سه‌شنبه 23 ژوئن 09 | 11:43

آقای موسوی، دست از خودکشی بردارید

بنده فكر مي‌كردم لااقل پس از آشكار شدن بهره‌برداري دشمنان خارجي از حركت اعتراضي ميرحسين موسوي و جمعي از مردم، آقاي مهندس مرز حفظ استقلال سياسي را پاس مي‌دارد و به مسير قانوني اعتراض بسنده مي‌كند؛ ولي با بيانيه‌هاي پياپي، به ويژه بعد از خطبه‌هاي روز جمعه اخير، به نظر مي‌رسد ايشان قصد دارند خودزني را تا حد خودكشي ادامه دهند


نماینده مردم تهران در مجلس گفت: «بیانیه‌های اخیر موسوی جریان اصلاح‌طلب را به شدت تضعیف می‌كند و این مساله فرصت هدایت و مهار قدرت دولت را در مسیر چهار سال آینده در كشور كاهش می‌دهد.»

دكتر احمد توكلی ـ رییس مركز پژوهش‌های مجلس ـ در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وقایع روزهای اخیر افزود: «بنده فكر می‌كردم لااقل پس از آشكار شدن بهره‌برداری دشمنان خارجی از حركت اعتراضی میرحسین موسوی و جمعی از مردم، آقای مهندس مرز حفظ استقلال سیاسی را پاس می‌دارد و به مسیر قانونی اعتراض بسنده می‌كند؛ ولی با بیانیه‌های پیاپی، به ویژه بعد از خطبه‌های روز جمعه اخیر، به نظر می‌رسد ایشان قصد دارند خودزنی را تا حد خودكشی ادامه دهند.»

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این كه «از لحظه‌ای كه معلوم شد نتیجه انتخابات مورد اعتراض‌ آقای مهندس موسوی است و او به همراه دوستان و طرفدارانش قصد تحرك مدنی بدون رعایت قانون را دارند، آشكار شد كه وی با خودش در تناقض قرار گرفته است»، تصریح كرد: «به دو دلیل موسوی می‌بایست به قانون برای احقاق حق تمكین می‌كرد؛ اول آن كه فردی كه قصد داشت سكان‌دار قوه مجریه باشد و حالا نیز خود را در واقع برنده انتخابات می‌داند، وظیفه‌ای جز اجرای قانون ندارد و دلیل دوم آن است كه بزرگ‌ترین ایراد آقای موسوی به آقای احمدی‌نژاد در مناظره‌ها و تبلیغاتش، قانون‌گریزی رییس‌جمهور این دوره بوده است و حالا خودش در برابر آزمایش در سر دو راهی اقدام قانونی برای رسیدن به حقی كه مدعی پایمال شدنش است یا اتخاذ روش‌های فراقانونی و غیرقانونی برای حق‌طلبی‌ ادعایی قرار گرفته است.»

او ادامه داد: «متاسفانه خیلی زود با بیانیه‌های اولیه موسوی، معلوم شد كه تناقض گفتار و عمل خاص دیگران، مهندس را هم سخت گرفتار كرده است.»

رییس مركز پژوهش‌های مجلس با بیان این كه «از این تاسف‌ بارتر مواضع آقای موسوی بعد از آشكار شدن دخالت دشمن مستكبر و خونریز ملت‌ها یعنی آمریكا و چند كشور پر مدعای اروپایی در ماجرا و بهره‌برداری و حتی تهدید تلویحی اوباما تحت عنوان نگرانی درباره تمامیت ارضی ایران است»، اظهار كرد: «مرز حفظ استقلال و تمامیت ارضی كشور و وحدت ملی خط قرمز در تمام كشورها، تاكید می‌كنم تمام كشورها با هر نوع نظامی است؛ یعنی آقای مهندس میرحسین موسوی منكر طمع و تحرك دشمنان خارجی است یا خط قرمز بودن استقلال و تمامیت ارضی را قبول ندارد.»

این نماینده مجلس ادامه داد: «در این‌جا دیگر مساله تناقض قول و فعل یك سیاستمدار قدیمی نیست كه منحصر به ایشان نیست، بلكه مساله امنیت ملی مطرح است كه استیفای هیچ حق فرضی نیز با آن نباید در تعارض قرار گیرد. اگر تا این‌جا كارهای موسوی را خودزنی بنامم، حالا فكر می‌كنم او دارد خودكشی می‌كند.»

