فراستی در برنامه ” هفت” گفت: فیلم فارسی تبلور مضامین و تفکرات مضمحل شده در سینما است
فراستی در بخش بررسی فیلمفارسی و آثارمبتذل در برنامه “هفت” گفت: واژه فیلمفارسی مرا به یاد هوشنگ کاووسی می اندازد . مقصود از فیلمفارسی نه فیلم است و نه فارسی، این واژه بی سبب خلق نشده و عمقی چند دهه ای دارد. کاووسی از ابداع این واژه فرم مبتذل شده هر مفهومی را به زبان فارسی و در قالب یک فیلم نشان داد.
وی افزود: فیلمفارسی پس از انقلاب، صحنه های غیراخلاقی و خشونت و کافه نبود اما چیزهایی داشت و دارد که در شأن سینما نیست .
جیرانی نیز در این بحث تصریح کرد: فیلمفارسی بازتاب سلایق تماشاگر عام است.
فراستی در پاسخ به این گفته جیرانی اظهار داشت: بازتاب یک مسأله دلیل موجه بودن آن نیست. سازندگان فیلمفارسی ، از این بازتاب بودن سوء استفاده نکنند، اگر عده ای از مخاطبان گرایش به این نوع سینما دارند دال بر علاقه همگان به فیلمفارسی نیست . فیلمفارسی تفکر و مضمون مضمحل شده است .
جیرانی نیز در ادامه این بحث از معاونت سینمایی خواست به این جلسات آسیب شناسانه بها دهند و با سیاست های بلندمدت زمینه کم رنگ شدن این نوع سینما را بوجود آورند.
در ادامه این بحث ، همایون اسعدیان تصریح کرد: من پیشنهاد می کنم این قدر، سینمای رنجوری که روز به روز نحیفتر می شود را مورد هجوم قرار ندهیم. برخی از فیلمها به عنوان مبتذل مورد هجمه واقع می شوند و بخشی دیگر به عنوان آثار روشنفکری از سوی دیگر، دوست دیگری می گوید سینماگران ما بچه مسلمان نیستند و نباید فیلم بسازند، در حالی که سینما سینماست و دارای ژانرهای مختلف است بنابراین بهتر است از شرع مقدس برای سینما خرج نکنیم.
Sorry. No data so far.