جمعه 19 مارس 10 | 13:38

شیخ‌طادی: مدیریت فرهنگی از فیلم ضدصهیونیستی دفاع نکرد

این كارگردان که فیلم ضدصهیونیستی «شكارچي روز شنبه» را در کارنامه دارد، سال 88 را براي خود سالي مصيبت‌بار قلمداد كرد و گفت: سال 88 براي من سال بي‌مهري بود. دو مصيبت را متحمل شدم يكي براي فيلم مذهبي‌ام و ديگري براي فيلم ضدصهيونيستي و ضدنژاد پرستي‌ام. مديريت فرهنگي كشور از فيلم ضد صهيونيستي «شكارچي شنبه» دفاع نكرد!


klkkiبرخی از سینماگران نیز امسال را سال خوشایندی برای خود نمی‌دانند. از آن جمله، پرويز شيخ طادي است که یکی از فیلمهایش بعد از 4 سال رفع توقیف شد اما با اکرانِ نامطلوب مواجه شد و فیلم دیگرش نیز به قول خودش مدافع نداشت. این کارگردان به فارس گفت: متأسفانه در سال‌هاي اخير هم فيلمسازها كم‌كاري كرده‌اند و هم در مديريت فرهنگي كشور، در اين سال‌هاي اخير يك نوع رخوت و كم‌توجهي و بي‌تفاوتي شكل گرفته كه به نفع فرهنگ كشور نيست و به همين دليل فيلم‌هايي را كه در دهه‌هاي 60 و 70 شاهد آن‌ها بوديم، در اين سال‌ها شاهد نيستيم و اين مشكل در تلويزيون هم ديده مي‌شود.
کارگردان «سینه‌سرخ» ادامه داد: مديريت فرهنگي كشور بايد فاصله بين سينماگران را كم كند و خط‌‌كشي‌هاي صورت گرفته را از بين ببرد.
اما این كارگردان که فیلم ضدصهیونیستی «شكارچي روز شنبه» را در کارنامه دارد، سال 88 را براي خود سالي مصيبت‌بار قلمداد كرد و گفت: سال 88 براي من سال بي‌مهري بود. دو مصيبت را متحمل شدم يكي براي فيلم مذهبي‌ام و ديگري براي فيلم ضدصهيونيستي و ضدنژاد پرستي‌ام. مديريت فرهنگي كشور از فيلم ضد صهيونيستي «شكارچي شنبه» دفاع نكرد!
وي ادامه داد: مصيبت دوم؛ اين بود كه تهيه‌كننده‌هايي كه خودشان مسلمان هستند و مدعي طرفداري از فيلم‌هاي ارزشي و آرماني، با فيلم «سينه سرخ» رفتار ناشايستي داشتند. فيلمي كه احساس نزديكي به خدا را در انسان زنده مي‌كند و به نوعي بازگشت به فطرت است اما به بدترين شكل اكران شد.
شيخ طادي در ارتباط با موضوع شكارچي روز شنبه خاطر نشان كرد : من در حين ساخت اين تله فيلم خيلي مايل نبودم قصه آن لو برود ، اما در حال حاضر كه ساخت ان به اتمام رسيده بايد بگويم ماجراي اين تله فيلم به يك قوم نژاد پرست صهيونيسم ضد يهود برمي گردد كه تمام بهانه آنها سوء استفاده از كتاب تورات است . آنها احكام خدا را تحريف مي‌كنند و درواقع مي توان گفت كه مفسران دروغين تورات هستند.
اين كارگردان در ادامه افزود : ما توانستيم يك فيلم با هويت بسازيم كه در آن از تمامي اسناد حقيقي استفاده كرديم و مي‌توانيم اسناد جمع آوري شده اين تله فيلم را در قالب يك لوح فشرده پس از اتمام جشنواره در اختيار مردم قرار دهيم .
در اين فيلم بازيگران ديگري چون دارين حمسه ، اميريل ارجمند، مهدي فقيه، محمود راسخ فرد و بازيگران كودكي چون محمدجواد جعفرپور و مبينا كريمي نيز علاوه بر بازيگران ياد شده به ايفاي نقش پرداخته اند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.