ابوالقاسم طالبی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفت وگو با تریبون مستضعفین در حاشیه سومین جشنواره مردمی فیلم عمار با اشاره به این که هنر مردمی را نباید هنری عاری از سلیقه و عوامانه تعریف کرد گفت: هنر مردمی باید ذوق در آن به کار رفته باشد، ذوقی که مردم بپسندند، با ذوق مردم متفاوت نباشد، مردم اهل ذوق آن را میپسندند و مردمی هم که اهل ذوق نیستند، وقتی نگاه میکنند لذت ببرند؛ این لذت، لذتی عوامانه نیست.
طالبی هنر ضد مردمی را هنری دانست که به رفاه، فرهنگ، نوامیس و مردان مردم کشور کاری ندارد، اساسا درگیر امور مردم نیست، نه برای تدبیرشان، نه برای سرگرمیشان و رو به جای دیگری بیرون از مردم دارد.
وی ادامه داد: مردم داخل کشور هستند. مردم عبارتند از جمعیتی که در یک منطقه جغرافیایی جمع شدهاند و یک وطنی را تشکیل میدهند. اگر بیرون از این وطن و مردم باشند، آن هنر ضد مردمی و غیرمردمی است.
کارگردان «قلادههای طلا» در پاسخ به منتقدینی که هنر قشر حزب اللهی را هنری سفارشی میدانند، نه جوششی گفت: آن منتقد غلط کرد، ما حزب اللهی هنرمان خیلی خوب است.
وی هنر متعهد را هنری دانست که دغدغههای مردمش را با ذوق هنرمندانه مخلوط و به هنر بصری، شعر موسیقی، رمان، عکس و نقاشی تبدیل کند و در یک محک گسترده قرار دهد تا مردم بیشتر آشنا شوند.
Sorry. No data so far.