شنبه 16 اکتبر 10 | 14:29

حقوق هزار دلاری برای انتخاب دین یهود در عراق!

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستى در اقدامى برنامه‏ ریزى شده، تبلیغات گسترده‏اى را با هدف جذب جوانان مسلمان عراقى به دین یهود آغاز کرده است.


بنیامین بن الیعازر که پیشتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستى بوده است، با تأسیس یک مرکز خیریه در عراق، تبلیغات گسترده‏اى را براى جذب جوانان عراقى به دین یهود آغاز کرده است.

بن الیعازر با هدف ترغیب و تطمیع جوانان مسلمان کشور عراق اعلام کرده است که به افرادى که دین یهود را به جاى دین اسلام قبول کنند، ماهیانه 1000 دلار حقوق پرداخت می کند.

پیش از این نیز مرکز پژوهش‌های عراقی “دار بابل” در گزارشی مفصل به بررسی عملکرد سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی در کشور اشغالی عراق پرداخته و جزئیات دقیق و حیرت‌آوری از حضور جاسوسان صهیونیست در این کشور و هویت آنها را ذکر کرده بود که بر اساس این گزارش، “بنیامین بن الیعازر ” وزیر زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی، مأموریت نظارت بر هیأت‌های مذهبی یهودی – صهیونیستی و انتقال آنان از نقاط مختلف جهان به این کشور و ایجاد پایگاه‌های صهیون – مسیحی در آن را بر عهده دارد.

گفته می شود که دولت عراق نیز تعهد کرده است که امنیت بازدیدکنندگان یهودی از بدو ورود به عراق تا زمان خروجشان از این کشور را تضمین کند.
بر اساس این گزارش، بازدیدکنندگان یهودی مستقیماً از فرودگاه تل‌آویو به فرودگاه نجف سرازیر می شوند و جالب این است که امنیت این فرودگاه نیز در دست نیروهای آمریکایی است.
بر اساس گزارش این مرکز مطالعاتی، پس از آنکه یهودیان از آفریقا و اروپا به اسرائیل آورده می شوند، از آنجا با خطوط هواپیمایی عربی به عراق و از آنجا به مکان های دینی یهودی و مسیحی در این کشور منتقل می شوند.

بن الیعازر، از یهودیان عراق و متولد بصره است و زبان مادری وی نیز عربی است و در حال حاضر، اصلی ترین صحنه گردان نفوذ صهیونیست ها در عراق به شمار می آید.

بنیامین بن الیعازر که در سال ۱۹۵۰ میلادی، وارد سرزمین های اشغالی شده و در مناصب مهمی از جمله معاونت نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، وزارت جنگ، وزارت امور زیربنایی، وزارت ارتباطات و وزارت مسکن خدمت کرده، از سال ۱۹۸۴ میلادی، عضو کنیست (پارلمان رژیم صهیونیستی) بوده است و هم‌اکنون نیز عضو ۱۸امین دوره کنیست از حزب کارگر و وزیر کنونی صنایع، تجارت و کار این رژیم در دولت ائتلافی بنیامین نتانیاهو است.
وی علاوه بر فعالیت در عرصه دینی و فرهنگی کشور عراق، در عرصه اقتصادی و تجاری نیز فعالیت بسیار گسترده ای دارد.
برخی شنیده ها حاکی است مبلغ صادرات رژیم صهیونیستی به عراق بویژه در طرح های زیربنایی و بازاریابی، سالانه بالغ بر 300 میلیون دلار است که اکثر آنها بطور غیرمستقیم زیر نظر بن الیعازر اما از طریق دلال های متعدد انجام می گیرد.
همچنین گفته می شود 21 شرکت امنیتی صهیونیستی، دفاتری را در بغداد و اقلیم کردستان گشوده اند که زیر نظر دلالان عرب و بیگانه اداره می شود و علاوه بر این 34 شرکت تجاری صهیونیستی در پایتخت عراق و دیگر استان های این کشور فعالیت خود را آغاز کرده اند که اکثر آنها در حوزه مخابرات، تولید اتوبوس و مینی بوس، تجهیزات کشاورزی و آبیاری، صنایع نفتی و زیرساخت ها فعالیت دارند که دو شرکت از این 34 شرکت، رسماً اسرائیلی هستند و صادرات مستقیم به عراق دارند.

یک شرکت اسرائیلی نیز با حضور در مناقصات نفتی کرکوک، 10 درصد نفت این منطقه را به اسرائیل منتقل می کند.
علاوه بر بنیامین بن الیعازر، به عنوان برجسته ترین صهیونیست فعال در عراق، مسؤولان صهیونیستی دیگری از جمله “آمنون لیبکین شاحاک” رئیس استبق ستاد کل نیروهای مسلح این رژیم و وزیر اسبق مخابرات در کابینه ایهود باراک، “یوزف پاتریزکی” وزیر اسبق زیرساخت های این رژیم به عنوان مسؤول پیگیری بازسازی خط لوله نفت کرکوک – موصل – حیفا و “مارک زال” وکیل آمریکایی تبار حزب لیکود، از جمله مسؤولان رژیم صهیونیستی هستند که فعالیت های گسترده ای در عراق دارند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.