شنبه 20 نوامبر 10 | 16:23

متن کامل اسناد لانه جاسوسی منتشر شد

واحد اسناد مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی مجموعه اسناد لانه جاسوسی که قبلاً توسط دانشجویان پیرو خط امام در 74 جلد منتشر شده و یک جلد منتشر نشده که حاوی زندگینامه تعدادی از رجال سیاسی است در 8 جلد به بازار نشر عرضه کرده است.


بسیج دانشجوئی دانشگاه امیرکبیر، متن کامل اسناد لانه جاسوسی را بر روی اینترنت منتشر کرد.

بسیج دانشجوئی دانشگاه امیرکبیر منتشر کرد:

متن کامل اسناد لانه جاسوسی

پس از عدم موفقیت سرویس‌های جاسوسی غرب در حفظ شاه و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این مؤسسات اطلاعاتی، کارشکنی و توطئه بر علیه انقلاب اسلامی را آغاز کردند. در آبان 1358، یعنی دقیقاً 31 سال پیش، دانشجویان پیرو خط امام با تسخیر سفارت آمریکا و کشف اسناد محرمانه موجود در این لانه جاسوسی، توانستند دخالت آشکار ایالات متحده آمریکا در اقدامات خشونت‌بار و توطئه‌های مختلف علیه ایران و مسلمانان منطقه را به اثبات برسانند. این اسناد گزارش‌های مستندی از نقش آمریکا در طراحی توطئه‌های مختلف -قبل و بعد از انقلاب- ارائه داد.
در همان زمان و با همت دانشجویان پیرو خط امام، این اسناد در 74 جلد ترجمه و منتشر شد. اینک اصل این اسناد توسط بسیج دانشجوئی دانشگاه امیرکبیر، بر روی اینترنت منتشر می‌شود. این مجموعه بالغ بر 71 فایل با حجم 2.64 گیگابایت می‌باشد.
برای دانلود فایل‌ها به آدرس زیر مراجعه کنید:

http://basij.aut.ac.ir/blog/1389-08-08-20-06-40/

دوره ۱۱جلدی منتشر شده از اسناد لانه جاسوسی آمریکا
واحد اسناد مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی مجموعه اسناد لانه جاسوسی که قبلاً توسط دانشجویان پیرو خط امام در 74 جلد منتشر شده و یک جلد منتشر نشده که حاوی زندگینامه تعدادی از رجال سیاسی است در 8 جلد به بازار نشر عرضه کرده است. در مجموعه جدید، برای کاهش حجم صفحات و سهولت استفاده محققین‌، متن اسناد حروفچینی شده و تصاویر اسناد هر جلد در یک قطعه CD با قابلیت جستجو در متن به همراه کتاب ارائه شده است. در هر جلد از مجموعه‌، علاوه بر فهرست مطالب در ابتدا، فهرست اعلام نیز در پایان کتاب آمده است‌.

برای استفاده از ترجمه این اسناد، مراجعه به این مجموعه ۱۱ جلدی که با قیمت ۹۳۰،۰۰۰ ریال عرضه شده است، توصیه می‌گردد. امیدواریم ترجمه فارسی این اسناد نیز هر چه زودتر از طریق شبکه جهانی اینترنت، در دسترس محققین و علاقه‌مندان به تاریخ معاصر قرار گیرد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.