شنبه 18 آوریل 15 | 10:30

خندوانه از امشب روی آنتن می‌رود

قسمت اول «خندوانه» امشب ۲۹ فروردین با حضور «علیرضا خمسه»، «رضا شفیعی‌جم» و «بیژن بنفشه خواه» ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.


قسمت اول «خندوانه» امشب ۲۹ فروردین با حضور «علیرضا خمسه»، «رضا شفیعی‌جم» و «بیژن بنفشه خواه» ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

مهمانان قسمت نخست برنامه «علیرضا خمسه»، «رضا شفیعی‌جم» و «بیژن بنفشه خواه» هستند که به اجرای کمدی در این برنامه می‌پردازند.

این برنامه با حدود یکصد تماشاگر در لوکیشن جدید گردان روی آنتن می‌رود. قسمتی از دکور جدید «خندوانه» به صورت دایره‌ای طراحی شده و نماهای مختلفی از این بخش دکور برای حضور مه‌مان و کمدین‌ها و البته مجری برنامه دیده می‌شود. ضمن اینکه در صورت لزوم این قسمت به صورت دایره‌ای چرخش دارد.

همچنین یک عروسک به برنامه پیوسته است که «محمد بحرانی» صداپیشگی آن را برعهده دارد. تیتراژ جدید برنامه نیز توسط بهرام عظیمی ساخته می‌شود و تا ۱۰ روز دیگر آماده خواهد شد.

کارگردان تلویزیونی «خندوانه» مهران آزاده، طراح و کارگردان آن رامبد جوان، تهیه‌کننده جواد فرحانی و روابط عمومی شهیدیان است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.