سه‌شنبه 23 ژوئن 09 | 13:27

دست هاى پنهان سيا پشت اغتشاشات اخير

نويسندگان دو سايت معروف آمريكايى فرى پرس و كامن دريمز با دلايل مخالفت غرب با انتخاب مجدد محمود احمدى نژاد، در گزارش هاى جداگانه اى از كمك گسترده مالى (حدود 400 ملیون دلاری) سيا (سازمان اطلاعاتى آمريكا) به اغتشاشگران خبر دادند.


در حالى كه در هفته اخیر رسانه هاى عمده كشورهاى غربى با پیگیرى خط تبلیغاتى دلخواه سهامداران صهیونیست خود تلاش بى سابقه اى براى دامن زدن به اغتشاشات در ایران را به نمایش گذاشته اند و همزمان مقامات این كشورها با اتخاذ ژست نگران تضییع حقوق بشر، اظهارات مداخله جویانه صریحى در حمایت از ناآرامى در ایران ابراز مى كنند، برخى از رسانه هاى مستقل و منتقد جریان حاكم در غرب از زوایاى جدیدى از حمایت هاى ویژه این دولت ها از عوامل اغتشاشات اخیر خبر مى دهند و نقش سازمان هاى جاسوسى غربى بویژه سازمان سیا را براى بسترسازى جهت تداوم ناآرامى فعلى فاش مى كنند.
نویسندگان دو سایت معروف آمریكایى فرى پرس و كامن دریمز با دلایل مخالفت غرب با انتخاب مجدد محمود احمدى نژاد، در گزارش هاى جداگانه اى از كمك گسترده مالى سیا (سازمان اطلاعاتى آمریكا) به اغتشاشگران خبر دادند.

