به گزارش تریبون، سایت خبری الف قصد دارد در روزهای پایانی سال ۸۸ نسخهی جدید نرمافزاری خود را ارائه دهد.
وب سایت الف با درج این خبر توضیحاتی در مورد نرم افزار جدید ارائه نمود. چیزی که بیش از همه مورد توجه قرار میگیرد جنبه های وب دویی این سایت است. اضافه نمودن امکاناتی از قبیل ایجاد حساب کاربری، نوشتن مطالب دلخواه و مقالات در صفحهی شخصی، امکان ارتباط با دیگر کاربران و ایجاد حلقههای دوستی، استفاده از امکانات سایت با حساب کاربری مخصوص به خود و …
به نظر میرسد با این تغییرات سایت الف از حالت سایتهای معمولی خبری خارج شود و به سمت شبکههای اجتماعی برود.
سایت الف پیش از این نیز گوی سبقت را از دیگر وب سایت های خبررسانی در زمینه ی ایجاد ارتباط با کاربران ربوده بود. در نظر گرفتن امکاناتی از قبیل مشارکت دادن آن ها در نظردهی و امتیاز دادن به نظرات و پاسخ گویی به نظرات دیگر کاربران.
شبکههای اجتماعی یا به اصطلاح «وب دویی» کاربر محور هستند و مدیریت در محتوا و نحوهی پیشبرد بحثها کمتر اتفاق میافتد. در عین حال بنا بر تجربه میتوان پیشبینی کرد علاقهی کاربران برای مراجعه به سایت های وب دویی و فعالیت در آن ها افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
علیرغم این ویژگی مثبت، شبکه های اجتماعی از دیر باز با بی مهری مسئولین آی تی و فیلترینگ ایران مواجه شده اند. به طوری که اگر چه ابتدا کمی آن را تحمل کرده اند اما در نهایت با فیلتر کردن آن به صورت کلی، خیال خود را راحت می کنند. این در حالی است که محتوای شبکه های اجتماعی و وب دویی به علت کمبود نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی و متعهد در فضای اینترنت، اغلب در دست جریان مخالف قرار داشته و دارد؛ که این امر توجیهی جهت مسدود کردن دسترسی به این سایت ها شده است. سایت هایی از قبیل فرندفید، فیس بوک، توییتر، دیگ، فلیکر، یوتیوب و … از این دسته اند.
هر چند باید در نظر داشت ضربات سختی از این سایت ها به خصوص در سال اخیر بر جریان خبررسانی داخلی صورت پذیرفته است و منبعی بسیار قوی برای دروغ پراکنی مخالفان جمهوری اسلامی قرار گرفته اند و از سوی دیگر تصویری بسیار مخدوش از ایران و اتفاقات جاری آن برای جهانیان روایت کردند؛ اما قطعا راه مواجهه با این پدیده و نحوه ی برخورد با شبکه های اجتماعی در آینده این چنین نخواهد بود و فیلترینگ دردی را دوا نخواهد کرد؛ بلکه به نظر می رسد با ترغیب استفاده از اینترنت توسط متن جامعه و قشرهای مختلف مردم و کشیدن آن ها به نت و شبکه های اجتماعی فضای این بخش از جامعه ی امروزی را به واقعیت نزدیک تر خواهد شد و دیگرنیازی به مسدود کردن دسترسی به اغلب این سایت ها از بین خواهد رفت.
Sorry. No data so far.