شنبه 06 مارس 10 | 23:06

راه ۴۴منتشر شد

چهل و چهارمين شماره مجله فرهنگي – تحليلي راه مشتمل بر پرونده هايي درباره “جشنواره فيلم فجر” و “عملكرد نخبگان در زمان جنگهاي جمل و صفين و برخورد اميرالمومنين” با آنها منتشر شد.


raahبخش “جبهه فرهنگی” كه در این شماره راه بر دیگر بخش های آن مقدم شده، با گفتگویی با هادی علی اكبری درباره فعالیتهای شبانه روزی در مسجد الجواد تحت عنوان ماجراهای مسجد شبانه روزی” آغاز می شود. در این بخش همچنین گفتگوهایی شده با جواد اردكانی و همچنین انسیه شاه حسینی كارگردان فیلم سینمایی “پنالتی.”
“آرزوی حكومت بی دردسر” هم عنوان مقاله ای است از رضا زاده محمدی درباره انتخابات ریاست جمهوری و آخرین صف بندی های پس از انقلاب.
در بخش تاریخ این شمار راه هم دكتر منتظر القائم دكتر سوزنچی و حجت الاسلام همازاده در گفتگوها و مقالاتی به بررسی دوره فتنه در زمان امیرالمومنین و برخورد ایشان با فتنه گران و دیگر نخبگان پرداخته اند. “می‌خواهند مهر هواداری انقلاب به آنها نخورد”، “پس از صبر و مدارا…” و “در صفین با علی در کربلا برحسین” عناوین این مطالب هستند.
“كركس‌های یاس” كه در بخش هنر این شماره راه چاپ شده تحلیلی است درباره شعر امروز به قلم نعمت الله سعیدی. ادامه دست نوشته های حجت الاسلام و المسلمین جهانشاهی از زندان انفرادی اوین هم با عنوان “با فساد كنار آمده‌ایم” در صفحه 44 راه 44 چاپ شده است.
“ترازوی بومی فساد” و “فساد رسمی” دو یادداشت اقتصادی است كه در بخش اقتصاد این شماره راه به چاپ رسیده اند.
موضوع این دو مقاله روزنه های فساد در نظام بودجه ریزی و شاخص های سنجش فساد در ایران است.
پرونده علوم اجتماعی در این شماره راه با مقاله ای از حسین باقری با عنوان “مسئله مغلوب محتوا” درباره نظام آموزشی دبیرستانها و دانشگاههای ایران آغاز می شود.
“نخبگان و عوام، مرکز و پیرامون، بالا و پایین” عنوان میزگردی است دانشجویی درباره “انتخابات و علوم اجتماعی”. “جامعه‌شناسی با عینك سرمایه‌داری” هم عنوان میزگردی است با حضور دكتر فیاض و دكتر آشتیانی درباره آینده علوم اجتماعی در ایران.
اما در پرونده “جشنواره فیلم فجر “رضازاده محمدی، نعمت الله سعیدی مهدی خالقی، علیمحمد مودب و وحید جلیلی در یادداشتهای: “واقع گرایی بی داستان، ذهن گرایی با داستان، “ماجراهای اتل و متل”، “وقتی جای طلبکار و بدهکار عوض می شود”، “ما شاه تان بودیم چه کیفی می داد” و “روشنفکری و جداییش از مردم” جشنواره فیلم فجر را نقد كرده اند.
در بخش “جهان” این شماره راه محمدسرور رجایی با مقاله ای درباره اسرای روس مسلمان شده در افغانستان با عنوان “ابرقدرتی كه بود…” حضور دارد. “پیروزی در سرزمین طایفه‌ها” هم خلاصه ای است از سخنرانی دكتر اسداللهی درباره دلایل شكل گیری جایگاه كنونی حزب الله در لبنان. “ولایت یهود و نصارا را پذیرفته‌اند…” دیگر مقاله بخش جهان این شماره راه عنوان ترجمه یكی از سخنرانی های شهید حسین الحوثی رهبر جنبش الحوثی یمن است.
“سوگنامه‌ای برای مزارهایی هایی كه شهید شدند” تحلیلی است درباره یادمانهای نصب شده از طرف خانواده های شهدا بر سر مزار آنها. این تحیلی به بهانه اقداماتی كه برای یكسان سازی قبور شهدا انجام می شود به رشته تحریر درامده است.
در ادامه این شماره مجله راه، “قرآن كتاب درسی بچه‌هاست” پرونده ای است درباره مدرسه علمیه حضرت مهدی به سرپرستی حجت الاسلام نظافت كه با روشهای نویی اداره می شود.
“توضیح‌المسائل ژاپنی می‌خواست… نداشتیم” هم عنوان گفتگویی است با مدیر انتشارات بین المللی انصاریان درباره انتشار كتاب به زبانهای غیرفارسی.
“30 كیلومتر تا نصف جهان” هم گزارشی از سفر علی نورآبادی به روستاهای اصفهان است كه در معیت گروههای بسیج سازندگی صورت گرفته است.
برای تهیه نشریه می توانید با شماره های ۰۲۱۶۶۹۶۸۸۹۷و ۰۲۱۶۶۹۶۸۸۹۸ و 09356339825 تماس بگیرید. اگر ساکن شهر تهران هستید می توانید راه را از یکی از این دکه ها تهیه کنید. برای یافتن مراکز توزیع راه در شهرستانها اینجا کلیک کنید. برای اشتراک راه اینجا کلیک کنید.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.