سازمان جاسوس آمریکا

سازمان جاسوس آمریکا

پل كریك رابرتز سیاستمدار سابق آمریكایى در پایگاه اینترنتى كامن دریمز مى نویسد: گزارش هاى زیادى وجود دارد كه از كمك مالى دولت آمریكا به بمب گذارى و كشتار در داخل ایران حكایت مى كند. به نوشته رابرتز طبق یكى از این گزارش ها، ژنرال میرزا اسلم بیگ، رئیس سابق ارتش پاكستان روز دوشنبه طى گفت وگوى رادیویى اعلام كرد: اسناد بى چون و چرایى وجود دارد كه ثابت مى كند سازمان سیا، ۴۰۰ میلیون دلار در داخل ایران به منظور بروز یك انقلاب مخملى پس از برگزارى انتخابات، هزینه كرده است. این دیپلمات سابق آمریكایى سپس با اشاره به حمایت آمریكا در پیروزى انقلاب هاى مخملى در گرجستان و اوكراین مى نویسد: قطعاً چنین احتمالى نیز مطرح است كه كاندیداى شكست خورده، یعنى میرحسین موسوى به عنوان اجرا كننده خواسته هاى آمریكا خریدارى شده و پول دریافت كرده باشد.
وى این سؤال را مطرح مى كند كه: «آیا موسوى و یا كاندیداى آمریكا در انتخابات ایران كه به طور سختى نیز شكست خورده است، توسط واشنگتن انتخاب شده تا نقش یك حكمران دست نشانده آمریكا را درایران بازى كند؟»
دستیار سابق وزارت خزانه دارى آمریكا مى افزاید: در صورتى كه از نقطه نظر عاقلانه به انتخابات ایران بنگریم باید از ایرانیان پرسید كه اگر كشور شما از سوى آمریكا و رژیم صهیونیستى به طور مداوم تهدید به جنگ و یا حتى حمله هسته اى شود، آیا شما ترجیح مى دهید كه بهترین مدافع خود را رها كنید و كسى را انتخاب كنید كه از سوى آمریكا و اسراییل ترجیح داده شده است؟ وى سپس خطاب به مدعیان تقلب در انتخابات ایران مى گوید: آیا شما باور مى كنید كه مردم ایران به كسى راى داده باشند كه ایران را به كشورى تبدیل كند كه تحت نفوذ آمریكا باشد؟
همچنین نشریه آمریكایى «امریكن فرى پرس» در گزارشى به قلم دكتر «رافائل جانسون» سردبیر سابق مجله «بارنز ریویو» با اشاره به تحولات اخیر در ایران مى نویسد: از زمانى كه سیا كودتاى شاه علیه محمد مصدق در سال ۱۹۵۳ را حمایت كرد، این سازمان در تلاش ها براى تاثیرگذارى در دولت ایران دخیل بوده است اما امروز میرحسین موسوى، مخالف احمدى نژاد در حال كشمكشى است تابه وسیله اسراییل و آمریكا به مقام ریاست جمهورى نائل شود. جانسون در ادامه گزارش خود با اشاره به آراى ۶۳ درصدى احمدى نژاد، از شیوه مخالفان وى در طرح ادعاى تقلب به عنوان یك تاكتیك قدیمى یاد كرده است كه حزب هایى كه حمایت آمریكا رابه دنبال داشته اند تلاش كرده اند تا از این تاكتیك در گرجستان، اوكراین، ازبكستان، بلاروس، صربستان و بسیارى از جاهاى دیگر استفاده كنند. امریكن فرى پرس در تشریح دلایل مربوط به پیروزى احمدى نژاد در انتخابات اخیر نوشته است: به نظر مى رسد كه حكومت او عادلانه و به لحاظ اقتصادى موفق بوده است، پس چطور او نمى تواند دوباره انتخاب شود؟
نویسنده این گزارش در پاسخ به این پرسش مى نویسد: از سال ۲۰۰۵ براساس آمار سازمان سیا، ایران از نظر اقتصادى سالیانه به طور متوسط ۶ درصد رشد داشته كه بسیار قابل احترام مى باشد. در حالى كه آمریكا حامى تحریم ها علیه این كشور بوده اما نرخ بیكارى این كشور به ۱۲ درصد رسیده كه هم اندازه نرخ بیكارى آمریكا بوده و این درصد به سرعت در حال كاهش است. در این روند، ایران به هجدهمین اقتصاد قدرتمند جهان تبدیل شده است و نكته با اهمیت آن است كه ایران اقتصاد خود را متنوع ساخته و اساساً این كشور از سال ۲۰۰۵ با رشد صنعتى ۵‎/۴ درصد (غیر نفتى) از وابستگى به بخش نفتى دور شده است.
به نوشته جانسون، ایران مابه التفاوت ارزش كالاهاى وارداتى و صادراتى خود را به بالاى ۲۵ میلیارد دلار رساند و همچنین ۱۰۰ میلیارد دلار از ارزهاى خارجى در بانك هاى خود دارد كه بخش عمده اى از آن دلار آمریكاست.
ایران تحت ریاست جمهورى احمدى نژاد از كشورى جهان سومى به یك كشور جهان اولى تبدیل گردید كه نظام جامع آموزش را تكمیل كرده و نرخ باسوادى را به نزدیك ۱۰۰ درصد رساند. جانسون در ادامه مى نویسد: میرحسین موسوى، مردى كه غرب مى گوید پیروز انتخابات شده است از سیاست هایى حمایت مى كند كه با حامیان غربى خود هماهنگى دارد اما این سیاست ها براى مردم ایران نامحبوب است.
موسوى از خط غربى براى ایران حمایت مى كند: تلویزیون غربى آزاد و حذف قوانین اسلامى در كشور. مهم تر از همه، موسوى تمام اشكال بازنگرى در هولوكاست را محكوم كرده است. براساس این گزارش، اینچنین برنامه اى در واشنگتن و تل آویو ایجاد شده است و همنوایى در ایران به عنوان یك كشور و به خصوص در مناطق حومه شهرها ندارد. موسوى در ماه هاى اخیر تشویق هایى از غرب دریافت كرده تا حمله علیه احمدى نژاد را شكل دهى كند.
در این گزارش آمده است: بعد از روش كار یكسانى كه غربى ها در سال هاى اخیر در برابر انتخابات اوكراین و صربستان نشان دادند، این واقعیت كه مبارزه انتخاباتى موسوى با وبسایت هاى انگلیسى زبان و صفحات فیس بوك به پیش مى رود شدیداً اشاره به اقدام گردانندگان غربى دارد.
گزارش فوق نوشت: شكى وجود ندارد كه موسوى به عنوان حفاظى ایجاد شده تا با رئیس جمهور ضد واشنگتن در ایران مبارزه كند. استفاده از شعارهاى مد روز، منتهى به پیروزى در انتخابات نخواهد شد اما موجب دریافت پول و رضایت از غرب خواهد شد. موسوى بخشى از یك برنامه جهانى براى ایران و نزدیك به سیا است. این حقیقت كه غرب این همه پول براى دستكارى در انتخابات هزینه مى كند نشان مى دهد كه دولت آمریكا چقدر هراسان است.
همچنین بنا به گزارش كانتر پانیچ «كنت تایمرمن» از عناصر نو محافظه كار آمریكا روز قبل از انتخابات ایران اعلام كرد كه صحبت هایى از یك انقلاب رنگى در ایران وجود دارد. او در مقاله خود پا را از این هم فراتر گذاشته و نوشته است كه بنیاد ملى دموكراسى در آمریكا میلیون ها دلار براى ایجاد انقلاب رنگى در ایران اختصاص داده است. او مى نویسد: به نظر مى رسد بخشى از این پول به دست گروه هاى طرفدار موسوى افتاده است كه روابطى با گروه هاى غیر حكومتى (NGOs) خارج از ایران از جمله بنیاد دموكراسى آمریكا دارند.

