ربابه انصاري مدرس حوزه علميه شهيده «بنتالهدي صدر» درخصوص نقش زن در سازماندهي جامعه به سوي معنويت در ماه رمضان اظهار داشت: نقش زن در خانواده براي همسر و فرزند حرف اول را در بندگي خداوند ميزند.
وي با بيان اين كه اولين حركت مادر به سوي عبادت رفتار توأم با عمل است، افزود: مشكل ما اين است كه بدون عمل كاري را انجام ميدهيم. اگر با عمل در انجام عبادت، قرآن و نماز اول وقت خواندن در حيطه عمل به خانواده خودشان را نه تنها در ماه رمضان نشان دهند، خانواده به طرف عبادت كردن، با شوق و رغبت سوق پيدا ميكنند. اما اگر تنها شعار دهند و هيچگونه عملي را فرزندان از پدر و مادر نبينند متأسفانه خلاف آن را انجام خواهند داد.
انصاري به نقش مادر در شكلگيري تربيت كودك خاطرنشان كرد: همانطور كه ما تابستان بام خانه را براي زمستان ايزوگام ميكنيم، قبل از آن كه نطفه بسته شود، بايد توجه به تربيت فرزند داشته باشيم؛ يعني اول بايد خودمان را ساخته باشيم، چه در ابعاد اقتصادي (و برنداشتن لقمههاي شبههناك)، چه در ابعاد تزكيه نفس (همچون خواندن نماز اول وقت) و همچنين، نبايد اهل تهمت و غيبت كردن باشيم. وقتي ما چنين حركتي را كرديم و نطفه بسته شد و در ايام بارداري نيز اين مسائل رعايت شد، پس از تولد كودك آنگاه بايد محبت را سرلوحه رفتار خود با كودك قرار دهيم و از حيث رفتاري خودمان را در جاي ائمه اطهار (ع) بگذاريم. در نهايت ميبينيم كه بچههايمان واقعا وارسته ميشوند. اين در حالي است كه با تعصبات خشك و خالي به جايي نخواهيم رسيد.
مدرس حوزه با بيان نقش مبلغين در ماه رمضان اذعان داشت: برخي از خانمهاي مبلغ نقش خانواده را فراموش كردهاند و به تنها چيزي كه توجه دارند، اين است كه تبليغ بيرون را انجام دهند و از خانواده اصلي خود غافل ماندهاند. بنابراين خانمهاي مبلغ اول بايد نقش اوليه و اساسي را در خانواده خودشان داشته باشند و بعد در جامعه حضور شايسته داشته باشند.
وي افزود: در اين صورت است كه كلام به دل مينشيند. در نهايت مبلغين خانم بايد سعي كنند برنامه را طوري تنظيم نمايند كه در نهايت جلوي ضرررساني به خانواده و جامعه را بگيرند.
Sorry. No data so far.