سه‌شنبه 16 مارس 10 | 01:50

راه 45 منتشر می شود

سربازان اصل 110 – درباره آیت‌الله بهجت (عرفان سیاسی در سلوک آیت‌‌الله بهجت)، شهید شوشتری، خانم طاهایی موسس مکتب نرجس و حجت الاسلام فاکر – عرفان سطنتی علیه عقلانیت فقاهتی – از نقد روشنفكرى تا آسيب شناسى تجددستيزى- صور برزخی انتخابات دهم- نگاهی به تاریخچه مواضع روشنفکرترین زن ایران- جبهه فرهنگى سايبر، سالى كه گذشت – مردم روستا يكى مثل خودشان مى خواهند و …


شماره 45 ماهنامه راه منتشر می‌شود

شماره 45 ماهنامه راه منتشر می‌شود

گزیده‌ای از پیام‌های نوروزی حضرت امام مطلع این شماره راه است.  در ادامه نیز گزیده ای از سخنان رهبر انقلاب در سال 1388 در قالب گزارش خبری چاپ شده است. سپس یادداشتی را می‌خوانیم درباره هنرمندان انقلاب و مطالبات رهبری در سال 1388 با عنوان «سربازان اصل 110» .
بخش «یادمان» این شماره راه حاوی نوشتارهایی است درباره آیت‌الله بهجت (عرفان سیاسی در سلوک آیت‌‌الله بهجت)، شهید شوشتری (مثل پدر بود…)، خانم طاهایی موسس مکتب نرجس (با زبان هنر ما را جذب می‌کرد) و حجت الاسلام فاکر(حکم امام را در کفنم بگذارید)
بخش «علوم انسانی» این شماره راه با مطلبی تحت عنوان «عرفان سطنتی علیه عقلانیت فقاهتی»  آغاز می‌شود که خلاصه مباحثه‌ای است بین دكتر يوسف (رئيس شاخه خراسان انجمن جامعه شناسى ايران) و دكتر ابراهيم فياض (استاد يار گروه مردم شناسى دانشكده علوم اجتماعى دانشگاه تهران) درباره بازشناسى ريشه هاى معرفتى شورش سبز. «از نقد روشنفكرى تا آسيب شناسى تجددستيزى» هم عنوان مطلبی است درباره انتشار پنج كتاب جديد از عبدالحسين خسروپناه.
این شماره راه همچنین حاوی مطالبی است درباره فتنه سال 88: «صور برزخی انتخابات دهم» به قلم نعمت الله سعیدی و «مطالبه گری تا اندیشه ورزی» به قلم علی کشوری. پرونده «فتنه» در شماره 45 راه همچنین حاوی نگاه‌های متفاوت دو ناظر بیرونی به انتخابات ریاست جمهوری دهم است: یکی نگاه حسنین هیکل روزنامه‌نگار کهنه کار مصری و دیگری نگاه هنری کیسینجر استراتژیست کهنه کار آمریکایی. در ادامه پرونده «فتنه» دو مطلب چاپ شده با عناوین «حتى به ليبراليسم هم پايبند نبودند…» به قلم علی سروش و «به دنبال رهبر» به قلم سعید شعرباف که هر دو درباره عملکرد تعدادی نخبگان و سران فتنه اخیر در داخل و خارج کشور است. پس از این دو مطلب هم گزارشی چاپ شده با عنوان «سند افتخار!» و زیر عنوان «نگاهی به تاریخچه مواضع روشنفکرترین زن ایران». این گزارش خلاصه‌ای است از مواضع زهرا رهنورد همسر میرحسین موسوی از زمان مطرح کردن ادعای تقلب در انتخابات خبرگان قانونی اساسی در سال 58 تا فتنه اخیر.
«دلم می‌خواست مغزت را متلاشى میكردم» هم عنوان یادداشتی است از رضا پارسا درباره واکنشهای روشنفکران به حمایت‌های فرهاد جعفری نویسنده رمان کافه پیانو از احمدی نژاد.
«نفهميدم كى دفن شدم؟!» هم عنوان گزيده‌اى است از دروغ هاى برتر سال از جمله کشته شدن ترانه موسوی و سعیده پورآقایی و کشته شدن پسر 14 ساله توسط عوامل انتظامی.
«انقلاب کاریکاتوری به سبک توئیتر» عنوان مطلبی است به قلم محمد ولوی درباره فتنه در فضای سایبر. در ادامه پرونده فتنه هم گفتگویی چاپ شده با  امیر ناصری  دوست شهید حسين غلا م كبيري اولين قرباني اغتشاشات پس از انتخابات.
در بخش «اینترنت» این شماره راه در گزارش «جبهه فرهنگى سايبر، سالى كه گذشت»  رسانه‌هاى برتر جبهه فرهنگی انقلاب در فضاى مجازى در سال 1388 معرفی شده‌اند.  در همین بخش یادداشتی هم چاپ شده درباره جشنواره پوسترهای عاشورایی با عنوان «از خشم انقلابی تا پوسترهای عاشورایی.» در بخش اینترنت این شماره راه همچنین در گزارشی با عنوان «این لینک بطور خودکار حذف شد!» عملکرد گردانندگان سایت ضدانقلابی بالاترین  در حذف لینک مربوط به خبر برگزاری راهپیمایی در روستای رومه بررسی شده است.