سخنگوی وزارت خارجه: غرب براى اغتشاشات ایران ستاد جنگ روانى تشكیل داده است

همچنین حسن قشقاوى با تاكید بر اینكه هم اكنون ستاد جنگ روانى در CNN و BBC فعال شده،   شبكه هاىBBC فارسى و صداى آمریكا را فرزندان معنوى نتانیاهو و لیبرمن توصیف كرد كه قصد دارند در جهت تضعیف انسجام ملى و تجزیه ایران اسلامى گام بردارند.    وى در این نشست خبرى ضمن تبریك حضور پرشور مردم در انتخابات اخیر ایران،   مشاركت ۸۵ درصدى مردم ایران در این رابطه را ثبت یك ركورد بى  سابقه خواند.   به گزارش مهر،  قشقاوى از برگزارى نشستى داغ با حضور نمایندگان وزارت خانه متبوعش و اعضاى كمیسیون امنیت ملى و سیاست خارجى مجلس شوراى اسلامى در خصوص تحولات اخیر خبر داد و افزود:   در این نشست ابعاد مختلف مداخلات برخى كشورهاى غربى در انتخابات ایران در حوزه هاى سیاسى،   رسمى،   اطلاعاتى – امنیتى و رسانه اى در حال بررسى است.   سخنگوى دستگاه دیپلماسى كشور با ابراز تاسف از دخالت هاى نا به جاى برخى كشورهاى غربى در امور داخلى ایران ادامه داد:   متاسفانه شاهد بودیم كه طى روزهاى اخیر برخلاف هنجارهاى شناخته شده بین  المللى بسیارى از كشورهاى اروپایى و آمریكا به جاى دعوت مردم به ساز و كارهاى دموكراتیك و تاكید بر سازوكارهاى قانونى از اغتشاشگران حمایت كرده  اند و جالب اینكه در اظهار نظرات مقامات غربى حتى یك جمله در دعوت از مردم براى پیگیرى مطالبات شان در چارچوب هاى قانونى مشاهده نشده است.   وى با یادآورى چندین باره این نكته كه هواداران كاندیداها جزئى از پیكره ملت ایران بوده و حساب آن ها از اغتشاش  گران جداست،   تصریح كرد:   ترویج آنارشیسم از سوى دولت ها و رسانه هاى غربى در فضاى داخلى كشورهاى دیگر به هیچ وجه پذیرفتنى نیست.
سخنگوى وزارت خارجه با بیان اینكه اسنادى در خصوص كارشكنى رسانه هاى غربى در امور داخلى ایران در دست است،  اظهار داشت:  حجم خشونت  ها پس از كشته شدن چند نوجوان در فرانسه بسیار بالا بود اما آیا CNN و BBC براى آن مساله هم برنامه  اى داشتند؟ این یك حقیقت است كه امروز شبكه CNN آموزش هك كردن سایت هاى اینترنتى،  دولتى و خبرگزارى  هاى معتبر ایرانى همچون ایسنا را مى دهد. وى در پاسخ به سؤالى دیگر درباره احتمال مشاركت ایران در اجلاس گروه ۸ در خصوص افغانستان گفت:  براى شركت در این اجلاس دعوتنامه  اى به وزیر خارجه ایران تقدیم شده كه وى تصمیمات لازم را براى شركت و یا عدم شركت تا اواخر هفته  جارى اتخاذ خواهد كرد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.