چهارشنبه 25 آگوست 10 | 10:29

اسطوره‌هاي ايراني و بازي‌هاي رايانه‌اي

به نقل از روابط عمومي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، اميرحسين سلام‌زاده مسوول واحد توليدات رايانه‌اي كانون كه براي شركت در نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي GamesCom 2010 به كلن آلمان رفته بود از مذاكراتي خبر داد كه با نمايندگان شركت‌هاي سازنده و توزيع كننده اين بازي‌ها در اروپا و به ويژه در آلمان و چين […]


به نقل از روابط عمومي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، اميرحسين سلام‌زاده مسوول واحد توليدات رايانه‌اي كانون كه براي شركت در نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي GamesCom 2010 به كلن آلمان رفته بود از مذاكراتي خبر داد كه با نمايندگان شركت‌هاي سازنده و توزيع كننده اين بازي‌ها در اروپا و به ويژه در آلمان و چين صورت گرفته است.

وي توضيح داد كه آلماني‌ها به مفاهيم اخلاقي در بازي‌هاي رايانه‌اي توجه ويژه‌اي نشان مي‌دهند و اين باعث شده بود كه بازي‌هاي ايراني به دليل مفاهيم اخلاقي مناسب، معرفي اسطوره‌ها و موسيقي با استقبال آن‌ها روبرو شود.
سلام‌زاده از ارايه‌ شش بازي رايانه‌اي كانون با عنوان‌هاي «افسانه روزبه»، «گنج پنهان» و «بازي موش و مار»، «روبوت ديوانه»، «روباهي كه به دنبال صدا رفت» و «داستان جزيره» در اين نمايشگاه خبر داد و گفت مذاكره اوليه براي فروش برخي از توليدات به ويژه «روبوت ديوانه» با يك شركت آلماني انجام شد.

مسوول واحد توليدات رايانه‌اي كانون در عين حال يادآور شد كه كيفيت فني آثار ايراني به ويژه ضعف موتور (engine)، چند زبانه نبودن اين بازي‌ها و عدم ارايه كتابچه‌ها و بروشورهاي مناسب براي معرفي آن‌ها به زبان‌هاي بين‌المللي از جمله مسايلي است كه ورود ما به بازارهاي جهاني را با مشكل روبرو مي‌كند.

سلام‌زاده با اشاره به اين نكته كه خريد اين موتورها نياز به صرف هزينه‌ي سنگيني دارد خاطرنشان كرد كه با سرمايه‌گذاري بيشتر، آموزش و بالا بردن دانش فني توليد كنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي مي‌توان به سمت توليد اين موتورها حركت كرد.

وي افزود در ايران دانش فني كافي براي توليد بازي رايانه‌اي وجود ندارد و اين به دليل مشكل سازماندهي نيروهايي است كه در اين عرصه فعاليت مي‌كنند.

مسوول واحد توليدات رايانه‌اي كانون سرمايه‌گذاري وسيع در اين عرصه را ضروري دانست و اظهار داشت: تنها در صورت توليد انبوه و درآمدزايي مي‌توان منابع لازم مالي براي ساخت و عرضه بازي‌هاي رايانه‌اي را در كشور فراهم ساخت.

وي افزايش چشمگير عرضه بازي‌هايي با حركات فيزيكي را از ويژگي‌هاي اصلي نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي GamesCom 2010 دانست كه طي روزهاي 27 تا 31 مرداد با حضور 480 استوديو از 33 كشور جهان در كلن آلمان برگزار شد.

اين نمايشگاه بزرگترين نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي در سطح اروپا است و امسال با حمايت بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي فضايي به مساحت 100 مترمربع در سالن شماره 4 (‌بيزينس‌) به ايران اختصاص يافته بود تا در آن علاوه بر كانون شركت فن‌افزار شريف، شركت رسانا افزار شريف، استوديو رسا، استوديوي بازي سورنا و نشريه دنياي بازي فعاليت‌ها، توليدات و برنامه‌هاي خود را براي توزيع بازي‌هاي رايانه‌اي ارايه كنند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.