یکشنبه 14 نوامبر 10 | 13:32

طبق فرامین انجیل گرم شدن زمین خطرناک نیست!

رئیس آینده کمیسیون انرژی کنگره آمریکا در اظهاراتی عجیب مدعی شد که بر اساس آیات کتاب مقدس مسیحیان پدیده گرمایش زمین بی خطر است.


رئیس آینده کمیسیون انرژی کنگره آمریکا در اظهاراتی عجیب مدعی شد که بر اساس آیات کتاب مقدس مسیحیان پدیده گرمایش زمین بی خطر است.

“جان شیمکاس” نماینده کنگره و رئیس آینده کمیسیون انرژی اظهار نگرانی رسانه ها در مورد گرم شدن زمین را بی مورد دانست.
وی بدون اشاره به دلایل علمی و تنها با اشاره به فرازهایی از کتاب مقدس مسیحیان مدعی شد که ترس از تغییرات آب و هوایی معنا ندارد، چرا که خداوند در این کتاب به حضرت نوح وعده داده که طوفانی دیگر مانند طوفان نوح در کره زمین اتفاق نخواهد افتاد.


به گفته وی تا زمانی که زمین وجود داشته باشد، سرما و گرما و زمستان و تابستان، روز و شب وجود دارد و زمان از بین رفتن زمین تنها به مشیت الهی مربوط می شود.

اظهارات عجیب این سیاستمدار جمهوریخواه در حالی مطرح می شود که پدیده گرمایش زمین تا کنون فجایع طبیعی بیشماری را بویژه در آمریکا موجب شده که طوفان کاترینا یک نمونه از آن است.

جالب اینجا است که شیمکاس مدعی است به همین دلیل دولت وظیفه ندارد سیاست کاهش گازهای گلخانه ای را در دستور کار خود قرار دهد. گفتنی است سخنان این نماینده جمهوریخواه کنگره آمریکا یادآور اظهارات “جرج بوش” رئیس جمهوری پیشین است که جنگهای عراق و افغانستان را ماموریتی الهی برای خود می دانست.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.