توكلی با بیان این كه «گفته می‌شود موسوی و طرفدارانش شورای نگهبان را بی‌طرف نمی‌دانند و تصمیم را از قبل معلوم شده می‌بینند» گفت: «این چه سخنی است؟ الان بحث قرار گرفتن زیر چتر حمایتی طماعان به استقلال كشور و امنیت ملی و یا قبول پذیرش قانون و باز گرداندن آرامش به كشور و مبارزه قانون داخلی است؟ چه جای این حرف‌هاست؟ در عین آن كه این اعتراض پس از روز رای‌گیری مسموع نیست. مگر شورای نگهبان بعد از روز رای‌گیری، كه دوستان خود را از ظهر جمعه 22 خرداد پیروز اعلام كردند، تحولی درش پیدا شده است؟ وقتی این‌ها فرقی نكرده‌اند، هر عیبی كه به شورا وارد بدانیم قبل از رای‌گیری هم وارد بود؛‌ چرا نامزد شدند؟»

نماینده مردم تهران در مجلس با ذكر مثالی اضافه كرد: «اگر تیمی قواعد فیفا و داور را قبول ندارد و آن‌ها را جانبدار می‌داند، وارد بازی فوتبال نمی‌شود، نه آن كه در پایان 90 دقیقه بازی وقتی داور تیم را برنده اعلام نمی‌كند، به اصطلاح جرزنی پیشه كند. البته همان طور كه گفتم حالا با مسائل امنیتی پیش آمده خارجی و داخلی حرف از این‌ها گذشته است؛ حتی اگر حق با موسوی هم می‌بود حالا جای كوتاه آمدن بود.»

او درباره بیانیه اخیر موسوی نیز تصریح كرد: «در یكی دو بیانیه اخیر، موسوی به مثابه رهبر یك جریان اجتماعی معترض كه خارج از چارچوب قانونی موجود قصد عمل دارد، ظاهر می‌شود. این كار دو زیان جبران‌ناپذیر دارد؛ اول برخی سیاستمداران قدیمی كه بخشی از ظرفیت سیاست امور هستند را از حیزانتفاع می‌اندازد. من به همین می‌گویم خودكشی و دوم آن كه جریان اصلاح‌طلب را به شدت تضعیف می‌كند. این زیان دوم فرصت هدایت و مهار قدرت دولت را در مسیر چهار سال آینده در كشور كاهش می‌دهد. این با هدف اصلاح‌طلبی نیز ناسازگار است.»

این نماینده مجلس با طرح این سوال كه «گفته می‌شود محدودیت‌های ایجاد شده برای نامزد و حامیان معترض مانند بستن سایت‌ها و ندادن فرصت رادیو و تلویزیون یا مواضع دولت و رییس‌جمهور در پیدایش این وضعیت چرا نادیده گرفته می‌شود؟» اظهار كرد: «در این باره باید بگویم گرچه من بستن سایت‌ها یا روزنامه‌ها را در این شرایط غیرموثر و نادرست می‌دانم و به برخی اقدامات مسوولان و آقای احمدی‌نژاد در میان انتخابات و پس از آن انتقاد جدی دارم، این روزها نیز اقدامات سیاسی و فرهنگی را مهم‌تر می‌دانم ولی این‌ها مجوز فرار از قانون و روی آوردن به رفتارهایی نمی‌شود كه از دل آن اغتشاش بیرون آید و از همه مهم‌تر دشمنان را به تهدید در لباس ابراز نگرانی امیدوار كند. نه این موارد، حتی اگر تمام موارد ادعایی معترضان درست بوده باشد، باز هم مهندس میرحسین موسوی حق ندارد از خط قرمز وحدت و امنیت ملی عبور كند. ایشان باید به یاد داشته باشد كه نظام اسلامی كه امام (ره) حفظ آن را اوجب واجبات می‌دانست به حذف آیت‌الله منتظری با آن سوابق درخشان منجر شد، بقیه باید عبرت بگیرند.»

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.