقاي منتظري به اين سمت مخالف بودم و ايشان را فردي مناسب براي اين كار نميدانستم و در جريان انتخاب آقاي منتظري ميتوان فهميد كه اين انتخاب، تحميلي از سوي برخي افراد بود اما باز هم امام با سعه صدر با اين شخص برخورد كرد.
وي با اشاره به نمونههايي از رفتارهاي استراتژيك مقام معظم رهبري، به ذكر نكاتي پرداخت و گفت: راهبرد هوشمندانه مقام معظم رهبري در بازيهاي سياسي دوم خرداديها اين بود كه ايشان در اوج آن بازيهاي سياسي بر نهضت نرم افزاري و توليد علم تاكيد كردند و نتايج آن را ما امروز به صورت عيني حس ميكنيم و آمارها نشان ميدهد كه ما از نظر سرعت پيشرفت علمي نخستين كشور در جهان هستيم.
پناهيان تاكيد كرد: در آن زمان كساني بودند كه در آموزش عالي كشور در مقابل اين راهبرد مقام معظم رهبري صريحاً موضع گرفتند و مخالفت كردند كه در اين بين ميتوان به اظهارات معين كه وزير علوم دولت آنان بود، اشاره كرد كه ميگفت “براي رشد علمي كشور بايد ارتباط دانشگاه با رهبري قطع شود ” درحاليكه تا اكنون ما مشاهده كردهايم هر جا كه مقام معظم رهبري كار علمي را حمايت فرمودهاند، اين كار رونق پيدا كرده است.
وي سعه صدر مقام معظم رهبري را از خصوصيات بارز ايشان دانست و با اشاره به خاطره يكي از شخصيتهاي كشور از زمان نخست وزيري موسوي گفت: يكي از شخصيتهاي برجسته حال حاضر كشور در زمان نخست وزيري موسوي قصد تصدي يكي از وزارتخانههاي حساس را داشته و زمانيكه ميخواست به مجلس معرفي شود، شخص موسوي از ايشان ميپرسد در صورت اختلاف بين من و شخص آقاي خامنهاي شما طرف چه كسي را خواهي گرفت كه فرد مورد نظر در جواب ميگويد طرف رئيس جمهور را و زماني كه موسوي اين پاسخ را ميشنود، عذر شخص مورد نظر را ميخواهد و او را معرفي نميكند.
وي ادامه داد: دكتر ولايتي نيز نقل ميكند وقتي مقام معظم رهبري در زمان رياست جمهوريشان قصد سفر رسمي به يكي از كشورها را داشتند و ضرورت داشت حضور پيدا كنند، شخص موسوي تا ماهها بعد از اين سفر حتي پول هواپيماي ايشان را نميدادند يا در موردي كه دكتر مرندي نقل ميكند: اگر ما دچار مشكلي ميشديم و به مسئلهاي بر ميخورديم آقاي موسوي اجازه رجوع به رئيس جمهور را نميداد و اين در حالي بود كه موسوي خودش نيز زير نظر رئيس جمهور بود.
حجتالاسلام پناهيان تاكيد كرد: با همه اين دشمنيهايي كه موسوي در زمان نخست وزيري خويش در حق مقام معظم رهبري كرد، حضرت آيت الله خامنهاي بعد از اينكه به رهبري انتخاب شدند براي عضويت در مجمع تشخيص مصلحت نظام از اولين افرادي كه منصوب ميكنند همين شخص موسوي است كه نشان از سعه صدر ايشان دارد.
وي در پايان بر تلاش براي ارتقاي بصيرت به ويژه در نسل جوان و دانشجو تاكيد كرد.
Sorry. No data so far.