نویسنده وبلاگ حدیث نفس ، در نوشتهای با عنوان «چه خبر بود در بیروت»، به سفر ريسجمهوری به لبنان، استقبال پرشور مردم لبنان از وی و سخنان شجاعانه دبیرکل حزب الله لبنان پرداخته است.
چه خبر بود در بیروت!
کجایی امام عزیز که مانور عزت اسلام را ببینی؟!
آن طلبهی جوان یک لا قبایی که آمده بود پیشت در جماران و به او وعدهی پیروزی داده بودی، میزبان یکی از بسیجیهایت بود و این میزبانی، عروس خاورمیانه را به رقص آورد و دنیا را به هم ریخت!
انسان افسردهی غربی که در این روزگار حتی از محبت به مادر و همسر و فرزندش هم محروم است، متحیر مانده که این محبت و علاقهی یک ملت به رئیس جمهور یک کشور دیگر چطور امکان دارد؟!
گاردین تیتر زده:
Mahmoud Ahmadinejad welcomed as hero in Lebanon
و روزنامهی فرانسوي «اکسپرس» مینویسد «قرن ۲۱ كه قرار بود دوران غلبهی ليبراليسم و ارزشهاي غربي باشد، وضعيتي غيرمترقبه پيدا كرده است و اسلام تبديل به چالش بزرگ در برابر غرب شده ».
***
نقل است که امیرالمومنین علیه السلام مالک را که به جای محمد بن ابی بکر به مصر فرستاد، به محمد (که در حکم فرزندش بود) فرمود (نقل به مضمون): تو هم خوبی! اما چه کار کنم، مالک فرق دارد! مالک این طوری است که بدون اینکه از من بپرسد، همان کاری را میکند که اگر از من میپرسید میگفتم بکند.
صحبتهای دیشب سیدحسن که با صداقت و صراحت عجیبی همراه بود، آدم را یاد مالک اشتر نخعی میانداخت.
«من از سال ۱۹۹۲ ميلادي كه در اين مسئوليت هستم شهادت ميدهم كه ايراني كه هميشه از ما حمايت كرده و خواهد كرد، هیچ وقت از ما نخواست برایش موضعی بگیریم، هيچ روزي به ما دستور نداد، بلكه ما بوديم كه هميشه درخواستي از ايران داشتيم، حتی در برابر این همه حمایتهایش تشکر هم از ما نخواسته…»
«طرح ايراني درباره فلسطين همان چيزي است كه ملت فلسطين از ۶۰ سال پيش تاكنون ميخواهد و اين موضع امام خميني (ره) و تصميم و خواست امام خامنهاي است و گناه احمدينژاد اين است كه اين موضع و اين ديدگاه را در سراسر جهان با شفافيت و صلابت و شجاعت بيان ميكند…»
«ايران بزرگترين ضمانت مقاومت و مستضعفان است و ما بايد اين نعمت را شكرگزار باشيم…»
«ما به ايمان عميق خود به ولايت فقيه افتخار ميكنيم؛ ولايت فقيه عادل، حكيم و شجاع…»
***
این فایل صوتی، گفتگویی است میان مالک و عمار از سریال امام علی(ع).
– …مالک! علی بیش از همهی ما تو را دوست دارد.
– ای کاش قادر بودم علی را به روزگاری ببرم که مردمش قدر همچون او را میدانستند.
– میرود مالک! میرود!…
Sorry. No data so far.