حجتالاسلام والمسلمين حميد محمدي صبح امروز در همايش ملي مديران موسسات قرآني كشور با اشاره به اهميت دوره هاي تدبر در قرآن گفت: تدبر سهم تدبير در آيات و پشت سر هم آيات و صور قرآن كريم است كه با توجه به اهميت آن و اينكه به طور كلي فراموش شده است.
قائم مقام قرآني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: دورههاي ويژهاي را با تربيت 800 طلبه خواهر و برادر شروع كرديم كه بخش يكساله آن بعد از ماه رمضان در شهر مقدس قم، دورههاي كوتاه مدت در استانها و بخش ديگر ويژه ماه رمضان در تهران برگزار خواهد شد.
وي سپس با اشاره به آموزشهاي قرآني با موضوعات تبليغي و ترويجي به برگزاري 22 جشنواره قرآني در قالب منظومه جشنوارههاي قرآني آيات در دو سطح ملي و بينالمللي اشاره كرد و گفت: از اين بين زمان، استان، و ملي يا بينالمللي بودن 17 جشنواره مشخص شده است.
محمدي در ادامه و در اشاره به استانهاي برگزار كننده هر يك از اين جشنوارهها افزود: جشنواره داستان هاي قرآني كوتاه و بلند توسط استان خراسان رضوي جشنواره شعر با مضامين قرآني به زبان فارسي و عربي، كردي و تركي آذري به ترتيب در استانهاي بوشهر خوزستان و آذربايجان غربي جشنواره فيلم كوتاه قرآني در اصفهان نقاشي قرآني در چهار محال بختياري، گرافيك در شاخصهاي تصوير سازي پوستر و نشانههاي تصوير و نوشتاري در گلستان، جشنوارههاي هنرهاي تجميع با موضوعات قرآني توسط استانهاي گلستان و سمنان به صورت مشترك و جشنواره عكاسي با موضوعات قرآني در گيلان برگزار خواهد شد.
وي همچنين مسئوليت برگزاري جشنواره كاريكاتور با موضوعات قرآني را با استان گلستان، نگارگري قرآني را با استان سمنان، خط نگاره با موضوعات قرآني را با استان فارس، جشنواره صنايع دستي با مضامين قرآني شامل سفالگري، تابلو فرش، معرقكاري و قلم زني را با استان يزد، جشنواره تهذيبهاي قرآني را با آستان قدس رضوي، ترتيلخواني با استان خراسان رضوي، نرمافزارهاي قرآني با استان قم، نشريات مكتوب و ديجيتال قرآني با استان تهران، وبلاگنويسي تخصصي با موضوعات قرآني را با استان آذربايجان شرقي و جشنواره پيامك ادبي با موضوعات قرآني را با استان لرستان اعلام كرد.
همچنين به گفته وي، اجراي جشنواره نمايشنامهنويسي و فيلمنامهنويسي قرآني توسط مركز توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني و جشنواره بلوتوثهاي قرآني توسط خبرگزاري قرآني كشور برگزار ميشود.
قائم مقام قرآني وزير همچنين از تأسيس معاونت جديد در حوزه كاري خود با عنوان قرآن ساعد خبر داد و در اين باره با اشاره به اهميت دعا گفت: طبق بررسيهاي انجام شده فيلم حضرت يوسف (ع) نقش جدي در ارتقاي ثبت معنويت در جهان داشته و علت اصلي آن ارتباط برقرار كردن يوسف و زليخا از طريق دعا با خداوند بوده است.
محمدي همچنين با اشاره به تأكيدات رهبر معظم انقلاب در مورد دعا و ادعيهخواني از برگزاري دورههاي آموزشي در اين زمينه در آينده نزديك خبر داد.
تأسيس 300 ميدان قرآن در 300 شهر كشور، كاهشدادن قيمتهاي بالاي تهذيبهاي قرآني و در اختيار گذاشتن آن براي مؤسسات چاپ قرآن، انتشار 6 نشريه به نامهاي نيستان قرآن با موضوع نظريه پردازي در حوزه تبليغ و ترويج قرآن، گلستان قرآن با موضوعات علوم قرآني، بوستان قرآن با هدف انعكاس اخبار قرآني، كودك قرآني نوجوان قرآني و جوان قرآني ديگر مواردي بود كه رئيس مركز توسعه و ترويج فعاليت هاي قرآني كشور به آنها اشاره كرد.
وي همچنين از اختصاص كمكهزينه 30 تا 50 ميليون ريال به مؤسسات و كمكهزينه 500 ميليون ريالي براي تهيه مكان و تجهيز اوليه مؤسسات تحت نظر وزارت ارشاد خبر داد و گفت: تاكنون 25 ميليون ريال به عنوان كمك هزينه به موسسات پرداخت شده است.
محمدي سپس از ارسال 45 هزار نرمافزار و كتاب به مؤسسات قرآني خبر داد و گفت: 210 موسسه تاكنون اين نرم افزارها را دريافت و 270 موسسه ديگر در حال دريافت آنها هستند.
من فکر میکنم اینهمه سند و مدرک برای روشن شدن افکار عمومی کافی باشه ….