به گزارش واحد مرکزی خبر،حجت الاسلام و المسلمین محمدیان در مراسم پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه شهید بهشتی افزود: متاسفانه نظام آموزشی امروز وقت جوانان ما را ضایع میکند به صورتی که دانشجویان در دوره کارشناسی حدود۱۱هزار ساعت اوقات فراغت دارند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از رسالتهای دانشگاهها، حل مشکلات بخشهای مختلف جامعه است ولی گاهی اوقات اشباع کاذب در قسمتهای مختلف جامعه و گاهی نیز نتیجه مطلوب ندادن مراجعه به دانشگاه، سبب شده که جامعه به دانشگاهها مراجعه نکند.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نظام گزینش دانشجو را ناکار امد دانست و گفت: جوانان برای ورود به دانشگاه چنان اضطرابی را متحمل می شوند که تا سالیان متمادی باید تبعات ان را همراه داشته باشند.
وی با انتقاد از کنکور و تبلیغات وسیع برای کنکور و تست زنی گفت: استعدادهای برتری بودند که فقط به دلیل کنکور از رسیدن به دانشگاه محروم شدند و یا بدلیل این نظام غلط، پس از ورود به دانشگاه با افت تحصیلی و بی انگیزگی مواجه شده اند.
وی با اشاره به این که هم اکنون ورود به دانشگاه سخت شده است گفت: در حال حاضر فارغ التحصیلی در دانشگاهها آسانتر از ورود به ان است درحالی که این امر باید برعکس باشد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان گسست بین دانشجویان و خانوادهها را از دیگر تبعات نظام آموزشی کنونی بیان و اضافه کرد: دانش اموز تا پایان تحصیلات دبیرستان همراه خانواده است اما با ورود به دانشگاه ارتباط خانوادهها تقریبا قطع میشود در حالی که دانشگاه هیچگاه نمی تواند خلا عاطفی خانواده را پرکند.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با تاکید بر طراحی شیوه های جدید در دانشگاه ها برای حل مشکلاتشان گفت: با راه اندازی اتاق های فکر دردانشگاه ها، مسئولان و دانشجویان می توانند مشکلات خود را حل کنند و در این مورد نباید منتظر نسخه وزارتخانه باشند بلکه باید خود پیشقدم شوند.
Sorry. No data so far.