تریبون مستضعفین – دکتر محمدصادق کوشکی در واکنش به عملکرد ضعیف و بعضا اشتباه صدا سیما به بررسی برخی از علل و دلایل این امر پرداخت. خلاصهی این نکات بدین شرح است:
سازمان صدا و سیما چند اپسیلون رشد کرده است. اما این رشد خیلی آهسته است؛ و گیرهای بنیادی سازمان همچنان پابرجاست. بخش زیادی از نیروهای انسانی سازمان با مبانی انقلاب سازگار نیستند. مدیران سازمان (مدیران ارشد) به شدت روحیه کارمندی دارند. اصلا اهل جسارت و نوآوری نیستند. به دنبال آنند که خودشان رشد کنند. و این باعث تنگ نظری در آنها شده است.
به نوعی میتوان گفت که اصلا انقلاب به سازمان صدا و سیما صادر نشده است!
این مشکلات مشکلات اصلی سازمان است و بقیه موارد ناشی از اینهاست.
برای مثال برنامههای مذهبی برنامههایی کممایه و اجباری هستند. (از لحاظ سادهزیستی، تلاش، روحیه جهادی و … در طرف مقابل اشرافیت و دنیاپرستی، بیحجابی، سکس پنهان و روابط نامشروع، موسیقی، عدم وجود حیا و عفت، تمسخر عفت و حیا و …)
همچنین متاسفانه شاهدیم که کیفیت فرهنگی افراد به شدت نزول داشته است؛ به عنوان نمونه زبان فارسی در صدا و سیما حتی در بین مجریان نیز مشکل زبانی هست، سریالها به شدت نزول کرده است، برنامههای کودکان نسبتی با انقلاب ندارد. شده است رقص و آواز و …، بدیهیات انقلاب تحریف شده است. مثلا جنگ و انقلاب! حقایق کج و نادرست نشان داده میشود. باید به طور اتفاقی شاهد تولید برنامهای چون «راز» و از این دست برنامهها باشیم! عدم وجود نقد جدی و نقد سیاسی و …
شورای نظارت خنثی عمل میکند
شورای نظارت بر صدا و سیما که از سوی سران سه قوه تشکیل میشود خنثی است.
حرف آخر را آگهیهای بازرگانی و یک نیمه مافیا در عرصه آگهیهای بازرگانی میزنند. برای مثال تبلیغ کالاهای خارجی در صدا و سیما؛ که رهبری هم گفتند نشود و باز هم شاهد آنیم که این کار میشود. افرادی از این طریق میلیاردر شدهاند.
راهکارهای پیشنهادی
افزایش نظارت جدی و موثر بر مدیران سازمان.
برقراری حاکمیت اتاقهای فکر از سوی نخبگان بر عرصههای سازمان.
اگر برنامهای در مورد جنگ و انقلاب ساخته میشود این برنامه به تصویب یک عده از تاریخ نگاران جنگ و امثال ایشان برسد و همینطور جمعی از نخبگان متدین نظارت بر برنامهها داشته باشند و همینطور نظارت بر تولید برنامهها.
افزایش حجم شبکهها منوط به افزایش کیفیت شبکههای فعلی باشد.
Sorry. No data so far.