یکشنبه 08 آگوست 10 | 10:12

مجلس آمادگی حمایت از بازی‌های رايانه‌ای بومی را دارد

حجت الاسلام و المسلمين «حسن ملك محمدي» عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر حمايت جدي از توليد و عرضه هدفمند بازي‌هاي رايانه‌اي بومي، گفت: مجلس به اندازه بضاعت خود آمادگي حمايت از توليدات ارزشمند داخلي در حوزه فرهنگ و هنر دارد. اين نماينده مجلس در گفت‌وگو با كميته اطلاع رساني جشنواره و […]


حجت الاسلام و المسلمين «حسن ملك محمدي» عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر حمايت جدي از توليد و عرضه هدفمند بازي‌هاي رايانه‌اي بومي، گفت: مجلس به اندازه بضاعت خود آمادگي حمايت از توليدات ارزشمند داخلي در حوزه فرهنگ و هنر دارد.

اين نماينده مجلس در گفت‌وگو با كميته اطلاع رساني جشنواره و نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي تهران، با يادآوري اين كه توليد بازي‌هاي رايانه‌اي بايد هدفمند باشد، افزود: بازي رايانه‌اي، رسانه‌اي جذاب، تعاملي و آموزشي است كه موجب ارتقاي سطح فكري جوانان و نوجوانان مي‌شود.
ملك‌محمدي با اشاره به اين كه بازي‌هاي رايانه‌اي مي‌تواند در شكوفايي استعداد‌هاي نسل جوان و نوجوان امروز موثر و مفيد باشد، افزود: در عصر كنوني كه از آن با نام عصر انفجار اطلاعات ياد مي‌شود، گسترش بازي‌هاي رايانه‌اي، يكي از عوامل مؤثر در پيشرفت و ارتقاي سطح علمي جامعه است.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با تأكيد بر اين كه توليد بازهاي رايانه‌اي بايد مبتني بر اقتضا و نيازهاي روز جامعه باشد، ادامه داد: تنها در صورت توليد هدفمند بازي‌هاي رايانه‌اي است كه مي‌توان به افكار عمومي جوانان و نوجوانان سمت و سو و جهت مشخص داد.
نماينده مردم دامغان در مجلس شوراي اسلامي با تقدير از فعاليت‌هاي انجام شده در بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي به خصوص در جهت تعامل با ديگر كشورها، گفت: بهره‌گيري از ابتكارات و نوآوري‌هاي جديد در توليد و عرضه بازي‌هاي رايانه‌اي از ضروريات اين عرصه است.
ملك محمدي با يادآوري تمدن چندين هزار ساله ايران اسلامي و وجود اسطوره‌هاي حماسي، علمي و چهره‌هاي فاخر در زمينه‌هاي مختلف، گنجاندن اين مضامين در بازي‌هاي رايانه‌اي را زمينه‌اي براي شناخت نسل جديد از تاريخ و تمدن كشور ازطريق توليدات فرهنگي برشمرد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در عين حال از عرضه غيرمجاز بازي‌هاي خارجي كه مضاميني نامناسب دارند و با ارزش‌هاي فرهنگي جامعه ما در تضاد هستند، انتقاد كرد و گفت: تدوين نظام ملي رده بندي سني بازي‌هاي رايانه‌اي كه توسط بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي شكل گرفته حركت موثري در اين زمينه محسوب مي شود. البته توليد و عرضه بازي‌هاي متنوع و جذاب بومي مي‌تواند علايق مخاطب را به توليدات داخلي سوق دهد.
حجت‌الاسلام و المسلمين ملك محمدي، تصريح كرد: اگر بتوانيم از طريق اين رسانه جديد و جذاب، پيام‌هاي فرهنگي مورد تأكيد جامعه خويش را به مخاطبان اين بازي‌ها منتقل كنيم، آن موقع است كه مي‌توانيم بگوييم توليد بازي‌هاي رايانه‌اي مفيد بوده است.
وي ادامه داد: در گام بعدي نيز مي‌توان با صدور بازي‌هاي داخلي كه حاوي ارزش‌هاي ملي و فرهنگي جامعه ماست، فرهنگي بومي خود را به خارج از كشور منتقل كنيم.
نماينده مردم دامغان همچنين درباره تاثير برگزاري رويدادهاي فرهنگي و هنري همچون نمايشگاه و جشنواره بازي‌هاي رايانه‌اي كه قرار است شهريور ماه سال جاري برگزار شود، گفت: جشنواره‌ها در حقيقت، جشن افكار، انديشه‌ها و نوآوريها هستند و نمايشگاه و جشنواره‌اي تخصصي براي بازي‌هاي رايانه‌اي، مي‌تواند يك فينالي بر مسابقات بازي‌هاي رايانه‌اي باشد.
وي حمايت بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي از توليدكنندگان عرصه «گيم» را زمينه برپايي نمايشگاه و جشنواره بازي‌هاي رايانه‌اي برشمرد و تصريح كرد: جشنواره بازي‌هاي رايانه‌اي، برگ زرين و درخشاني در عرصه بازي‌هاي رايانه‌اي است كه موجب رشد و بالندگي هرچه بيشتر اين هنر- صنعت مي‌شود.
نخستين جشنواره و نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي تهران توسط بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي شهريور ماه امسال در دو بخش برگزار خواهد شد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.