تریبون مستضعفین- کامران باقری لنکرانی عصر امروز در همایش «شعار در خط امام و حرکت در خط نفاق» که در تالار غدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: توقف در گذشته اگر از راه عیبجویی از دیگران باشد فایدهای ندارد و صرف به اینکه ما در گذشته اشتباهاتی داشتیم به تعمیق دشمنیها ختم میشود. وی با بیان اینکه در طول مبارزات انقلاب اسلامی و پس از پیروزی انقلاب برخی افراد موضعگیریهایشان به مرور زمان تغییر کرد، بیان داشت: طیف روشنفکر آن زمان اعتقاد داشتند که اقتصاد کشور باید دولتمحور اداره شود، ولی برخی افراد از همین طیف پس از مدتی اعلام کردند که اگر بخواهیم کشورمان با پیشرفت مواجه شود راهی جز فعالکردن بخش خصوصی و روی آوردن به اقتصاد آزاد نخواهیم داشت و این افراد اعتقاد داشتند که در صحنه اجتماعی باید سکولار عمل کنیم و یا هر چیزی که منفعتمان در آن باشد، انجام دهیم.
به گزارش فارس، وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات که ما شاهد هستیم به دلیل آن است که برخی افراد در صحنه اجتماعی دینمدارانه عمل نکردند، تصریح کرد: گروهی هستند که صحبتهای خود را بر اساس شنیدهها و مشاهدههای خود مطرح کرده و عدهای هم حرفهای خود را بر اساس منافع بیان میکنند که این شرایط خطرهای بسیار زیادی به همراه دارد. وی گفت: برخی از اینها زمانی که خود در دولت بودند مسئله اقتصاد دولتی را مطرح کرده و زمانی که به بخش خصوصی راه یافتند از اقتصاد آزاد دفاع کردند.
باقری لنکرانی
باقریلنکرانی با بیان اینکه اگر مواضع افراد بر اساس دینمداری اتخاذ شود، نتیجه این میشود که براساس منافع حزبی عمل نمیکنند، یادآور شد: اگر نگاه ما به موضعگیریها باشد و به ریشهها توجه نداشته باشیم با مشکل مواجه میشویم. در طول 31 سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد کسانی که عمل و حرکت اجتماعی آنها مبنا نداشته است، مواضع متفاوتی اتخاذ کردهاند. وزیر بهداشت دولت نهم با بیان اینکه در جامعه کنونی صحبتهای بسیاری زده میشود، اظهار داشت: کسانی که به دنبال دستیابی به قدرت هستند خود را از دیگران بهتر میدانند. در صحنههای اجتماعی ما نباید گول حرفها و شعارها را بخوریم، ما باید معنا و مبنا داشتن حرفها را بسنجیم.
باقری لنکرانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما باید به ولی فقیه به عنوان یک رکن نگاه کنیم، خاطرنشان کرد: ولی فقیه مردم را هوشیار کرده و از افراط و تفریط در جامعه جلوگیری میکند و اجازه نمیدهد که ما در مسیر غبارآلود فتنه راه را گم کنیم.
وی در ادامه اظهار داشت: آقای اوباما و غربیها که اینقدر نگران دموکراسی در ایران هستند بگویند که چرا به کشور عربستان که نه مجلس واقعی دارد و نه انتخابات درستی برگزار میکند، انتقاد نمیکنند. وی با بیان اینکه آمریکاییها به دنبال عادی کردن دخالت خود در ایران هستند، تصریح کرد: آمریکا به این دلیل التماس میکند که در ایران سفارتخانه دایر کند که بتواند دخالت خود در امور ایران را عادی جلوه دهد. امروز سفیر آمریکا در عراق در آستانه انتخابات به صورت علنی به کاندیداها پول میدهد و از آنها برای انجام اهداف آمریکا تعهد میگیرد.
وزیر بهداشت دولت نهم با بیان اینکه فتنههای اخیر با هوشیاری مردم و نظام پایان یافت، خاطرنشان کرد: نسل جوان ما با هوشیاری خود قبول نکرد که پیادهنظام قدرتطلبان شود و قدرتطلبان نیز موفق نشدند تا مانند ضد انقلابها در اوایل پیروزی انقلاب از نسل جوان به عنوان پیاده نظام استفاده کنند. نسل امروز روشنبینتر از گذشته است و این روشنبینی را با افتخار حفظ خواهد کرد.
وی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چه اتفاقی در جلسه آخر هیئت دولت در زمان دولت نهم درباره آقای مشایی افتاد، بیان داشت: آخرین جلسه هیئت دولت در زمان دولت نهم ربطی به آقای مشایی نداشت و جلسه مذکور در 24 یا 25 مرداد ماه برگزار شد که بنده به مصر سفر کرده بودم. باقریلنکرانی ادامه داد: در متن آن جلسه اتفاقی رخ نداد ولی در حاشیه آن اعتراضاتی صورت گرفت که چرا هیئت دولت نظر صریح خود را در رابطه با حکم رهبری اعلام نمیکند و بعد از چند روز آقای احمدینژاد اعلام کرد که آقای مشایی را برای معاون اولی خود انتخاب نخواهد کرد.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه امروز که ارتباط آقازادهها با لندن زیاد شده است، نباید ارتباط با انگلیس قطع شود، تصریح کرد: ارتباط آقازادهها امروز با لندن زیاد نشده بلکه امروز این ارتباطها علنی شده است، لندن در طول 31 سالی که از انقلاب اسلامی میگذرد همیشه سنگر دوم مقابله با جمهوری اسلامی بوده است. ما اصراری برای حفظ رابطه با انگلیس را نداریم و اصراری هم بر قطع این رابطه نداریم، ما تصمیم خود را با بررسی رفتار طرف مقابل اتخاذ خواهیم کرد و در همین مسئله ریگی مدارکی یافت شد که نشان میداد انگلیس یکی از حامیان این جنایتکار بوده است و این نشان از مواضع خصمانه آنها در مقابل جمهوری اسلامی است. وی اضافه کرد: آمریکاییها و غربیها همیشه به دنبال ایجاد تنش و اختلاف در ایران خواهند بود و ریگی هم در این زمینه ماموریتهایی بر عهده داشته و سیاست آنها ایجاد ناآرامی در کشور است.
باقریلنکرانی با بیان اینکه دشمنان سعی میکنند که نقاط قوت ما را استخراج و آنها را ضعیف جلوه دهند، بیان داشت: دشمنان سعی دارند دستگیری ریگی که اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به جهانیان اثبات کرد را ضعیف جلوه دهند. آنها سعی میکنند که با اختلاف افکنی در کشور به اهداف خود دست یابند و ما باید برای مقابله یا توطئههای آنها وحدت خود را حفظ کنیم.
Sorry. No data so far.