تریبون مستضعفین – نورزاده – سخنان رئیس جمهور کشورمان، دکتر محمود احمدینژاد در مجمع عمومی سازمان ملل بازتاب گستردهای در رسانههای جهان داشت. روزنامه اسرائیلی هاآرتز در مقالهای با عنوان «درسهائی برای دنیای آزاد» به بررسی وضعیت افکار عمومی و نسبت آن با نظرات دولتهای آمریکا و اسرائیل پرداخت.
کارلو استرنگر، نویسنده روزنامه اسرائیلی هاآرتز با اشاره به نگاه منفی افکار عمومی جهان به اسرائیل، سرمایهگذاری بیشتر برای تغییر این وضعیت را خواستار شد.
هاآرتز پس از توضیح کوتاه و بدون اشاره به جزئیات سخنان احمدینژاد، با توجه به تأثیر منفی آشکار شدن واقعیات، پیشنهاد میکند که باید بر روی افکار عمومی بیشتر کار شده و دانشگاهها و مؤسسات هنری، بخشهای قضائی و … وارد ماجرا شده و با تأثیرگذاری بر روی افکار عمومی، برداشت «دنیای آزاد» از حقیقت را حفظ کنند. تازه پس از خواندن این مقاله است که متوجه میشویم منظور هاآرتز از دنیای آزاد، به طور خاص اسرائیل است! کشوری که مبنای آن جعل تاریخ بوده و با تکیه بر زر و زور و تزویر بنا شده است.
این مطلب که در سایت این روزنامه اسرائیلی منتشر شده، به این موضوع اشاره میکند که بسیاری از مردم آمریکا گمان میکنند که اوباما مسلمان است و در آمریکا متولد نشده است. البته واقعیت این است که این ادعا را رسانههای حامی صهیونیزم با توجه به سرمایهگذاری فراوان بر روی اسلامستیزی برای بدنام کردن اوباما آن را طرح کردند. رسانههائی مانند «فاکس نیوز» روپرت مورداک یهودیتبار، که سخنگوی همین جهان آزاد هستند، این موضوع را در ایالات متحده مطرح کرده و مدتها بر روی آن مانور دادند و برخی رسانههای کشورهای اسلامی هم فریب خورده و گمان کردند به راستی اوباما «با ما» است. اما در این مقاله این جعل خبری به دشمنان صهیونیزم و اسرائیل نسبت داده میشود!
به نوشته این مقاله 30 درصد مکزیکیها و 43 در مصریها آمریکا را مسئول واقعه 11 سپتامبر میدانند و هاآرتز بر این نکته تأکید دارد که ایالات متحده و اسرائیل باید سرمایهگذاری بیشتری در زمینه رسانهای داشته باشند تا از تخریب افکار عمومی جلوگیری کنند. آن گونه که هاآرتز میگوید، دادههای واقعی نشان میدهد که بیشترین زمان تأثیرپذیری بین دبیرستان و کالج است؛ تمرکز بر روی این دوره میتواند تأثیر مهمی داشته باشد و البته تأکید مقالهنویس هاآرتز بر روی این دوره، برای ایرانیان چندان پوشیده نیست. نگاهی به رسانههائی که جوانان این سنین را مخاطب قرار دادهاند، به خوبی سرمایهگذاری گسترده غرب را در این زمینه نشان میدهد.
Sorry. No data so far.