شنبه 30 اکتبر 10 | 11:26

کاهش مخاطبان شبکه‌های فارسی زبان

ماهانه ویژه بخش برون مرزی رادیو و تلویزیون آمریکا در گزارش اخیر خود از سرمایه گذاری های سنای آمریکا بر رادیو و تلویزیون های برون مرزی فارسی زبان آمریکا پرداخته و عنوان می سازد که ارتباط با مخالفان و طرد شدگان همچنین در راهبرد های شبکه های فارسی زبان قرار دارد.


نشریه foreign service journal می نویسد: با توجه به خلا حضور آمریکا در ایران و عدم روابط با این کشور،رسانه های اجتماعی نقش بسیار مهمی را ایفا می نمایند.در این بین ایران با جمعیت جوان و فرهیخته اش پایگاه مناسبی برای اشاعه نیات آمریکا است.

بر اساس این گزارش، به دنبال شکست دولت اوباما در تعامل با دولت ایران،کاخ سفید اخیرا تصمیم گرفته است تا با تمرکز بر موضوع تحریم ها به نبرد با دولت ایران بپردازد.با توجه به اینکه اقدام نظامی بر علیه ایران نیز غیر ممکن شده است،گزینه نبرد نرم در اهداف عالیه پخش برنامه های برون مرزی ویژه ایران قرار دارد.

بر اساس آخرین آمار ارائه شده بخش فارسی صدای آمریکا بودجه ای معادل 10 میلیون دلار را برای راه اندازی شبکه پی ان ان (فارسی) به خود اختصاص داده است.این شبکه دارای 63 کارمند تمام وقت می باشد.رادیوی فردا نیز با بودجه ای معادل 6.3 میلیون دلار دارای 63 کارمند ثابت می باشد.
در این بین شبکه “پی ان ان” بنا بر ادعای مسئولان آمریکایی تا این اواخر سکوی سلطنت طلبان مخالف نظام ایران بوده است.در این رابطه مدیر رادیوی اروپای آزاد /فردا می گوید:هدف ویژه برنامه ها رسیدن به مخالف نظام ایران می باشند.

“فارین سرویس جورنال” در ادامه از تدارک همه جانبه بخش برون مرزی صدای آمریکا با راه اندازی سرویس های ویژه در iPhone ,Google phone خبر می دهد که از ساعت شش بامداد تا نیمه های شب برنامه دارند.همچنین انتقاد از نظام ایران با برنامه های طنز چون پارازیت و پس فرادا هم اکنون در حال پخش از بخش تصویری صدای آمریکا و رادیو فردا می باشند.
بر اساس آخرین نظر سنجی های صورت گرفته مخاطبان شبکه های صدای آمریکا و پی ان ان به طور چشمگیری کاهش یافته و از 2.5 ملیون نفر به 1.8 ملیون نفر تقلیل یافته است.

این هفته نامه در انتها راهبردهای شبکه های فارسی زبان آمریکایی را چنین عنوان می دارد:
*نگاه دقیق به تحولات ایران و منطقه . استفاده از خبرنگاران ماهر به ویژه برای پوشش رویداد های ویژه چون انتخابات سال 2009.
*تلاش برای غلبه بر فیلترینگ ایران و رسیدن امواج به مخالفان.در این راه هم اکنون تصاویر و صدا از طریق شش شبکه ماهواره ای پخش می گردد.خلل در پخش برنامه های تلویزیون دولتی ایران نیز مد نظر باشد.
*پی گیری نحوه دسترسی بهتر و بیشتر ایرانیان به اطلاعات و مصاحبه با مخالفان.در این بین دولت و سنای آمریکا موافق با ادامه برنامه های بهتر می باشند و از آن ها حمایت می کنند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.