سه‌شنبه 17 آگوست 10 | 14:14

شبکه نمایش خانگی دچار بیماری ام اس شده است

رئيس هيئت مديره انجمن صنفي ويدئو رسانه با اشاره به زيان‌دهي مؤسسات ويدئويي در 6 ماهه گذشته، گفت: شبكه نمايش خانگي به نوعي دچار بيماري شبيه ام اس شده است.


راه‌اندازي غرفه شبكه نمايش خانگي در موزه سينما
«مصطفي محمودي» مدير روابط عمومي انجمن صنفي ويدئو رسانه درمراسم افطاري این انجمن گفت: از رمضان سال گذشته تا امسال شبكه نمايش خانگي با فراز و فرودهاي بسياري رو به رو شده كه گاهي خوشايند و گاهي ناخوشايند بوده است.وي افزود: ساعاتي قبل از افطار باخبر شديم كه آقاي «پزشك» قول دادند غرفه شبكه نمايش خانگي را در موزه سينما راه اندازي كنند كه اميدواريم اين قول به مرحله اجرا برسد و دوستان در مؤسسات نيز از هيچ كوششي در اين زمينه دريغ نخواهند كرد.

در ادامه اين مراسم «محمدعلي زم» رئيس هيئت مديره انجمن صنفي ويدئو رسانه ضمن اشاره به بركات ماه مبارك رمضان كه باعث نزديكي دوستان در يك چنين گردهمايي‌هايي مي‌شود، گفت: تقوا يعني ترمزي كه در وجود آدمي بايد باشد و در مواقعي كه انسان نيازمند استفاده از آن ترمز است بايد از تقوا استفاده كند، اما انسان گاهي در خوشحالي و خشم افراط مي‌كند و همين موضوع باعث مي‌شود از راه تقوا بازگردد.

وي افزود: بهانه گردهمايي ما در سه سال گذشته توجه كردن به عنصر مهم يك رسانه مغفول و تأثيرگذار به نام شبكه نمايش خانگي است كه تفاوت ماهوي و جدي با رسانه تلويزيون و سينما دارد.
محمدعلي زم خاطرنشان كرد: اين رسانه، رسانه‌اي است كه دسترسي متنوعي را براي مردم ايجاد مي‌كند و براي يك وضعيت انتخاب بهتر و مناسب‌تر قرار مي‌دهد.

شبكه ويدئويي در ايران با تاخير استفاده شد
رئيس هيئت مديره انجمن صنفي ويدئو رسانه در ادامه صحبت‌هاي خود با اشاره به تأخير جامعه ايران در استفاده از پديده‌هاي نوين تكنولوژي تصريح كرد: متأسفانه پديده‌اي چون ويدئو كه يك پديده مدرن است مثل همه پديده‌ها در كشور ما با يك تأخير در استفاده مواجه شد و آن زماني كه اوج استفاده از اين رسانه بود ما در كشورمان با محدوديت مواجه بوديم و نهايتا امروز در مرحله بهره‌وري از وي سي دي هستيم كه در افغانستان و تاجيكستان هم كاربري ندارد و همه دنيا ديگر وي سي دي را كنار گذاشته‌اند. در حالي كه در كشور ما دولت به كارخانجات بودجه مي‌دهد تا وي سي دي توليد شود تا محصولات سينمايي با كيفيت‌هاي بسيار پايين روي اين وي سي دي‌ها تكثير شود كه همه اين‌ها تأخير در استفاده از تكنولوژي‌هاي مدرن است.

محمدعلي زم فاجعه بزرگ امروز عرصه شبكه نمايش خانگي را دچار شدن به بيماري شبيه «ام اس» خواند و تأكيد كرد: اما فاجعه اصلي در شبكه نمايش خانگي اين است كه اين عرصه دچار يك بيماري شبيه ام اس شده و ام اس بيماري است كه به مرور زمان ارتباط بين پاها و مغز را قطع مي‌كند و امروز مؤسسات ويدئو رسانه به دليل ناتواني اقتصادي و عدم حمايت دولت برخوردار از يك شبكه پخش و بازرگاني كه مثل ماست‌فروشان، پفك‌فروشان و دوغ‌فروشان ظرف 24 ساعت محصولات خود را به دست مردم برسانند برخوردار نيستند.

وي افزود: متأسفانه اين زمينه دچار شكافي شده كه شبكه قاچاق دارد پر مي‌كند و 6 تا 7 فيلم را در قالب يك دي وي با قيمت 700 تومان در كوي و برزن پخش مي‌كند و بر اساس اطلاعاتي كه ما داريم فيلم‌هايي كه توسط مؤسسات ويدئو رسانه پخش مي‌شوند در كمتر از 9 ساعت توسط شبكه قاچاق تكثير مي‌شود.

در شش ماه گذشته ويدئو رسانه دچار زيان اقتصادي شده است
رئيس هيئت مديره انجمن صنفي ويدئو رسانه در ادامه بيان داشت: در شش ماه گذشته هيچ مؤسسه ويدئو رسانه‌اي نتوانسته است سر به سر شود و همه دچار زيان اقتصادي بودند و شرايط بسيار بد بوده كه يكي از اين شرايط بد كاهش قيمت رايت فيلم‌هاي ايراني است در حالي كه سال گذشته كه در اين محل جمع شديم همه ما خوشحال بوديم اما اين افزايش قيمت پايدار نبود و شاهد ريزش قيمت‌ها بوده‌ايم.

محمدعلي زم در خاتمه صحبت‌هاي خود خاطرنشان كرد: همان گونه كه دولت براي سينما و تلويزيون هزينه مي‌كند براي اين رسانه ملي نيز كه تاكنون همه هزينه‌هاي آن به عهده بخش خصوصي بوده است نيز بايد هزينه كند تا شبكه نمايش خانگي روي پاي خود بايستد.

از حاضران در اين مراسم مي‌توان به سيدعليرضا سجادپور، سيداحمد ميرعلايي، محمدحسن پزشك، سعيد رجبي فروتن، فرهاد توحيدي، محمدحسين فرح‌بخش، مرتضي شايسته، خسرو اميرصادقي، علي سرتيپي، خسرو معصومي، كيومرث پوراحمد، احمد طالبي‌نژاد، منوچهر مصيري، مهرداد فريد، آرش معيريان، محسن علي‌اكبري، داريوش باباييان، محمدرضا رحماني، علي شاه‌حاتمي، علي سماوات، علي عطشاني، عليرضا داوودنژاد و مسعود نقاش‌زاده اشاره كرد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.