هزاران تن از شهروندان خشمگين پاکستاني، با برگزاري تظاهراتي در خيابانهاي اسلام آباد، مخالفت خود را در مورد اتحاد دولت کشورشان با امريکا، اعلام کردهاند.
بر اساس اين گزارش، تظاهرکنندگان پاکستاني يکشنبه با تجمع در نزديکي ساختمان پارلمان اين کشور که شديدا توسط نيروهاي پليس احاطه شده بود، خواستار آن شدند تا دولت کشورشان تمامي روابط خود با امريکا را قطع کند.
از سوي ديگر، در جريان اين تظاهرات برخي از معترضان پاکستاني به دولت کشورشان در خصوص انجام عمليات نظامي در مناطق قبيلهنشين وزيرستان شمالي هشدار دادند.
به گفته اين افراد، چنين اقدامي از جانب دولت، موج جديدي از خشونتها را به دنبال خواهد داشت.
بر اساس اين گزارش، امريکا مدتهاست که از دولت پاکستان خواسته است تا به منظور سرکوب شبهنظاميان، عمليات نظامي گستردهاي را در مناطق قبيلهنشين وزيرستان شمالي آغاز کند.
دولت پاکستان تا کنون به منظور متواري کردن شبهنظاميان از مناطق ناآرام قبيلهنشين وزيرستان شمالي، چندين عمليات نظامي را به اجرا درآورده است.
حملات شبهنظاميان، حملات هوايي غيرمجازهواپيماهاي بدون سرنشين امريکا و ناآراميهاي سياسي از سال 2007 تا کنون، بيش از 4 هزار پاکستاني را در سراسر اين کشور قرباني کردهاند.
بر اساس اين گزارش، از زمانيکه دولت اسبق پاکستان به رهبري پرويز مشرف به دنبال حملات يازدهم سپتامبر با امريکاييها در جنگي که آنان به ظاهر براي مقابله با ترور راه انداختند همراه شد، صدها تن از پاکستانيها جان خود را از دست دادهاند.
معترضان و فعالان جماعت اسلامي پاکستان که در اين تظاهرات حضور داشتند، با سردادن شعارهاي ضد امريکايي، همچنين خواستار آزادي عافيه صديقي دانشمند پاکستاني شدند.
دادگاه فدرال امريکا، عافيه صديقي که به جرم هدف قرار دادن بازجوهاي خود در افغانستان متهم شده را به 86 سال زندان محکوم کرده است.
اين دانشمند پاکستاني در تاريخ 30 مارس سال 2003 ميلادي به همراه 3 فرزندش در کراچي ناپديد شد و يک روز بعد، روزنامههاي محلي اعلام کردند که وي به خاطر اتهامات تروريستي در بازداشت نيروهاي امريکايي قرار دارد.
بر اساس اين گزارش، گروههاي حقوق بشر اعلام کردند که صديقي به طور مخفيانه به پايگاه نظاميان امريکا در بگرام واقع در شمال کابل پايتخت افغانستان انتقال داده شد و به مدت 5 سال تا سال 2008 تحت شکنجه قرار داشته است.
اين درحالي است که خانواده صديقي و فعالان سياسي به شدت نظام قضايي و دادگستري امريکا را به خاطر روند رسيدگي به پرونده وي مورد انتقاد قرار دادهاند.
Sorry. No data so far.