«مردم روستا يكى مثل خودشان مى خواهند» هم عنوان مطلبی است حاوی پاسخ سه وبلاگ نويس روستايى (ر .بابايى شمس‌آبادى، على خواجه و منصور ماندگار) به سه پرسش راه درباره انتخابات در روستاهایشان.
«همیشه پای یک “ظن” در میان است» هم عنوان گزیده ای است از طنزهای قدیانی درباره ماجراهای سال 88 که پیشتر در وبلاگش قطعه 26 (ghadiani.blogfa.com) منتشر شده است. در ادامه هم گفتگوی راه با حسین قدیانی چاپ شده ذیل عنوان «نوشتیم احمدی نژاد خواندند مشایی!»
اميد حسينى، نويسنده وبلاگ آهستان هم در گفتگویی با راه تحت عنوان «در اين جنگ، اميدى به مسئولان فرهنگى نداريم» تجاربش درباره وبلاگ نویسی به ویژه در فضای پس از انتخایبات را در اختیار خوانندگان راه قرار داده است.
«سر هر كوه سرى بايد و سردارانى» نیز مقدمه كتاب در دست انتشار «مساله بیست ودوم خرداد نبود، مسأله بيست و دوم بهمن بود» است به قلم علی محمد مودب. این کتاب گزیده اشعار 100 شاعر است درباره فتنه سال 88 که به همراه چند شعر از این مجموعه چاپ شده است.
بخش «جهان» این شماره راه هم حاوی مطالبی است درباره یهودی سازی بیت‌المقدس، دیوار فولادی حائل بین غزه و مصر، تضضیع حقوق مردم غزه تشکیلات خودگردان پس از انتشار گزارش گلدستون، شعر فرزند یوسف قرضاوی عالم شهیر مصری در باره سیدحسن نصرالله، دخالت عربستان در جنگ صعده در یمن و همچنین پرونده تحولات آمریکای لاتین و روابط کشورهای این قاره با ایران در سال 1388. ا
اما در بخش “رسانه” این شماره راه یادداشتی چاپ شده به قلم رضا زاده محمدی با عنوان «مردم تفاوتها را مى‌فهمند» که نگاهى است به برنامه هاى سياسى تلويزيون. پس از این یادداشت گفتگویی چاپ شده با دکتر محمدصادق کوشکی حاوی نقدهای او بر نگاه صدا و سیما به انقلاب اسلامی. پس از این گفتگو هم متن صحبت‌های چند تن از فعالان جبهه فرهنگی انقلاب در برنامه «دیروز امروز فردا» چاپ شده است: صحبتهای مسعود ده نمکی ذیل عنوان «پولهاى حرام مزّه كرده است»، صحبتهای فروز رجایی‌فر ذیل عنوان« مى‌خواهند ايران به سيستم سرمايه دارى وصل شود»، صحبتهای سردار سعید قاسمی ذیل عنوان«عكس روح الله را مى زنيد، عكس آن عمل مى كنيد»، سخنان نادر طالب زاده ذیل عنوان «رسانه ایران ایستادگی هایش است» و سخنان حجت الاسلام پناهیان ذیل عنوان‌«نخبگانی را نشان دهید که از دل مردم می جوشند».
در ادامه این شماره راه پرونده ای چاپ شده با عنوان «ما می توانیم» که گذری است بر دستاوردهای علمی ایران در سال 88. در این پرونده مطالبی می‌خوانیم با این عناوین: دو گام تا تسخر آسمان (رونمایی ماهواره های جدید ایرانی)، جماران روی موج اقتدار (به آب انداخت نخستین ناوشکن ایرانی)، فرصتی که غرب از دست داد (غنی سازی اورانیوم بیست درصد)، افسانه‌ای که جان یافت (تولد شنگول و منگول تراریخته)، از تعلیق تحقیقات تا جایگاه دهم جهانی (مروری بر فراز و فرود فناوری لیزر) و 15 برابر ارزانتر(تولید داروهای ضدسرطان در ایران).
در ادامه پرونده «ما می توانیم» گفتگویی به چاپ رسیده با علی باقری معاون دبیرخانه  شورای عالی امنیت ملی. در این گفتگو که ذیل عنوان «در دل تحریم ها به تثبیت رسیدیم» منتشر شده جزئیاتی از داستان هسته‌ای ایران بازگو شده است.
مطلب «حجتيه؛ازمبارزه با بهائيت تا مشت كوبيدن بر فرق عدالتخواهان» مروری است بر کتاب جدید «از انجمن پیروان قرآن تا انجمن حجتیه» نوشته حیدر رحیم پور ازغدی.
پجواک، تقویم سبز، سالی که گذشت از نگاه بزرگان اهل خرد، ترترین های شمکانا و چهارشنبه سوری کار را تمام می‌کنیم نیز عناوین مطالب طنز این شماره راه هستند.

براي تهيه نشريه مي توانيد با شماره هاي ۰۲۱۶۶۹۶۸۸۹۷و ۰۲۱۶۶۹۶۸۸۹۸ و 09356339825 تماس بگیرید. اگر ساکن شهر تهران هستید می توانید راه را از یکی از این دکه ها تهیه کنید. برای یافتن مراکز توزیع راه در شهرستانها اینجا کلیک کنید. برای اشتراک راه اینجا کلیک کنید.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.